sin Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 va rog sa-mi spuneti daca se recomanda instalarea acestuia, deoarece eu merg pe mozilla nu am probleme la imagine pe YOUTUBE...am citit ca vine deja instalat cu SO, la fel si-n Google....atunci are vreun rost?...ma gandesc sa nu se impiedice reciproc, cel instalat de mine si cel din mozilla, pecare merg acum!...va multumesc! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 acest program adobe flash player este destinat pentru vizionarea filmelor de pe google. Link spre comentariu
rochester21 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 (editat) Daca sistemul de operare/navigatorul internet nu-l cere si-ti merg flash-urile, nu-l instalezi. Simplu. Sunt 100 de programe pe care le-ai putea instala, dar de care calculatorul se poate lipsi in mod uzual(ex: .net framework, microsoft visual+++,windows driver package, driver-e audio etc). Editat Iunie 8, 2016 de rochester21 Link spre comentariu
sin Postat Iunie 9, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2016 va multumesc!...azi am deschis un site si mi-a cerut flash playerul de la adobe ca sa ruleze un filmulet, ceea ce am si facut...acum merge orice film, dar mai am o intrebare: exista si alt flash player sau asta este cel mai bun si mai complet? Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Nu mai ai nevoie de altceva. Link spre comentariu
sin Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 multumesc, se poate inchide! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 www.adobe.com De acolo sa instalezi flashplayer. Vezi ca sint site-uri fantoma care spun ca nu ai flash player instalat sau ca trebuie updatat, si ti-ai luat-o! Deci doar de la www.adobe.com instalati flash player, reader, etc. Link spre comentariu
sin Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 multumesc, DjLeco, l-am instalat de pe site-ul original, cand sa ma bucur ca totul merge, am ramas stupefiat: nu-mi merg videourile si nici sunetul de pe TRILULILU,unde am un cont si mai ascultam muzica in timp ce navigam pe net...in rest, pe you tube sau facebook, este ok!...oare de ce apare aceasta problema doar pe TRILULILU, au ceva probleme aia sau este din soft-ul calculatorului?...va rog, cine poate sa ma ajute, are o lada de bere virtuala reeece!.. Link spre comentariu
Copak Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Buna! Incearca sa instalezi Unity Web Player si o sa mearga..... Succes, Copak. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum