itube Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Componentele devalorizate trebuie schimbate. Valoarea unui aparat vintage creste cel putin de 2 ori daca exista o eroare de fabricatie, in cazul de fata etichetele. Daca ele si scrisul sunt din aceeasi perioada, atunci acest aparat este ... unicat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Daca esti din grupul care vrea cu orice pret ca aparatul sa arate in forma originala,lasa-l asa.Eu de ex sunt pe ideea ca orice aparat din colectie trebuie sa fie functional,deci nu am nici o retinere sa-i dau ce-i trebuie ca sa mestece la fel ca in prima zi.Deci mingea e in terenul tau.Eventual poti pastra cadavrele,daca iti vine mai tarziu pofta de original.Credeam ca asupra datei de fabricatie ne-am lamurit...e ca in zicala aia cu nebunul si piatra din balta si cu eticheta aia scrisa de cine stie cine... Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 se numeste REALSON 607T/HAPPY.... exista un model din 1960 si un model 1961 cu diferente minime la fata in sensul ca ornamentul la al meu e trapeziodal iar la model 1961 este dreptunghiular nici vorba de contrafacere cand toate piesele sunt originale aceea eticheta derutanta ramane un mister cu respect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum