Vizitator bogdan_bobo Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 am nevoie de un emitator audio/video cu care sa emit semnal si sa se poata receptiona direct de un tv :weedman: pe distanta de cam 1Km Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 ai apartament de 1km ? Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 Cred ca are nevoie pentru o camera de supraveghere. :yawinkle: Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 vezi pe la http://www.epanorama.net/links/videocircuits.html Link spre comentariu
SHONELU Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 1 completeaza-ti datele de inscriere DE UNDE ESTI2 ce semnal vrei sa transmiti3 se poate cu 2 antene yagi , avand o directivitate destul de buna Link spre comentariu
Nucleu Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Salut....! Am eu doua pdf-uri...poate te ajuta cu ceva :yawinkle:(schemele nu le-am testat ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum