ciprivw Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Buna seara, Urmeaza sa primesc acest radio, atasez doua poze. Ce imi puteti spune despre interior la prima vedere? Din cate vad, lipseste transformatorul de retea. Merita sa ma inham la asa ceva? As avea unde gasi piesele lipsa si meseriasul potrivit pentru el? Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Dacă restul componentelor sunt bune, nu e o mare problemă construirea unui traf de rețea potrivit. Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 (editat) Schema o găsești aici: http://elektrotanya.com/ingelen_geographic_39w.pdf/download.html Ușor nedumerit: AZ11 nu este fixat pe transformatorul de rețea? Sau acela-i doar „comutatorul de tensiuni”? Editat Iunie 5, 2016 de Mircel Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Aceeasi nedumerire o am si eu...stiam ca selectorul de tensiuni este fixat rigid pe jugul trafului,altfel e destul de complicat de venit cu fire chiar daca amplasarea e in apropiere. Link spre comentariu
ciprivw Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Desi sasiul pare altfel fata de ce am vazut pe net, totusi transformatorul sa fie acolo ascuns? Nu stiu... Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Urmeaza sa primesc acest radio... ... transformatorul sa fie acolo ascuns? Așteptăm să-l primiți, să-l inspectați și să ne spuneți ce concluzie ați tras vis-a-vis de transformator. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Probabil e un singur mod de a afla cum stau treburile...urmarim cu interes. Ma indoiesc sa fie ascuns de acel selector,de regula trafurile in acea vreme erau destul de generoase ca marime,nu se puteau masca dupa o placuta din textolit.Am cautat si eu putin pe net ceva poze,dar varianta asta de sasiu n-am gasit-o...probabil trebuie sapat mai adanc. Link spre comentariu
ciprivw Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Se pare ca exista si aceasta varianta Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Se pare că traful de pe placă este chiar cel de rețea, iar traful de ieșire este montat chiar pe difuzor. Link spre comentariu
ciprivw Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Initial m-am speriat ca lipsesc piese, dar se pare ca este totusi complet. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Da,ne-a fentat tanga de pe difuzor care a ascuns traful de iesire,si unghiul de fotografiere... Link spre comentariu
puriu Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 S-ar putea sa lipseasca unele tuburi. Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Eu cred că aceasta-i schema: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Este un aparat frumos,cu o scala deosebita,cind ma apucase febra aparatelor antice ( am cam 300 ) as fi dat orictit pe un Ingelen Geografic,acum mi-a trecut.Merita restaurat. Link spre comentariu
ciprivw Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Da, cred ca schema corecta e a doua, modelul fiind 39W. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum