Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema betoniera Limex 165L

meshteru_the_best

Postări Recomandate

Daca spuneati ca motorul nu sta alimentat daca nu se tine apasat butonul verde ar fi fost mult mai clar.

Ati amintit ca motorul se incalzeste si s-ar opri alimentarea dupa un timp... ceea ce ducea cu gandul la protectia termica.. cu totul altceva.

Pentru un raspuns rapid si cat mai corect, cred ca e bine sa se prezinte o problema cat mai clar si mai detaliat, fara omisiuni care "nu-s importante"...

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator Sandu Marian

Niciodata sa nu cumparati betoniera de la HORNBACH, fabricate de HORNBACH! Am cumparat una de la HORNBACH BERCENI si s-a defectat dupa o jumatat de ora de utilizare la jumatate de capacitate fiind noua. HORNBACH ti-o inlocuieste cu una la fel de proast  si nu merita sa pierzi timp si sa te intristezi ca esti pacalit de Hornbach cu betoniera de proasta calitate.

Link spre comentariu

Daca tot ai venit sa ne spui ceva, spune tot!

Ce s`a defectat, ce tip este, macar atit, asa intelegem doar ca`i o manifestare de suparare de moment.

Link spre comentariu

Betoniera mea am cumparat-o din Hornbach..... am construit o casa cu ea si am asfaltat toata curtea. Nu s-a stricat deloc...afara de faptul ca dupa o perioada de timp (vreo 2 ani) incepuse butonul sa se declanseze singur in timp ce mergea. L-am reparat demult si merge foarte bine de atunci....cu toate ca se gasesc de cumparat si sunt foarte ieftine aceste butoane.

Iar la Hornbach sa stii ca returneaza si banii inapoi daca nu esti multumit de produsul lor...sau nu ti-a folosit si ai ramas cu el.

Eu am dus multe inapoi la ei...si niciodata n-am avut probleme cu returul. Ori am primit banii inapoi...ori am cumparat altceva ce-mi trebuia.

Sunt seriosi la capitolul asta...nu comenteaza nimic...iar pentru treaba asta sunt clientul lor fidel. Cumpar din alta parte doar ce nu gasesc la ei....sau nu au momentan in stoc.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări