Vizitator ovi_vl Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Salut! Nu cred ca am deschis bine subiectul aici, dar as vrea sa intreb: Ce fel de certificare iti trebuie ca sa poti fi autorizat in montajul statiilor de incarcare pentru vehicule electrice? Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Deci singura ta problema ar "certificarea"sa intelegem ca din punct de vedere financiar esti "potent" Eu am cateva statii de alimentat rachete insa nu stiu ce se intampla ca nu vine nici una la mine o fi pretul prea mare la carburantul meu!!!!!!!!!! Cred ca am scris asta din plictiseala ,tu ce motiv ai avut? Link spre comentariu
zsjkuki Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 (editat) Cred ca nu exista nici o certificare mai aparte.Daca ai un contor ,avizat metrologic,ca sa masoare ce a incarcat statia ta la respectivul vehicul si il quantifici in bani atunci nu vad ce certificare ar mai trebui.Dar avand in vedere ca traim in Romania cine stie.... Editat Iunie 12, 2016 de zsjkuki Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum