Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv platinium sasiu t2s01/08 service meniu problema_

iliev508

Postări Recomandate

buna ziua   ,, acest tv se vede mai mult pe rosu  .am schimbat  tk am verificat si schimbat tz din placa video   .

am o telecomanda n18 si intru in service cu butonu ascuns dar nu gasesc optiunea cu culorile ,putin ajutor 

mentionez am schimbat si memoria , si problema persista

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iliev508

4

• mac01

3

• dan-a2

1

• crmn1

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

N-ai ce sa-i faci decat sa-i scazi rosul din meniul service....sa ajungi la un compromis cu imaginea....cat o mai tine tubul. Nu se poate sa nu aiba in meniu service posibilitatea reglarii  rgb-urilor.

Link spre comentariu

eu inteleg ca a schimbat tk(tubul ) de insista cu am schimbat 2 tk ,nu cred ca se refera la tot modulul video fiind ca tk,daca am dreptate atunci iese din schema tubul obosit,deci posibil ca ceva rezistente intinse

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

daca gaseam in meniu service optiunea  culori  o rezolvam   iar tk este probat si merge perfect   am specificat ca nu am optiunea reglaj culori in service 

daca gaseam in meniu service optiunea  culori  o rezolvam   iar tk este probat si merge perfect   am specificat ca nu am optiunea reglaj culori in service 

tv este platinium 21f33 

tv este platinium 21f33 

procesor st92195c7b1 mth  foresse wxs  telecomanda nu este a tv   poate trebue alta_-

Link spre comentariu

Sigur are in service pentru a regla culorile si cred ca este trecut cu 

R             38

G             28

B             28

si tu trebuie sa reduci de la R valoarea de cit o fi la tv, eu am dat un exemplu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări