Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver imprimanta lexmark z615

alex_07

Postări Recomandate

Va salutAm o problema cu driverul pentru imprimanta lexmark z615.Sistemul de operare este Windows 10 si nu pot instala driverul.Merge pana la punctul in care cere sa conectez imprimanta prin usb. dupa aceea imi spune instalare completa. Dar la setari apare imprimanta dar cu mentiunea "driver is unvailable". De unde pot dercarca un driver care sa mearga pe windows 10? Sau ce pot face sa mearga imprimanta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• alex_07

2

• Dell vostro

1

Top autori în acest subiect

Fiind o imprimantă care nu se mai fabrică de mult timp, probabil că nu s-au mai creat drivere pentru Win10. Descarcă unul de Vista și poate merge cu acela.Sau instalează un driver generic de Lexmark. Așa am pățit și cu Win 7, nu mergea cu driverele făcute pentru XP, și folosea un driver generic.

Link spre comentariu

Încearcă totuși să instalezi un driver de Lexmark din cele pe care le are Windows în colecție.Dai ,,căutare dispozitiv nou,, și după ce detectează imprimanta, selectezi tipul și alegi un driver de Lexmark din listă.Dacă driverul pentru Win10 nu există pe site-ul oficial Lexmark, mă îndoiesc că-l va găsi un program de căutat drivere.....

post-179973-0-39357500-1465712633_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări