Mondan Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Se aştepta idei de vacanţe gratis.Sau cât mai ieftine.........O primă chestie ar fi ceva conferinţe.Dar aştept şi în la noi să îmi ziceţi. Hotel stafilopod (stabilopod) şi alte chestii de gen.Ţii un urs în braţe şi dormi în vizuina lui. El fiind gras te va încălzi. Evident că asta a fost pentru amuzament. Ar mai fi intershipuri de la firme sau scoli de vara. Editat Iunie 7, 2016 de Mondan Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 "Gratis" nu e totuna cu "plătit de alţii". Link spre comentariu
lrai Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Era un banc cu cazare lux, mancare si distractie gratis la mare, se termina cu ... "nu eu, nevasta-mea!" Editat Iunie 7, 2016 de lrai Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Vezi ca se organizau diverse grupuri care mergeau la diverse ferme bio si prestau ecologic la fata locului. Primesti papa,nani si te conversezi in straineza. Dar nu e gratis,muncesti. Te luam la mine la tara sa ajuti la smuls balarii,cosit,etc. Seara prestezi C++. Da' n-am unde te culca.... Cu mine in pat,n-ai sanse. Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Păi, vin la noi, la Medgidia,Vara când se coace via, Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2016 Stiu la ce va refieriti. Acum si alte idei....... Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 (editat) Era un banc cu cazare lux, mancare si distractie gratis la mare, se termina cu ... "nu eu, nevasta-mea!" Interesant. In fiecare concediu petrecut in Vama ,seara plec cu nevasta si ma intorc dimineata cu capul in nisip.(nu mai nimeresc cortul) Prefer cortul deoarece sunt satul de moteluri,pensiuni ,hoteluri.(tot anul sunt pe drumuri) Editat Iunie 18, 2016 de q_acdc Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2016 (editat) Da fie cu cortul. Dar acolo te zapaceste soarele si noaptea muzica. Dar lacuri de campare gratis stiti ? Mai e varianta sa mergi la o manastire care ofera cazare gratuita, dar acolo trebuie abstinenta de la a face ^%^*. Editat Iunie 18, 2016 de Mondan Link spre comentariu
Faker Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Eu vreau sa imi iau anul viitor o rulota. Dintotdeauna mi am dorit una.. Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2016 Eu imi doresc asa ceva dar n-am bani sunt doar vise: Sa simti cum vine ursul si zgaltaie rulota. Esti obosit ? Tragi pe dreapta, te odihnesti. Nu conduci obosit sa faci accident ca primul hotel e la 50Km Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 O rulota cat mai utilata este buna in orice anotimp atat la munte cat si la mare! Dar la mare sunt probleme mai mari cu camparea. Link spre comentariu
Vizitator paraschivrazvan25 Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Gratis putem merge cu nasul pe tren si putem dormii in cort in locatia aleasa. ))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum