belasajgo Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Eu tin combina frigorifica la 5°C si asa nu observ sa fie mult timp in functiune compresorul. Inca nu am reusit sa cronometrez cat timp este compresorul in functiune si cat timp este oprit. Poate daca as pune temperatura la 1°C atunci ar merge si la mine in continuu, dar nu am incercat asta niciodata pana acum deoarece nu am nevoie de temperatura mai mica de 5°C la partea de frigider. Cu temperatura setata la 5°C temperatura reala din interior variaza de la 3°C la 8°C - in functie de zona in care se masoara temperatura (temperatura mai mare este sus, temperatura mai mica este la mijloc si jos). La cumparare imi amintesc ca vanzatorul spunea ca aceasta combina este singura la care se poate merge pana la 1°C la partea de firiger si unii cumpara aceasta combina Liebherr exact din acest motiv, pe mine insa nu temperatura minima m-a interesat ci sa fie o combina frigorifica de la Liebherr si sa aibe componente de calitate. Link spre comentariu
Vizitator Danello Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Mulțumesc belasajgo pentru sfaturi. Intr-un final am ales Liebherr cuef 3311. Combina este fabricata in Bulgaria, fiind motorizata de un compresor Secop fabricat in Austria. Nu ma pot pronunța despre performante, abia azi am primit-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum