Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Buna! Un prieten a desfacut un televizor si mi-a promis ca imi aduce partea alimentatorului dar ii lipseste transformatorul : Vreau sa il construesc eu dar nu stiu cum sa fac numarul de spire si cat de gros trebue sa fie firul. Ma puteti ajuta? MULTUMESC! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 acela din schema este choper,si nu inteleg ce atata complicatie pentru o amarata tensiune de 13v,ce vrei sa alimentezi cu aceasta tensiune? Link spre comentariu
Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Eu in esire as vrea 30 Volt nu 13 V cum e in schema Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Eu in esire as vrea 30 Volt nu 13 V cum e in schema si ce vrei sa alimentezi cu aceasta tensiune de 30v? Link spre comentariu
Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 alimentatorul ar trebui sa fie acesta : Eu am intrebat cum trebue sa fac transformatorul (daca ma puteti ajuta) daca nu o sa incerc si singur. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 (editat) Dupa schema sasiului pare ca-ti trebuie 2 tensiuni >> B+ 105 volti si auxiliar 13 volti !! Aha acum am inteles , nu te complica cu sursa asta , spune la ce vrei sa alimentezi 30v . cati amperi si vei fi ajutat !! Editat Iunie 11, 2016 de dan-a2 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 alimentatorul ar trebui sa fie acesta : <script data-pagespeed-no-defer type="text/javascript">(function(){var g=this;function h(b,d){var a=b.split("."),c=g;a[0]in c||!c.execScript||c.execScript("var "+a[0]);for(var e;a.length&&(e=a.shift());)a.length||void 0===d?c[e]?c=c[e]:c=c[e]={}:c[e]=d};function l(b){var d=b.length;if(0=d.offsetWidth&&0>=d.offsetHeight)a=!1;else{c=d.getBoundingClientRect();var f=document.body;a=c.top+("pageYOffset"in window?window.pageYOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollTop);c=c.left+("pageXOffset"in window?window.pageXOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollLeft);f=a.toString()+","+c;b.b.hasOwnProperty(f)?a=!1:(b.b[f]=!0,a=a<=b.g.height&&c<=b.g.width)}a&&(b.a.push(e),b.c[e]=!0)}p.prototype.checkImageForCriticality=function(b){b.getBoundingClientRect&&q(this,b)};h("pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality",function(b){n.checkImageForCriticality(b)});h("pagespeed.CriticalImages.checkCriticalImages",function(){r(n)});function r(b){b.b={};for(var d=["IMG","INPUT"],a=[],c=0;c=a.length+e.length&&(a+=e)}b.i&&(e="&rd="+encodeURIComponent(JSON.stringify(t())),131072>=a.length+e.length&&(a+=e),d=!0);u=a;if(d){c=b.h;b=b.j;var f;if(window.XMLHttpRequest)f=new XMLHttpRequest;else if(window.ActiveXObject)try{f=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(k){try{f=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(v){}}f&&(f.open("POST",c+(-1==c.indexOf("?")?"?":"&")+"url="+encodeURIComponent(b)),f.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded"),f.send(a))}}}function t(){var b={},d=document.getElementsByTagName("IMG");if(0==d.length)return{};var a=d[0];if(!("naturalWidth"in a&&"naturalHeight"in a))return{};for(var c=0;a=d[c];++c){var e=a.getAttribute("data-pagespeed-url-hash");e&&(!(e in b)&&0=b[e].o&&a.height>=b[e].m)&&(b[e]={rw:a.width,rh:a.height,ow:a.naturalWidth,oh:a.naturalHeight})}return b}var u="";h("pagespeed.CriticalImages.getBeaconData",function(){return u});h("pagespeed.CriticalImages.Run",function(b,d,a,c,e,f){var k=new p(b,d,a,e,f);n=k;c&&m(function(){window.setTimeout(function(){r(k)},0)})});})();pagespeed.CriticalImages.Run('/ngx_pagespeed_beacon','http://www.elforum.info/index.php?app=forums&module=ajax§ion=topics&do=quote&t=116457&p=1387372&md5check=ef4ee12f61efe0260bbf9609012c2179&isRte=1,xDD6_yBh4z,true,false,cUydhkS_cpk');</script>&&0){for(var> Eu am intrebat cum trebue sa fac transformatorul (daca ma puteti ajuta) daca nu o sa incerc si singur. va trebui sa rebobinezi un choper,daca tii mortis sa fie un alimentator in comutatie,nu ai spus cati amperi vrei sa obtii. Link spre comentariu
Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 eu am nevoie in esire numai de o esire eu masi multumi si cu 1,5A Link spre comentariu
validae Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Mai bine ceri pe la colegii de forum care se ocupă cu depanarea o sursă originală recuperată., nu ai nicio șansă să faci singur traful chopper, mai ales dacă nu ai datele de bobinaj.Apoi, unele trafuri au și un întrefier foarte critic, nu mai zic de permeabilitatea miezului original pe care nu ai de unde s-o știi. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 faptul ca nu spui ce vrei sa alimentezi crezi ca vei obtine mai multe detalii?s-ar putea sa nu fie buna aceasta sursa la ce vrei sa o folosesti. tinand cont de faptul ca lucreaza la frecventa inalta Link spre comentariu
Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Permeabilitatea nu ma preocupa pentru ca el a pastrat miezul de ferita numa ca a luat sarma si nu stiu cum erau infasuraturile nici el nu stie. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 mare secret cu raspunsul Link spre comentariu
Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 L-am sunat si mi-a spus ca pe transformator e scris: DIEMEN0405010600 HR 274N 9485 TSM5 Am cautat pe internet dar nu am gasit nici un detaliu despre cum sunt infasuraturile. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 (editat) Trafo e HR9845,si se gaseste de cumparat.Mare branza ... Uite ca ti-am gasit datele de bobinaj,la pag 22 si mai incolo:https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjjgYGN0KDNAhUEXBoKHTzXApcQFggdMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.alphacron.de%2Fdownload%2Fhardware%2FTEA2261.pdf&usg=AFQjCNGDXR68amdolHlTa1YlaM5RnZ8Krg&sig2=Ey0UZ0yutuj-5TsRHiTYSQ .Spor la bobinat ! . Editat Iunie 11, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Mihalache Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Va multumesc tuturor dar in mod special lui Andrei Tabacaru. Noapte buna tuturor doamnelor si domnilor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum