cristian_draghiescu Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Între schema din postul #2 şi cea din datasheet sunt diferenţedestul de notabile (atât în ceea ce priveşte configuraţia câtşi valorile unora dintre componente).În locul dvs. "aş miza" fără nici-o şovăială pe schema recomandatăde producător.Identificaţi şi dvs. (cu ambele scheme în faţă) acele deosebiri lacare mă refer şi încercaţi să respectaţi schema originală. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 (editat) Schema pusa de mine e testata timp de 15 ani si merge impecabil. Sigur are el ceva piese de proasta calitate pe acolo, in special integratul. Fa schema exact cum am facut-o eu, si daca nu merge e clar nu e integratul bun. Cauta in alta parte un integrat original. E pacat se renunti la ampliful asta, se aude prea bine. Uite cum arata al meu: http://electronics.net63.net/tea2025.html Editat Iunie 8, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
DarthVader Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 O sa o fac, doar ca astept pana ma intalnesc din nou cu cel mai bun prieten al romanului, salariul (cel mai probabil sapt viitoare, am facut in paralel o alta achizitie pe care mi-o doream demult in domeniul iluminatului si a trebuit sa pun pauza pe bugetul de hobby ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum