Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv RYDER

Postări Recomandate

Buna dimineata colegi,am de reparat acest tv la care este problema cu sursa si anume ca imi arde instantaneu finalul de pe sursa,deaceea am nevoie de o schema pentru ai urmarii reactile acestuia,caracteristicile sunt urmatoarele:tv ryder,model:no:21r180,multifunctional:tda11106gps/v3/3,sunet:tda1030,sursa tranzistorizata,cadre la78040,memorie:24c08, mentionez ca sasiul este de REK va multumesc anticipat si va doresc tuturor o zii buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

19

• ionel sm

3

• dan-a2

2

• adydep

2

da,dar nu m-am confruntat pana acum cu defectul acesta,mentionez ca am schimbat totul cu altele noi in sursa,acum ramane de :scarpinmie teama sa nu fie choper-ul cu probleme cu toate ca nu am intalnit niciodata un choper ars,o  sa va tin la curent cu situatia lucrarii.

Link spre comentariu

Optocuploru lai schimbat? daca nu schimbal si vezi si in secundar sursa, bucla de reglaj sa nu fie ceva probleme, ca daca este ceva intrerupt se arde in primar finalul

Link spre comentariu

da l-am schimbat si tot aceeasi problema,al dracu daca nu in ultimul timp am avut parte numai de tv-uri cu defecte ciudate,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări