Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie Combina Frigorifica

Vizitator

Postări Recomandate

Eu tin combina frigorifica la 5°C si asa nu observ sa fie mult timp in functiune compresorul. Inca nu am reusit sa cronometrez cat timp este compresorul in functiune si cat timp este oprit. Poate daca as pune temperatura la 1°C atunci ar merge si la mine in continuu, dar nu am incercat asta niciodata pana acum deoarece nu am nevoie de temperatura mai mica de 5°C la partea de frigider. Cu temperatura setata la 5°C temperatura reala din interior variaza de la 3°C la 8°C - in functie de zona in care se masoara temperatura (temperatura mai mare este sus, temperatura mai mica este la mijloc si jos).

La cumparare imi amintesc ca vanzatorul spunea ca aceasta combina este singura la care se poate merge pana la 1°C la partea de firiger si unii cumpara aceasta combina Liebherr exact din acest motiv, pe mine insa nu temperatura minima m-a interesat ci sa fie o combina frigorifica de la Liebherr si sa aibe componente de calitate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• belasajgo

12

• morocanosul

4

• gica70

1

• Vinu-i-bun

1

Vizitator Danello

Mulțumesc belasajgo pentru sfaturi. Intr-un final am ales Liebherr cuef 3311. Combina este fabricata in Bulgaria, fiind motorizata de un compresor Secop fabricat in Austria. Nu ma pot pronunța despre performante, abia azi am primit-o.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări