Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic sa-ak25

shark020

Postări Recomandate

Buna seara am o combina audio Panasonic sa-ak25 ce nu mai da sunet pe iesire. Pe pinul 2,3 de la IC 601 RSN3502A am 36V in loc de 29.4, colectoru de la Q504 -28v in loc de -25.4. Condensatorii C506, C507 ce este de 2200mF pe esr imi da 2100mF. 

Editat de shark020
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shark020

17

• surubarila

13

• Radiotelegrafist

6

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Cam tardive sunt datele pe care le-ati dat despre aceasta combina,eu personal nu am auzit despre acest integrat audio nimic,sa nu fie cumva STK...

Link spre comentariu

integratul final prajit...verificati si prefinalii

conzii de iesire masurati pe esr au doua caracteristici.....rezistenta cat arata?

spor si bafta

Link spre comentariu

integratul final prajit...verificati si prefinalii

conzii de iesire masurati pe esr au doua caracteristici.....rezistenta cat arata?

spor si bafta

asta se stie sigur ca este prajit integratul,dar chiar este seria aceea editata de initiatorul acestui topic?

eu nu am auzit de acel integrat

Link spre comentariu

Exită acel integrat,folosit ca final audio în combine Panasonic,numai ca atunci când se defectează pe displayul combinei apare mesajul "F69".

Link spre comentariu

Mare mai este gradina ta doamne cu electronica asta,stau si ma gandesc voi avea timp toata viata sa aflu de toate componentele?eu spun ca nu pentru ca unele dispar altele apar,scuze pentru ca am fost off topic,dar am cautat pe google si nu am gasit nimic despre acest integrat,sau nu am cautat eu cum trebuie sau unde trebuie.

chiar as vrea sa vad schema lui de aplicatie.

Link spre comentariu

Sanatate permanenta! Confirm si eu ca exista acest integrat.Chiar am in lucru o combina Panasonic SA-AK18 care a avut CI-ul mentionat ars.L-am inlocuit dar mai are si altceva combina.

Link spre comentariu

Sanatate permanenta! Confirm si eu ca exista acest integrat.Chiar am in lucru o combina Panasonic SA-AK18 care a avut CI-ul mentionat ars.L-am inlocuit dar mai are si altceva combina.

Sigur trebuie sa aiba si un echivalent din familia STK-urilor.

Link spre comentariu

SV13102D  asta ar fi echivalent....STK-uri pin la pin nu stiu!!

Poate fi defect integratul in sensul de a fi intrerupt intern tranzistorii de putere ,nu scurt,asta dupa tensiunile postate de dvs.Dar poate fi si altceva defect (nu ajunge semnal audio la final) din cine stie ce cauze.....

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Buna seara am o combina audio Panasonic sa-ak25 ce nu mai da sunet pe iesire. Pe pinul 2,3 de la IC 601 RSN3502A am 36V in loc de 29.4, colectoru de la Q504 -28v in loc de -25.4. Condensatorii C506, C507 ce este de 2200mF pe esr imi da 2100mF. 

Pinul 2 este +Vcc iar pinul 3 este -Vcc nu poate fi aceeiasi tensiune pe ambii.Asigura-te ca ai +/- 29V acolo apoi masoara pe iesiri pinii 1 si 4 trebuie 0V.Informatia despre starea iesirilor se preia din colectoarele Q601/602 DC Detect.
Link spre comentariu

Pinul 2 este +Vcc iar pinul 3 este -Vcc nu poate fi aceeiasi tensiune pe ambii.Asigura-te ca ai +/- 29V acolo apoi masoara pe iesiri pinii 1 si 4 trebuie 0V.Informatia despre starea iesirilor se preia din colectoarele Q601/602 DC Detect.

da pe pinul 2 am +36v iar pe 3 am -36V pe 1 si 4 am 0V, pe Q601/602 am 7V in colector

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări