Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

Zal zice (si bine zice)."Io văd că-n timp ce au loc diversiuni ale unei părţi a Secu, aia bolnavă de putere, cineva iniţiază un proiect de autonomie, fix din partea de ţară de unde provine actualul fuhrer de la Treicoceni."

O problema asa de importanta este tratata aici ca si in presa, ca si cum n-ar exista. Abia cand au vazut in M.O. acea initiativa legislativa cetateneasca a 100000 de semnaturi privind infiintarea unui nou stat, oficialitatile au ramas nedumerite sau..Dar prefectul de-acolo, chiar n-a stiut? E ceva putred aici... Unde mai pui ca intre acele 100000 de semnaturi sunt si 5000 ale bucurestenilor! (asa se stipuleaza in lege).

Editat de gica70
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Hai ca e simplu : ori mor toti românii din Transilvania , ori mor toți ... ceilalti , încă din prima săptămână .Cât exista NATO , _U_E .Astea da instituții de forță , nu binomul infractorilor , hilarioții și obama_uiștii din lojele locale , se știe el care este :) . Sper că stiți de glumă .

Editat de Victor
Link spre comentariu

Io văd că-n timp ce au loc diversiuni ale unei părţi a Secu, aia bolnavă de putere, cineva iniţiază un proiect de autonomie, fix din partea de ţară de unde provine actualul fuhrer de la Treicoceni. Cum se strînge laţul în jurul nostru şi urmează o reîmpăţire a sferelor de influenţă, dar şi a graniţelor rezultate din al doilea război, riscăm să fim luaţi iar cu pantalonii în vine ca-n 1940, după care ne vom aoli 7 generaţii. Actualele asigurări de securitate externă nu valorează nimic.

UiE se poate sparge rapid, NATO se poate retrage sau dizolva aşa cum trebuia în 1990. Rămîne urmaşilor să lămurească rolul jucat de conducătorii ''democraţi'' de după '89, io-s curios de aşa numitul neamţ cui serveşte şi de ce am fost aburiţi insistent cu ''Proiectul Ionescu''.

LIKE

De unde si vorba sa nu te joci cu curul pe langa sula sculata :rade:

Corect este :Nu te juca cu curul gol pe langa sula sculata :reytre

Editat de florinellll
Link spre comentariu

Toata lumea bate toba cum "era inainte",desi internetul a explodat dupa 90',cind,ce sa vezi,astia de ne duceau in directia oarecum buna erau deja morti.Crede careva ca,prin absurd,daca ar fi trait Ceausestii,acum nu aveam internet sau mai multe posturi tv?Ba da,doar ca nu erau turcisme sau alte trusturi de rahat.Si nu eram containerul Europei si alte rahaturi.Am prins doar 12 ani in acel regim si nu duceam lipsa de nimic,desi ai mei erau de rind,nici nu am auzit vreodata ca nu ar avea cu ce.Cit despre rusi,cred ca ne-am fi recuperat aurul de la ei,daca nu existau dobitocii de pina acum...

Link spre comentariu

Toata lumea bate toba cum "era inainte",desi internetul a explodat dupa 90',cind,ce sa vezi,astia de ne duceau in directia oarecum buna erau deja morti.Crede careva ca,prin absurd,daca ar fi trait Ceausestii,acum nu aveam internet sau mai multe posturi tv?Ba da,doar ca nu erau turcisme sau alte trusturi de rahat.Si nu eram containerul Europei si alte rahaturi.Am prins doar 12 ani in acel regim si nu duceam lipsa de nimic,desi ai mei erau de rind,nici nu am auzit vreodata ca nu ar avea cu ce.Cit despre rusi,cred ca ne-am fi recuperat aurul de la ei,daca nu existau dobitocii de pina acum...

Te-ai gandit vreodata ca posturile alea multe de televiziuni si internetul erau de mult, nu au explodat dupa 90, ci doar la noi au explodat dupa 90. Da, a cresut exponential, dar asta nu inseamna ca nu exista inainte, dar la noi nu a existat.

Daca ar fi trait prin minune aia de care zici tu, noi nu am fi avut nimic acum. In cel mai fericit caz cine stie ce aberatie de calculator echivalent cu pentium 1 productie interna, cu un sistem propriu de operare care sa trimita singur rapoartele cu tot ce incerci sa faci, si vreo retea nationala doar ca sa ai acces la anumite reviste, documentare si ce mai aveau ei de gand sa ne dea online, retea folosita doar pentru a primi rapoartele de la calculator nicidecum pentru interesul utilizatorului. In nici un caz nu comunicatii, nu sa putem sa vorbim intre noi, nu sa putem sa avem acces la exterior. Exact pe asta s-a bazat si sistemul, sa ne tina inchisi in puscarie in propria tara.

Vezi ca experiementul asta a continuat identic si putem sa vedem unde am fi ajuns daca ne uitam la Coreea de Nord, calculatoarele sunt folosite doar pentru urmariri si controlul populatiei, sunt obligati sa foloseasca propriul sistem de operare Red Star care le dau lor toate rapoartele posibile, si in rest fara acces la nimic.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări