Vizitator Dj Ady Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 spuneti-mi si mie daca se merita sa fac 2 boxe cu difuzoare alien aceste boxe vreau sa merg cu ele la petreceri pe boxa imi va iesii undeva la 350 de wati este vorba despre difuzorul ALIEN AN-0315 DE 400 WATT PE OHMI il voi combina cu comp 44 ce ziceti se merita Link spre comentariu
DIYWorks Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Difuzorul acela nu tine 350w,eu l-am testat la maxim 250W rms,mai sus de atat nu merge Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) Eu zic ca se merita pentru petreceri, majorate, botezuri. La nunta e altceva. Nu prea inteleg pentru ce tebuie sute de W la o petrecere...poate a surzit lumea. Imi aduc si acum aminte de majoratul lui frate-meu facut cu un mag Grundig pe lampi, cu un dif de 3W. S-a dansat toata noaptea, ba spre dimineata era chiar sa se lase cu bataie . In ziua de azi trebuie sa se zdruncine blocul Cred ca 2 x 100W sunt suficienti. Pentru o petrecere reusita mai sunt si alte lucruri de facut, nu numai muzica si bineinteles invitatii sa nu sara calul (cu paharul). Depinde si ce gen de muzica se asculta, daca e vorba de manele, mai bine sonorizezi cu o galena/goarna din alea de la CFR. Editat Iunie 10, 2016 de marius75 Link spre comentariu
Dominicue Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Nu prea inteleg pentru ce tebuie sute de W la o petrecere...poate a surzit lumea............. In ziua de azi trebuie sa se zdruncine blocul Cred ca 2 x 100W sunt suficienti. Pentru o petrecere reusita................................. Cu certitudine a surzit lumea De zdruncinat ............cred ca lumea actuala vrea sa-si zdruncine creierii ..........blocul ramanand pe plan secundar Ca si putere pentru o petrecere reusita intr-un apartament de bloc ar fi arhisuficienti si cei 2x 35 W ai unui A350 Intr-o sufragerie de bloc de 25 m patrati eu nu am reusit sa suport in regim continuu nici 2 x 50 W .........pur si simplu era prea mult .............dar aici vorbim de oameni NORMALI Link spre comentariu
Alin Alin Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Petrecerile nu se fac numai in sufragerii din bloc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum