Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

generator trenuri de impulsuri

Vizitator chiar_eu

Postări Recomandate

Vizitator chiar_eu

...vreau sa fac un generator de trenuri de impulsuri pentru o aplicatie mai speciala In atach aveti o schema si tipul de tren generat.Ma poate ajuta cineva sa concep acest proiect cu aceste date_? :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Condensatoarele trebuie sa fie conectate cu un capat la masa, insa dpdv al impedantei AC a sursei de alimentare Vcc si GND au aceeasi semnificatie si anume GND, asa ca este foarte posibil sa oscileze conectat asa.6-2-1-3-2-2-6 banuiesc ca reprezinta forma trenului unde 1 este unitatea de timpDaca secventa este fixa se poate genera prin software. In pseudolimbaj logic cu o singura bucla de intarziere definita, ar veni asa:set pin outputset pin highfor 6 loop call delay 1 end loopset pin lowfor 2 loop call delay 1 end loopset pin highcall delay 1set pin lowfor 3 loop call delay 1 end loopset pin highfor 2 loop call delay 1 end loopset pin lowfor 2 loop call delay 1 end loopset pin highfor 6 loop call delay 1 end loopUtilizeaza fisiere gif sau jpg la postare, lumea n-are timp sa dezarhiveze fisiere.

Link spre comentariu
Vizitator chiar_eu

Ce imi mai trebuie ca sa fac aplicatia?Am PIc simulator, programator, Pony, Orange, Willem, UPA, etc, Montajul este facut.Cum completez rutina descrisa de dumneavoastra pentru teste?Hristos a Inviat!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări