amudsen Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Ce parere aveti de schema urmatoare pentru adaptarea la un osciloscop cu spot simplu ? E vorba sa afiseze maxim pana la 200 kHz. Am vazut o schema asemanatoare in revista Connex, dar era pentru 4 canale. Link spre comentariu
Voltus Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Am facut ceva asemanator insa ma nemultumeste ca semnalele sunt prezentate usor defazat intre ele iar defazajul este dependent de frecventa semnalului afisat . Link spre comentariu
amudsen Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Ok, dar forma semnalului ramane aceeasi? Link spre comentariu
amudsen Postat Iunie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2016 Cam in genul acesta arata cablajul......... sa vad timp pentru realizare. Link spre comentariu
Voltus Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Forma semnalului era ok ( sinusoida sub 20KHz) . Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 si reusit sa-l finalizezi? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Dece nu copii un comutator adevarat dintr-o schema de osciiloscop indistrial, una cu diode, nu-i chair asa de greu de facut si poti folosi diode uzuale, chiar si 4148 daca nu vrei super viteza. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Am eu unul sau doua aparate făcute de fabrica.Daca nu mă înșel unul are 8 canale și unul 4.Daca nu uit luni la atelier văd exact.La cel cu 8 cred că am schema. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Am gasit manualul service unde este si schema..Eu am si aparatul. Thurlby_OM358_8-channel_oscilloscope_multiplexer_sm.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum