Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv platinium

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi in urma cu cateva zile a adus cineva un tv platinium mod. 21f33 sasiu T2S01,telev. se defectase in urma unor trasnete, i-am refacut sursa acum tv func.perfect in afara de sonor desi ca amlificator func. iar din pin 55 stv 2246h am semnal,tranz, tz 701,tz702 sant buni si chiar daca scot din circuit unul din ei sonor nu am, daca ma poate ajuta cineva cu o schema s-au o sugestie ar fi bn venita mentionez ca tv este echipat cu tz. in alimentare,bal.vert,tda8174,mem24c08wp,sunet utc7522. va multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mimi

11

• surubarila

8

• adydep

2

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

STV8216(să nu fie afectat de trăznet),doar dacă-i varianta stereo,dacă-i mono preia din STV2246.Și dacă tot nu merge,și clientul n-are răbdare,îi trântiți un potențiometru,și gata!Să fie mulțumit că are sonor :rade:

Link spre comentariu

ce este interesant cand scot tranz, q702 dispare  si imaginea ramane doar rastru pe fond albastru,mersi pt schema dl.nostrom

si mie mi se pare ciudat.cum dracu are proces reactia asta?

Link spre comentariu

ce este interesant cand scot tranz, q702 dispare  si imaginea ramane doar rastru pe fond albastru,mersi pt schema dl.nostrom

Nu mi-o luati in nume de rau dar interesant era sa spuneti despre STV8216 e pe placa ori ba?In primul post spuneti ca imaginea si finalul audio sunt OK.E TV-ul dvs. puteti face orice experiment doriti dar hai sa vedem de ce nu are sunet,zic.....Reglajul volumului e afisat pe OSD,in pin 9 final audio "simte" actionarea Vol+/- ?

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Urmariti continuitatea traseului din pin 55 STV2246 sau mai bine "live" semnalul si vedeti unde si cine-l gatuie pana la final.Inteleg ca e varianta mono fara STV8216.

Link spre comentariu

da, e varianta mono cu stv 2246h,o sa incerc metoda pas cu pas din esire pe pinul 55 urmeaza ca in zilele ce vin sa va anunti de unde provine def.

de la rez r701 si r703 traseul merge la ci HEF 4052B iar din pin 55 al stv nu merge nici unde de aia era bine venita o schema cu acest sasiu si cu stv 2246 

Link spre comentariu

stv 2246h eu cred ca este bun  pt. ca imaginea este perfecta si finalu audio este bun pt ca daca il ating ca degetu la intrare are acel brum de functionare 

Nu neaparat daca birie cind il atingi cu degetul inseamna ca este bun, eu am prins cu biriit si era defect, cel mai sigur la intrarea finalului se introduce o sursa de semnal si atunci esti sigur ca este ok

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări