Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG LE37B579 probleme imagine

Postări Recomandate

Modulul provine din TV cu display fisurat/lovit, daca e cazul va dau si numele vanzatorului de pe okazii, e din Cluj.

Editat de digix
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• digix

9

• dan cod

5

• orgasmo

4

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ID-ul de pe okazii este: pokhalo.

Cand am sa fiu 100% sigur de starea modului revin.

Am uitat un mic amanunt, cu oricare modul t-con schimbat cu pamblici cu tot, in partea stanga a ecranului, la 1cm de margine,

apare o dunga galbena verticala, imaginea in rest este identica, osd color, luminozitate mare, contrast mic aspect spalacit.  

Editat de digix
Link spre comentariu

Am uitat un mic amanunt, cu oricare modul t-con schimbat cu pamblici cu tot, in partea stanga a ecranului, la 1cm de margine,

apare o dunga galbena verticala, imaginea in rest este identica, osd color, luminozitate mare, contrast mic aspect spalacit.  

Display-ul este defect. Ambele modulule 37T04-C0G sunt functionale.

De aici: http://www.ccfloffer.com/ViewDetails.aspx?ProductID=17876

cumparati piesa defecta ce creeaza dunga verticala de culoare galbena.

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Display-ul este defect. Ambele modulule 37T04-C0G sunt functionale.

De aici: http://www.ccfloffer.com/ViewDetails.aspx?ProductID=17876

cumparati piesa defecta ce creeaza dunga verticala de culoare galbena.

Si pentru lipit "piesa", achizitionarea unei masinari ca cea a colegului din videoclip. Pe sticla nu merge lipita decit cu masinarie dedicata, pe PCB-ul display-ului am lipit destule cu banda ACF, n-am consumat din ea decit vreo 6 metri (in 4 ani) din rola de 50M, am incercat de citeva ori sa lipesc si pe sticla(la microscop), dar nu am reusit si asta pentru ca electrozi(traseele) de la capatul foliei ce vine lipita pe sticla, are citiva microni si daca nu ai dispozitiv de prindere si fixare a foliei, cit de bine ai fixao (la microscop), ia tot se va misca in momentul cind presezi pe ea. Nu am cumparat niciodata folii SD, oare o avea de-a gata banda ACF prelipita pe ele?

https://www.youtube.com/watch?v=QtY1QH120-I&list=PL1CpY0RwABPhpK1ZMOo_Bo63PUGYm4HUe&index=4

post-237484-0-03472800-1466865110_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am deviat de la ce fac eu in mod normal abordand TV-ul, sa mai incerc si chestia asta ar insemna prea mult. 

Ma opresc aici si va multumesc la toti pentru asistenta. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări