Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR !E -Boda ...Monitor +Tv Tuner .Model Stylance Led 2302

Vizitator cristyys

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

1

• tehtronics

1

• FLORIN IORDACHE

1

• gabilungu66

1

Aveti telecomanda lui originala ??? Daca da,atunci trebuie sa aiba o optiune acolo pc or tv..sau ceva de geniul acesta...

Daca e dati-ne mai multe detalii despre acest tv-u...cum numai merge pe tv... ??? Cum face si ce face... ???

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

salut.

postez rezolvarea acestui defect.

cu dumpul postat de "gabilungu" merge doar in pc.

se intra in sm cu menu1147 si la "advance setting"-"source setting" se trec din off in on toate intrarile.

se iese din sm cu menu sau power.

Editat de bobo
Link spre comentariu

memory dump nu-i ok acolo

se pare ca santeti mereu in afara subiectului,sau va grabiti in postari,toti am fost la inceput,dar ,,putintica,, rabdare si atentie,cititi tot ce se cere,dupa care examinati putin ,vedeti ce raspunsuri sau dat,si dupa daca este cazul si puteti ajuta,puteti posta

nu de alta dar de ieri de la ora 17 pana azi la ora 11 sant atatea ore,nu stiu cum dv nu ati vazut ca sa raspuns ca sa rezolvat,prin menu service,bineinteles ca buba posibil sa se poata rezolva si prin dump,dar nu vi se pare mai ok,sa iei telecomanda si sa butonezi ceva setari,decat sa scrii memorii spi sau eprom?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări