viopa Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Buna ziua. Postez astazi aici fiind data de 25 noiembrie, (ca un facut 25 august, 25 octombrie...) , si consider ca trebuie sa vedem carcasa/caseta acestui aparat dupa ce a fost facuta la atelierul din Bucuresti, in primul rand eu si apoi ceilalti forumisti ce au postat in acest topic, si de ce nu chiar si altii. Mi-a parut rau ca nu mi-a trecut prin cap sa cer poze cu carcasa dupa ce a fost polisata de proprietar, cat si faptul ca mi-am sters o buna parte din pozele la ceea ce am lucrat .Dar astea sunt amintiri.Suntem oameni, asa este, avem nevoie unii de altii, treburile se fac cu oameni, nu trebuie sa apelam prin interpusi sa ne facem rostul de scale sau butoane la aparatele ce le avem in renovare.Avem grija ca ceea ce vindem sa fie asa cum spunem, sa nu fie surprize neplacute atunci cand folosim acel ceva vandut.Nu suntem perfecti dar rezolvam problemele intr-un mod elegant, ca adevarati domni nu ca niste tate de mahala. Deci cred ca sunt indreptatit sa vad cat mai multe poze dupa noua lucrare. Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Eu astept demult un filmulet cu acest aparat reconditionat. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Buna ziua. Postez astazi aici fiind data de 25 noiembrie, (ca un facut 25 august, 25 octombrie...) , si consider ca trebuie sa vedem carcasa/caseta acestui aparat dupa ce a fost facuta la atelierul din Bucuresti, in primul rand eu si apoi ceilalti forumisti ce au postat in acest topic, si de ce nu chiar si altii. Mi-a parut rau ca nu mi-a trecut prin cap sa cer poze cu carcasa dupa ce a fost polisata de proprietar, cat si faptul ca mi-am sters o buna parte din pozele la ceea ce am lucrat .Dar astea sunt amintiri.Suntem oameni, asa este, avem nevoie unii de altii, treburile se fac cu oameni, nu trebuie sa apelam prin interpusi sa ne facem rostul de scale sau butoane la aparatele ce le avem in renovare.Avem grija ca ceea ce vindem sa fie asa cum spunem, sa nu fie surprize neplacute atunci cand folosim acel ceva vandut.Nu suntem perfecti dar rezolvam problemele intr-un mod elegant, ca adevarati domni nu ca niste tate de mahala. Deci cred ca sunt indreptatit sa vad cat mai multe poze dupa noua lucrare. Sunt Moise in pustiu? Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Si eu eram tare curios....sa vad daca atelierul din Bucuresti a reusit o restaurare perfecta la carcasa. Editat Noiembrie 26, 2016 de mac01 Link spre comentariu
ciprivw Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Da, vad ca stati cu sufletul la gura. Restaurarea a reusit. Voi face poze zilele astea. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Cred ca bunul simt va obliga sa o faceti . Link spre comentariu
ciprivw Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Dle Pavel, va rog sa nu-mi vorbiti mie de bun simt. Acelasi bun simt trebuia sa va impiedice sa imi trimiteti carcasa asa cum a iesit SAU trebuia macar sa va faca sa-mi spuneti adevarul atunci cand v-am intrebat de ce a iesit asa si mi-ati raspuns ca "a iesit mai mult decat super". Toata multimea aia de puncte rezultate in urma lacuirii dvs. probabil au rezultat ori din cauza spray-ului care avea duza defecta, ori spray-ul a fost pe terminate si a improscat. Cel mai probabil ati vazut cat de rau a iesit si totusi mi-ati trimis-o asa. Oricum, gandindu-ma inapoi, vina principala mi-o acord mie pentru ca nu am apelat din start la profesionisti, la o firma care se ocupa cu asa ceva. Daca as fi vrut o lacuire de amator, cu spray, asta puteam face si eu. Dar am vrut mai mult, o restaurare in adevaratul sens al cuvantului. Nimeni nu stie cate emotii am avut cateva zile pana sa aflu daca furnirul a fost compromis sau nu. Din fericire, s-a putut salva. Restaurarea din Bucuresti a reusit, a iesit foarte bine, fara santuri in lac, fara puncte si cu un luciu aproape de oglinda. Zonele unde se imbina furnirul pe suprafata superioara a carcasei au fost retusate cu un fel de chit colorat, astfel ca dupa lacuire a iesit o suprafata perfect dreapta si fara denivelari. Primele poze sunt cele primite de la restaurator (si afisate si pe site). Pozele mele sunt direct din aparat, nu au fost retusate in vreun fel. Iar referitor la scale, habar n-am despre ce interpusi vorbiti. Am vazut ca ati avut scala de Partizan la vanzare, v-am trimis PM ca sunt interesat si automat m-ati blocat in privat, stiti foarte bine si dvs. Ce inseamna asta? Eu am dorit colaborare, chiar dupa toate cele intamplate. Asa e, toti suntem oameni si mai gresim cateodata, nimeni nu e perfect, si anumite probleme trebuie depasite, dar cand recunoastem ceva, suntem si mai oameni. Editat Noiembrie 30, 2016 de ciprivw Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Fantastic de bine realizat, zici ca-i nou, acum iesit de pe linia de fabricatie. Puteti pune aici, cand aveti timp, un clip video ? Link spre comentariu
ciprivw Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Difuzorul nu este conectat inca, l-am montat doar pentru sedinta foto. In plus, mai trebuie gandita o mica problema referitoare la iluminarea scalei. Harta este un fel de hartie lucioasa, si din cate mi-am dat eu seama, pentru un efect vizual optim, trebuie sa fie lipita pe sticla cu un fel de adeziv transparent. In acest moment, harta mai este lipita doar putin in centru...trebuie sa mai intreb, sa mai studiez. Si imi trebuie o antena exterioara buna, deoarece stau la bloc si fara antena, receptia e...zero la toate aparatele mele pe lampi. Desi in urma cu 1 an jumatate, 2 ani, receptionam Radio Romania Actualitati din apartament, fara nicio antena. PS. Am adaugat poza. Toata harta trebuie sa fie cum e in centru. Editat Noiembrie 30, 2016 de ciprivw Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Am blocat deoarece consider ca nu mai putem colabora. Succes . Editat Noiembrie 30, 2016 de viopa Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Fantastic de bine realizat, zici ca-i nou, acum iesit de pe linia de fabricatie. Pe poarta fabricii nu a iesit nicicand un asemenea aparat,finisul poarta denumirea de ''luciu pian'' rivalizeaza cu cel al pianelor Steinway, din punctul meu de vedere si al altora(vezi articole pe forum si pe Proradioantic referitoare la restaurari ) nepotrivit pentru radioreceptoare produse la acea vreme.Dar cum fiecare proprietar hotaraste cum sa-si conserve propriile aparate ma abtin de la alte comentarii,de gustibus non disputandum. Pacat de scala,am intalnit aceasi problema la restaurarea unui aparat a unui coleg de asociatie,acea hartie nu va fi deloc usor de reprodus si mai ales de inlocuit. Editat Noiembrie 30, 2016 de nicolae57 Link spre comentariu
ciprivw Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 S-a folosit lac celulozic pentru relacuire, adica acelasi tip de lac care s-a folosit si in acea perioada. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Nu era vorba de tipul ci de cantitatea si dilutia folosita. Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Pentru sfaturi in reconstructia scalei ai putea lua legatura cu cei de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=fvIw3YJB03I https://www.youtube.com/watch?v=j_tJkWCYgzA Link spre comentariu
ciprivw Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Da, stiu filmuletele. Daca reusesc sa o dezlipesc din centru, de acolo ar fi cat de cat ok, adica: scanare - retusare - printare pe hartie potrivita - gaurirea orificiilor - lipire pe sticla. E greu, e multa munca si atentie, dar nu imposibil. Editat Noiembrie 30, 2016 de ciprivw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum