Vizitator chiar_eu Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 ...vreau sa fac un generator de trenuri de impulsuri pentru o aplicatie mai speciala In atach aveti o schema si tipul de tren generat.Ma poate ajuta cineva sa concep acest proiect cu aceste date_? :prayer: Link spre comentariu
vsurducan Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Condensatoarele trebuie sa fie conectate cu un capat la masa, insa dpdv al impedantei AC a sursei de alimentare Vcc si GND au aceeasi semnificatie si anume GND, asa ca este foarte posibil sa oscileze conectat asa.6-2-1-3-2-2-6 banuiesc ca reprezinta forma trenului unde 1 este unitatea de timpDaca secventa este fixa se poate genera prin software. In pseudolimbaj logic cu o singura bucla de intarziere definita, ar veni asa:set pin outputset pin highfor 6 loop call delay 1 end loopset pin lowfor 2 loop call delay 1 end loopset pin highcall delay 1set pin lowfor 3 loop call delay 1 end loopset pin highfor 2 loop call delay 1 end loopset pin lowfor 2 loop call delay 1 end loopset pin highfor 6 loop call delay 1 end loopUtilizeaza fisiere gif sau jpg la postare, lumea n-are timp sa dezarhiveze fisiere. Link spre comentariu
Vizitator chiar_eu Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 Ce imi mai trebuie ca sa fac aplicatia?Am PIc simulator, programator, Pony, Orange, Willem, UPA, etc, Montajul este facut.Cum completez rutina descrisa de dumneavoastra pentru teste?Hristos a Inviat!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum