Vizitator Irenaeus Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Buna ziuaSpuneti-mi va rog daca exista vreun tip de senzor electric, care scufundat in benzina din rezervor sa functioneze ca un contact normal deschis, iar la golirea rezervorului, in lipsa benzinei, sa-mi aprinda un led sau sa faca un buzer sa sune ? Senzorul poate functiona si ca un contact normal inchis, nu-i nici o problema.Daca acest senzor exista, va rog sa-mi indicati denumirea si codificarea corecta si locul unde ar putea fi achizitionat.Partea electronica de comamda si actiune este usor de construit, deci nu mai insist asupra ei.Cineva mi-a sugerat sa introduc un senzor cu plutitor ca la masina, dar rezervorul meu de la scxuter are o forma complicata, care nu permite introducerea unui obiect mai mare decat o marca tensometrica.Imi cer scuze pentru ideea trasnita pe care o am, dar nu mai doresc sa fac pana prostului si sa duc scuterul acasa de ghidon.Va multumesc pentru ajutor si intelegere.Paste fericit la toata lumea. Link spre comentariu
nelu F Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 Daca vei fi avertizat doar atunci cand nu mai benzina in rezervor, tot de ghidon ai sa duci scuterul acasa. Cel mai eficient este adaptezi un robinet de la o Mobra care are trei pozitii, dintre care o pozitie pt rezerva. Pt pozitia normal, benzina intra printr-o teava al carei capat superior se limiteaza la un anumit nivel. Cand nivelul din rezervor atinge nivelul capatului tevii benzina numai curge, motorul se opreste si stii ca trebuie sa comuti robinetul pe pozitia rezerva (si bine inteles stii ca trebuie sa alimentezi cat mai repede). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum