Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suflanta in loc de letcon ?

cearda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

3

• cearda

2

• manolo

2

• mars01

2

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Trebuie si letcon si suflanta, fiecare pentru alta nevoie. Letconul transmite rapid multa caldura pe o suprafata mica, iar suflanta exact invers. 

Link spre comentariu

La ce pret are, ii poti inlocui tu cablul de alimentare cu un cost de 10 ... 15 lei si te asiguri ca impamantarea chiar este conectata.

Eu oricum nu am incredere in cablurile de alimentare oferite de chinezi. La exterior par OK, groase, dar daca le tai observi ca sunt cateva lite de cupru. Daca tragi mai tare de ele se strica. 

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Eu nu inteleg la ce ar fi nevoie de impamantare la o suflanta, ca doar nu este in contact direct cu componentele de lipit/dezlipit cum e letconul.  Bine, impamantarea ar fi utila doar pentru protectia manipulatorului.

Link spre comentariu

Nu recomand acea suflanta, a cumparat un amic ,l-a tinut o luna si electronica din miner s-a dus ,totul este foarte inghesuit si nu are spatiu de racire ,plus ca este foarte incomoda de lucrat ,eu zic ca tot un "copirseu" de gordack e mai bun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări