dan-a2 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Sigur ai probleme cu calculatorul !! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Sigur ai probleme cu calculatorul !! Nu,nu am probleme cu calculatorul pentru ca in fiecare zii descarc scheme de pe elforum. Link spre comentariu
tehtronics Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 (editat) Pai noi putem sa le descarcam, deci tot la PC-ul tau e problema... Oricum nu asta este schema pt. tv-ul tau(poate doar sursa sa corespunda...) Editat Iunie 11, 2016 de tehtronics Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Pai noi putem sa le descarcam, deci tot la PC-ul tau e problema... Oricum nu asta este schema pt. tv-ul tau. si care ar fii problema, ca sa stiu ce am de facut cu acesta? Link spre comentariu
tehtronics Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Explica detaliat ce se intampla cand faci download? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 se descarca linckul cu mozilla firefox si cand ma duc sa dau click pe ce am descarcat in loc sa se deschida schema imi cere sa descarc iar si iar de cate ori dau click pe acesta,dar nu mi sa mai intamplat asta niciodata in schimb daca descarc scheme de la alte subiecte de pe forum,merge fara probleme. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Schimbă și tu mozila aia cu alt browser, de exemplu Opera și o să-ți meargă.Mozilla are unele probleme, eu am renunțat de mult la el...am descărcat acum pdf-ul trimis de colegi și a mers din prima.Poți avea câte browsere vrei instalate, nu se întâmplă nimic, câtă vreme nu merg toate simultan. Dacă unul are probleme, încerci cu altul.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Pai pana acum a mers perfect si merge in continuare daca descarc de la alte subiecte de pe forum. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Încearcă totuși Opera, și mie mi-a mers Mozilla un timp, dar am avut probleme pe unele site-uri cu el și am renunțat să-l folosesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 si cum fac?dezinstalez mozilla si instalez opera? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 am descarcat si eu schemele postate si se deschid perfect, deci probleme in PC-ul dvs. Eu folosesc CHROME, dar sa aveti instalat si Acrobat ryder, Adobe ryder etc. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Ia vezi George, e buna asta: Spor! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 am descarcat si eu schemele postate si se deschid perfect, deci probleme in PC-ul dvs. Eu folosesc CHROME, dar sa aveti instalat si Acrobat ryder, Adobe ryder etc. pe aceste doua programe din urma nu le am instalate,ma apuc sa le instalez acum. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 ...doar unul este nevoie, trebuie sa va deschida fisiere cu extensia PDF. Bafta! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 am descarcat adobe ryder si tot nu merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum