Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta circuit integrat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

2

• johnny79

1

• Dan57

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Ma scuzi......este 1 RON...(OK costa mai mult transportul)......Pentru un integrat din 1976....care se regaseste in zeci de mii de aplicatii......chiar se merita sa iei 50 de buc.

P.S.: La M......    este chiar 0.52 RON....5 Ron posta....si gata        Am incercat sa fiu de ajutor.

Link spre comentariu

aste noi toate sunt fake..la ce imi trebuie mie toate clacheaza ...am luat de la m...de teh...si de alte magazine aceiasi poveste 

La ce iti trebuie, tie, de clacheaza cele din ziua de astazi? Poate gasim unul din anii '80. :mort

Editat de Dan57
Link spre comentariu

..la ce imi trebuie mie toate clacheaza ...

La ce cazne le supui? Cred ca mai am de IPRS daca scobesc pe la mine...depinde cu ce cantitate te multumesti.

Link spre comentariu

La ce cazne le supui? Cred ca mai am de IPRS daca scobesc pe la mine...depinde cu ce cantitate te multumesti.

IDEM! Oare ce ar merita cei care au "pus pe butuci" IPRS-ul?..., din cate am inteles era implicat si ala de a plecat din tara cu vaporul cu berbecuti , prieten bun cu ex-ul president.

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări