Vizitator Dan65 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Salutare! Am un polizor unghiular profesional Bosch GWS 8-125 si in ultimul timp scoate un sunet gâjâit. As vrea niste pareri in legatura cu sursa problemei, daca se poate. Link spre comentariu
Vizitator Dan65 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 I-am schimbat deja rulmentii dar nu s-a schimbat nimic si merge la jumate din turatie. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Puteți să-l diagnosticați singur cu mijloace simple, dacă citiți postarea în care am arătat o metodă ușor de aplicat motoarelor universale cu perii: http://www.elforum.info/topic/103553-verificarea-motoarelor-universale-cu-rotor-bobinat/ Link spre comentariu
mihaighe Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Daca are variator incearca sa-l pui pe direct si vezi cum stai cu turatia daca tot e mica dar mecanic merge usor atunci ai rotorul cu probleme si singura solutie e alt rotor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum