gica70 Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Zal zice (si bine zice)."Io văd că-n timp ce au loc diversiuni ale unei părţi a Secu, aia bolnavă de putere, cineva iniţiază un proiect de autonomie, fix din partea de ţară de unde provine actualul fuhrer de la Treicoceni." O problema asa de importanta este tratata aici ca si in presa, ca si cum n-ar exista. Abia cand au vazut in M.O. acea initiativa legislativa cetateneasca a 100000 de semnaturi privind infiintarea unui nou stat, oficialitatile au ramas nedumerite sau..Dar prefectul de-acolo, chiar n-a stiut? E ceva putred aici... Unde mai pui ca intre acele 100000 de semnaturi sunt si 5000 ale bucurestenilor! (asa se stipuleaza in lege). Editat Ianuarie 27, 2017 de gica70 Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Hai ca e simplu : ori mor toti românii din Transilvania , ori mor toți ... ceilalti , încă din prima săptămână .Cât exista NATO , _U_E .Astea da instituții de forță , nu binomul infractorilor , hilarioții și obama_uiștii din lojele locale , se știe el care este . Sper că stiți de glumă . Editat Ianuarie 27, 2017 de Victor Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Am vrut sa arat ca daca noi ne certam altii pot profita. Desigur actiunea va fi respinsa de parlament. Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Io văd că-n timp ce au loc diversiuni ale unei părţi a Secu, aia bolnavă de putere, cineva iniţiază un proiect de autonomie, fix din partea de ţară de unde provine actualul fuhrer de la Treicoceni. Cum se strînge laţul în jurul nostru şi urmează o reîmpăţire a sferelor de influenţă, dar şi a graniţelor rezultate din al doilea război, riscăm să fim luaţi iar cu pantalonii în vine ca-n 1940, după care ne vom aoli 7 generaţii. Actualele asigurări de securitate externă nu valorează nimic. UiE se poate sparge rapid, NATO se poate retrage sau dizolva aşa cum trebuia în 1990. Rămîne urmaşilor să lămurească rolul jucat de conducătorii ''democraţi'' de după '89, io-s curios de aşa numitul neamţ cui serveşte şi de ce am fost aburiţi insistent cu ''Proiectul Ionescu''. LIKE De unde si vorba sa nu te joci cu curul pe langa sula sculata Corect este :Nu te juca cu curul gol pe langa sula sculata Editat Ianuarie 27, 2017 de florinellll Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Spune-i asta si lui Putin,poate n-o sa-ti traga jos pantalonii. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Trump ne va da pantalonii jos...şi Putin va face restul ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 De asta nu m-a interesat varianta corecta...stiam ca se va gasi careva sa ne traga pantalonii in vine. Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Si care este problema cu Rusia ?? Poate e mai bine daca vin ei sau oricine altcineva, oricum, mai rau nu are cum sa fie nu ? Editat Ianuarie 27, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Citi ani ai Dany? Nu stii cum era...inainte ?!? S-ar putea sa-ti placa cu numai 2 ore de TV pe zi la un singur canal si fara internet..... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Cum care e problema cu Rusia ? Rusii sunt niste nespalati . Macar ailalti au plua spalata ... . Sper ca stiti de gluma . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Rusii sunt niste nespalati . Macar ailalti au plua spalata ... iata ce spune un pro.fund connoisseur sper ca stiti de gluma, asta este un pamflet, etc etc Link spre comentariu
tenzen Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Toata lumea bate toba cum "era inainte",desi internetul a explodat dupa 90',cind,ce sa vezi,astia de ne duceau in directia oarecum buna erau deja morti.Crede careva ca,prin absurd,daca ar fi trait Ceausestii,acum nu aveam internet sau mai multe posturi tv?Ba da,doar ca nu erau turcisme sau alte trusturi de rahat.Si nu eram containerul Europei si alte rahaturi.Am prins doar 12 ani in acel regim si nu duceam lipsa de nimic,desi ai mei erau de rind,nici nu am auzit vreodata ca nu ar avea cu ce.Cit despre rusi,cred ca ne-am fi recuperat aurul de la ei,daca nu existau dobitocii de pina acum... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 E un altfel de haz de necaz , că altceva în afară de glume nu ne mai rămâne .Poate doar sa devenim praf de stele ( unii ) sau pământ de flori ( restul ) .Până la urmă , tot acolo vom ajunge . Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Si care este problema cu Rusia ?? Poate e mai bine daca vin ei sau oricine altcineva, oricum, mai rau nu are cum sa fie nu ? Poate te aude mesterul strungar si te inscrie in echipa lui Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Toata lumea bate toba cum "era inainte",desi internetul a explodat dupa 90',cind,ce sa vezi,astia de ne duceau in directia oarecum buna erau deja morti.Crede careva ca,prin absurd,daca ar fi trait Ceausestii,acum nu aveam internet sau mai multe posturi tv?Ba da,doar ca nu erau turcisme sau alte trusturi de rahat.Si nu eram containerul Europei si alte rahaturi.Am prins doar 12 ani in acel regim si nu duceam lipsa de nimic,desi ai mei erau de rind,nici nu am auzit vreodata ca nu ar avea cu ce.Cit despre rusi,cred ca ne-am fi recuperat aurul de la ei,daca nu existau dobitocii de pina acum... Te-ai gandit vreodata ca posturile alea multe de televiziuni si internetul erau de mult, nu au explodat dupa 90, ci doar la noi au explodat dupa 90. Da, a cresut exponential, dar asta nu inseamna ca nu exista inainte, dar la noi nu a existat. Daca ar fi trait prin minune aia de care zici tu, noi nu am fi avut nimic acum. In cel mai fericit caz cine stie ce aberatie de calculator echivalent cu pentium 1 productie interna, cu un sistem propriu de operare care sa trimita singur rapoartele cu tot ce incerci sa faci, si vreo retea nationala doar ca sa ai acces la anumite reviste, documentare si ce mai aveau ei de gand sa ne dea online, retea folosita doar pentru a primi rapoartele de la calculator nicidecum pentru interesul utilizatorului. In nici un caz nu comunicatii, nu sa putem sa vorbim intre noi, nu sa putem sa avem acces la exterior. Exact pe asta s-a bazat si sistemul, sa ne tina inchisi in puscarie in propria tara. Vezi ca experiementul asta a continuat identic si putem sa vedem unde am fi ajuns daca ne uitam la Coreea de Nord, calculatoarele sunt folosite doar pentru urmariri si controlul populatiei, sunt obligati sa foloseasca propriul sistem de operare Red Star care le dau lor toate rapoartele posibile, si in rest fara acces la nimic. Editat Ianuarie 27, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Postări Recomandate