zal Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Şi asta după ce a renunţat la Aton, zeul tatălui său Akhenaton, teoretic primul monoteist din istorie. ........... Referitor la colonizarea Pămîntului, cîteva specii extraterestre au ţinut o conferinţă de pace şi au convenit cum să arate finţele de aici. Un cap dotat cu senzori şi gîndire, membre specializate ptr muncă şi deplasare, anumite organe comune şi oarecare compatibilitate genetică... doar că fiecare a avut producţia proprie şi aşa au ieşit ''rasele'' umane, de fapt specii diferite. Iar despre saltul evoluţionist, probabil a fost prima încercare cu dezvoltarea maimuţelor şi n-a dat rezultate, mai ales că la 1000 de fecundări ratate, mai apare cîte un hibrid între animale diferite. Şi în prezent mai naşte cîte o capră un faun... Singurii hominizi dezvoltaţi pe cale naturală ar fi ăia greu de găsit, care se ascund de noi speciile invazive ale Pămîntului, adică Yeti şi fraţii lui. Or fi învăţat de la neanderthalieni că nu e bine să stea la vedere. Editat Iunie 7, 2016 de zal Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Imi cer scuze pentru divalgatie. Oamenii sunt facuti din lut, pamantul este plat si se afla in centrul universului...care desigur a fost facut in intregime doar pentru noi... Link spre comentariu
nationalistu Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Odata cu perfectionarea si evolutia nanotehnologiilor....se va sfirsi doar iluzoria libertate...si v-om fi obligati sa ne reconsideram noi ca specie fata-n fata cu autodistrugerea planetei sau sa ne conformam unui control al celor care poseda posibilitatea de a implementa in noi asemenea tehnologii.Oricum...dar mai mult ca probabil apucam sa vedem implementarea pe scara larga pe homo sapiens a tehnologiei care il vor aduce sub un control cvasipermanent...nu exista scapare.Cei care au tupeul sa se opuna vor...fi calcati de tramvai in pat....sau vor avea infract de mistocardita. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Io tot sper ca ăia cu astfel de planuri mîrşave să dispară înainte de a le pune-n aplicare. Să fie la ei apocalipsa. Amin! Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Intamplator sau nu, se dezbate un subiect asemanator si pe Discovery Science. Se pare ca pe locul unu la pericole apocaliptice se afla un eventual cataroi din spatiul. Sa speram ca (in cazul in care va veni cataroiul) scutul Pamantului isi va face treaba. Ma refer la Jupiter, planeta care pana acum a incasat destule lovituri (poate unele dintre ele destinate chiar noua). Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Şi în prezent mai naşte cîte o capră un faun... Totusi, mie imi place Faun OS. take a screenshot Link spre comentariu
zal Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Da, dar nu pune nimeni capra aia la baza unei religii, că toţi ştiu cum s-a-ntîmplat beleaua. Nu degeaba imaginea dracului a fost creată folosind imaginea unui faun, simbolul animalităţii omului antic în contrast cu creştinul abstinent şi extrem de cuminte. Astfel s-a redus zoofilia. Link spre comentariu
nationalistu Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Sigur va,veni sfirsitul ...lumii,dar nu asa cum ne imaginam,sau cum isi imagineaza unii.Viitorul va deveni modificabil,se v-or efectua corectii temporale...neavenitii care trebuiau sa se nasca intr-un curs normal al viitorului,in versiunea modificata nu se mai nasc/Am reticente ca si istoria a fost modificata...deocamdata studiez.Asa deci si prin urmare...v-om trai si v-om vedea...asta care mai apuca sa vada. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Lasa,ca pana mor,vai de mama lor. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Sigur va,veni sfirsitul ...lumii,dar nu asa cum ne imaginam,sau cum isi imagineaza unii.Viitorul va deveni modificabil,se v-or efectua corectii temporale...neavenitii care trebuiau sa se nasca intr-un curs normal al viitorului,in versiunea modificata nu se mai nasc/Am reticente ca si istoria a fost modificata...deocamdata studiez.Asa deci si prin urmare...v-om trai si v-om vedea...asta care mai apuca sa vada. Subiectul este tratat in nuvela SF a lui Isaac Asimov intitulata Sfarsitul Eternitatii....o lectura extrem de placuta! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 (editat) Cred că vine sfîrşitul lumii. Azi am avut o zi foarte enervantă. Editat Iunie 9, 2016 de zal Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Subiectul este tratat in nuvela SF a lui Isaac Asimov intitulata Sfarsitul Eternitatii....o lectura extrem de placuta! Este de mentionat (ca tot vorbim de sfarsituri) si nuvela lui Arthur C Clarke: Sfarsitul copilariei. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) Sfârşitul acestei lumi va fi începutul altei lumi! Editat Iunie 10, 2016 de alcon Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Cata intelepciune. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 sfarsitul lumii a inceput de cand sa creat,nu este de ajuns ca se moare in fiecare zii cativa oameni sau cred ca zeci de oameni daca ma refer la nivel national,si apropo,daca ma intreaba cineva daca este buna masina,eu ai raspund,da este buna ca mai rareste din omenire,eu cand eram mic visam sa am un aparat radio iris cu toate ca l-am achizitionat greu si acum pustanii viseaza la mertane bmw,si pe urma ne miram de ce ai scoate pompierii cu flexul din masina,eu nu am nu am avut si nu voi avea niciodata masina,cu toate ca mi sa oferit si gratis,ma rezum la bicicleta. Link spre comentariu
Postări Recomandate