Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic sa-ak25

shark020

Postări Recomandate

Se aprinde afisajul, face comenzi din butoane arata reglajul volumului. Semnal audio pe condensatoare era la un nivel de aproape mediu, iar volumul era dat la maxim

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shark020

17

• surubarila

13

• Radiotelegrafist

6

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Anulare protectie: am inteles ca aceste integrate cand simt ceva in neregula intra in protectie

Din pacate nici o schimbare dupa ce am scos Q303 si 304, am verificat si condensatorii unul singur era devalorizat in loc de 330mF avea 280mF. singura solutie a mai ramas un ciocan de 5kg 

Editat de shark020
Link spre comentariu

Ciocanul e util in alte meserii in electronica niciodata.Scoate minusurile C849/850(unde zici ca ai audio corect) , scoate si capetele R601/602 cele care duc in conectorul CP504 si leaga-le la C-uri.Daca finalul e sigur OK e imposibil sa nu dea in dif-uri.Daca vrei sa-i aplici 5kg forta asta e...

Link spre comentariu

Anulare protectie: am inteles ca aceste integrate cand simt ceva in neregula intra in protectie

Din pacate nici o schimbare dupa ce am scos Q303 si 304, am verificat si condensatorii unul singur era devalorizat in loc de 330mF avea 280mF. singura solutie a mai ramas un ciocan de 5kg 

si daca aparatul este la un client pe unde scoti camasa daca aplici un baros de 5kg?

:scarpin

Link spre comentariu

Pai incep uneori noaptea sa ma gandesc ca ce naiba are de nu vrea sa mearga. Surubarila imi poti lasa numaru tau de telefon in privat daca se poate. Multumesc

Link spre comentariu

Din pacate nici aceasta manevra nu vrea sa il resusciteze. Finalul este bun, daca ii conectez un alt front panel (cel de la pagina 60) combina functioneaza fara nici o problema

Link spre comentariu

In regula,ia o pauza deocamdata pana scot schema pe hartie sa-mi fie mai usor sa urmaresc traseul semnalului si unde intervine micon-ul.Ramane pe weekend.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări