Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare TV Sharp LC-32FB500E

DEMOnick

Postări Recomandate

Nu am gasit nimic, parca ar fi un TV fantoma. Curios este ca atunci cand il bag in priza se aprinde direct ledul verde "ON" fara ca ledul rosu "OFF" sa licare macar. Sa fie oare defect hardware?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DEMOnick

13

• codrut

4

• leoncris

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Am scos memoria 23C64 si este nici o schimbare. Memoria pare OK ca am putut s-o citesc. Acum sper sa ma ajute cineva cu un dump sa o rescriu. Pe placa am gasit un autocoland pe care scrie ca ar fi model LC32FH500E v.1.21.

Link spre comentariu

daca nu gasiti softul care sa fie compatibil atat cu placa digitala cat si cu display-ul nu o sa mearga.Eu m-am chinuit 3 zile sa gasesc softul corect pentru un LED TOSHIBA. 

Link spre comentariu

Nu stiu sigur daca este de la soft, televizorul nu da nici un semn de viata... se aprinde direct led-ul verde si nu face nimic la apasarea butoanelor. Daca s-ar fi aprins led-ul rosu de stand-by iar la apasarea butoanelor ar fi licarit macar led-ul verde atunci as fi banuit si soft-ul. Sper ca cineva sa se mai fi intalnit cu aceasta situatie si sa imi ofere indicatii.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări