Vizitator vlad2k Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Am si eu o intrebare de incepator:Cu ce pot curata cablajul de test dupa ce l-am taiat la dimensiunea dorita de eventualele impuritati?Daca se poate ceva solutii la indemana. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Hartie abraziva fina sau burete pentru vase (din ala din sarma). Apoi stergi cu acetona/alcool izopropilic. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Smirghel de apa, granulatie min. 360, de la magazine auto. Se smirgheluieste sub jet (adica sa picure apa). Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 daca am inteles bine, cu ce il cureti inainte de imprimarea desenului pe el. In cazul asta iti recomand spalarea cu alcool izopropilic(daca nu ai merge si spirt) dupa care il usti si il cufunzi pt. cateva secunde(ex.10) in clorura ferica dupa care il scoti il speli bine cu apa, dupa aceea il mai dai un pic cu alcool(ca sa elimine toate reziduriile de clorura ramase) dupa care poti imprima desenul, nu da gres niciodata :yawinkle: Bafta la lucru! :partyman: Link spre comentariu
Vizitator vlad2k Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 este cablaj de test cu multe gauri, coloanele sunt din cupru: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... pboard.jpg Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 a, ok :smt005, credeam ca vrei sa-ti faci tu un cablaj de test,... of ce face oboseala asta din om, acum de-abia mai vad tastele :smt119 Link spre comentariu
Vizitator Rapa Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 La ce se foloseste PASTA DECAPANTA? Link spre comentariu
mariand Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 La ce se foloseste PASTA DECAPANTA?La decapare dupa cum se si numeste dar nu prea este indicata in electronica,cel mai bine foloseste sacaz. Link spre comentariu
Vizitator vlad2k Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Ce sarma pot folosi pt legaturi intre trasee? am cautat la mine in oras sarma atat de subtire (ca cea de la terminalele unei rezistente) si nu am gasit.Imi puteti spune un site de un as putea cumpara? Link spre comentariu
adynis Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Dintr-un cablu de retea, scoti firele din interior ;) Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 da, sarma din cablu de retea e cea mai simpla solutie, se gaseste usor si nu e scumpa.in ceea ce priveste curatarea cablajelor, eu am folosit si alte paste abrazive cum ar fi una numita calinda, si bref soda efect. impreuna cu un burete toate curata bine cablajul, dar vezi sa il speli bine apoi si sa nu pui mana pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum