Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

Dorule, Obama a facut gratieri ce tin de presedinte, sper ca nu confunzi cu gratierea colectiva; numai asa se pot face comparatii. Ia vezi cati s-au gratiat in "democratia asta originala" de catre presedinti nosstri cu cei peste o mie din SUA; fa rapoartele si le compara.

Editat de gica70
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu chiar nu-mi fac probleme pt coruptii din inchisori...Cata vreme nu i-a fortat nimeni sa ajunga in situatia aia,chiar nu-mi fac probleme.Fireste ca au mizat pe faptul ca ulciorul daca a mers odata,va merge de mai multe ori.Si a mers,dar s-a spart,si acum nu le convine,fac orice sa scape.Cunosc caz concret,in primavara anului trecut,un tanar de 24 ani a talharit o studenta si i-a luat telefonul cu forta.A fost prins,si in cadrul procesului,parintii fetei nu au vrut ca ea sa se intalneasca cu respectivul,asa ca au angajat un avocat sa o reprezinte.Si da,ai ghicit,pt onorariu platit din bani proprii.Deci si cu paguba si cu plata.Respectivul a luat 7 ani pe ca a talharit 6 fete in decurs de 3 saptamani,nu s-a recuperat nici un leu prejudiciu,si acum trebuie ca fetei si parintilor ei sa le fie mila ca sunt conditii inumane in parnaie...ma intreb daca erai in aceasta situatie,a parintilor fetei,mai gandeai la fel?Ce as mai preciza,pt ca este de interes...respectivul avea servici,deci a facut asta pt ca a vrut,pt ca a putut,pt ca i-a placut,nu l-a obligat nici macar viata grea sa faca asa ceva....a fost hotararea lui,poate mizand si pe impotenta legislativa.

Daca cei din pozele de mai sus nu mor,atunci sigur in conditiile mai bune din parnaie nu vor muri nici prapaditii aia(nu ca mi-ar pare rau dupa ei).

Link spre comentariu

Eu si pe voi, astia care instigati la gratiere v-as baga la puscarie pentru tradare. E atac direct la statul de drept.

Legea si pedepsele sunt clare. Dupa ce ai comis o infractiune, judecat si condamnat, cum sa vi sa ceri sa fi eliberat ??

Statul nu are nevoie de infractori si mai ales sa fie in libertate. In situatia actuala exact de iertari avem noi nevoie ?

Hai sa desfintam complet puscariile atunci, sa nu ne mai furam doar intre noi, sa ne si omoram, ca suntem gratiati dupa aia, ce rost are sa mai tinem puscariile, conditiile de acolo sunt aceleasi si pentru criminali, ei nu sunt oameni ? ei au fost condamnati la moarte ? Sa ii eliberam si pe ei.

Link spre comentariu

Sa lasam vraja inutila, gen "cu dedicatie", "pe sub masa", etc.

Obama a avut si bunul simt sa invite la masa pe unii cu sentinta de trei vieti cu executare.

Un "penal" este mic copil pe langa un infractor deosebit de periculos cu trei sentinte pe viata, despre ce vorbim aici?

Link spre comentariu

Vraja inutila e ceea ce spui tu.Puteai sa te rezumi doar la a doua parte din postare daca aveai ceva de spus si nu voiai sa bagi batul prin gard.Asa cum mi se rupe de viata celor care de buna voie au ales sa intre la parnaie,tot asa mi se rupe si de parerea celor care le iau apararea.Nu aveti decat sa-i luati in spatiu si sa aveti grija de ei...ar fi varianta cea mai convenabila pt toata lumea,sa-i adoptati ca pe maidanezi,si sa-i treceti pe buget personal ca sa le creati conditii.

Link spre comentariu

Vraja inutila e ceea ce spui tu.Puteai sa te rezumi doar la a doua parte din postare daca aveai ceva de spus si nu voiai sa bagi batul prin gard.Asa cum mi se rupe de viata celor care de buna voie au ales sa intre la parnaie,tot asa mi se rupe si de parerea celor care le iau apararea.Nu aveti decat sa-i luati in spatiu si sa aveti grija de ei...ar fi varianta cea mai convenabila pt toata lumea,sa-i adoptati ca pe maidanezi,si sa-i treceti pe buget personal ca sa le creati conditii.

Absolut deloc nu este vorba de bagat batul prin gard, ci mai mult de faptul ca doream sa-l vad si pe Iohannis la masa cu un violator, pedofil sau criminal in serie.Gratierea, un act de clementa nu prea tine cont de natura faptelor, cand se face, totusi, la noi se face nu ca act de clementa ci ca sa incercam sa nu fim penalizati.Desi eu as vrea sa fim penalizati dar sa plateasca doar procurorii, judecatorii, sri-stii, dna-stii, usr-istii si cei ce au iesit in strada, nu se va intampla lucrul asta...pacat.

Link spre comentariu

S-au furat din tara asta dupa 89, sute de miliarde de euroi,parte din ei si de cate unii care au ajuns intamplator la parnaie.Sutele alea de miliarde le-am platit noi ca prostii,intr-un fel sau altul.Nu vad de ce ar trebui sa ne sperie o amarata de amenda(si asta doar pt ca e probabil sa o platim,dar nu e sigur nimic) fata de ce au paraduit unii dintre penalii inchisi.Acum cand am vazut un mic procent la parnaie,dupa ce ca n-am recuperat nimic,culmea,ar trebui sa ma cuprinda mila si din mare marinimie sa le spun,bine fratilor,ati furat,ne-ati saracit,dar va iertam.Haideti afara si continuati ce stiti voi sa faceti cel mai bine,ca asa a facut si Obama.N-am suficienta iarba ca sa pot spune asa ceva.

Link spre comentariu

Trebuie sa vedeti partea plina a paharului....Cand vor pleca autobuzele cu gratiati, o sa-i intrecem, IN SFARSIT, pe indieni, la nr de calatori/autobuz... :rade:

Nici o sansa sa avem asa autobuze. Bietii gratiati o sa plece cu A8-uri si S-Class-uri.

Aia din autobuze o sa fim noi dupa ce ajung astia inapoi de unde au fost ridicati si revin la indeletnicirile initiale.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Absolut deloc nu este vorba de bagat batul prin gard, ci mai mult de faptul ca doream sa-l vad si pe Iohannis la masa cu un violator, pedofil sau criminal in serie.Gratierea, un act de clementa nu prea tine cont de natura faptelor, cand se face, totusi, la noi se face nu ca act de clementa ci ca sa incercam sa nu fim penalizati.Desi eu as vrea sa fim penalizati dar sa plateasca doar procurorii, judecatorii, sri-stii, dna-stii, usr-istii si cei ce au iesit in strada, nu se va intampla lucrul asta...pacat.

Când stă singur la masă , de fapt a invitat și un piroman :) ???
Link spre comentariu

Suntem penalizati destul cu pesedeul la putere :rade: , ce mai plang unii brusc dupa 80mil euro ipotetici , nici macar nu e sigur . Dar cand se apuca de cantat aparatul de manipulare , gadea & company , orice rahat devine problema nationala si extrem de urgenta .

Sunt "n" proiecte si situatii in care statul pierde mult mai mult , bani europeni sau ai nostri .

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Suntem penalizati destul cu pesedeul la putere :rade: , ce mai plang unii brusc dupa 80mil euro ipotetici , nici macar nu e sigur . Dar cand se apuca de cantat aparatul de manipulare , gadea & company , orice rahat devine problema nationala si extrem de urgenta .

Oameni cu creierii spalati. Ei se plang de aia 80milioane daca ar fi posibila penalizarea aia ca in Italia cand prin legea gratierii statul roman pierde din start 1.5miliarde euro in prima secunda doar prin bunurile curent blocate si de recuperat, fara sa calculeze procesele care urmeaza.

Ori dupa calculul meu de om simplu, alea 1.5miliarde singure ar acoperi aproape 19 amenzi de 80milioane.

Deci castigam minim 1.5miliarde, pierdem 80milioane.. e chiar rau ? e grea matematica cand te uiti la antene.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

... în timp ce noi luptăm contra ''corupţiei'', rupţi de realitate..............

Daca remarci bine, exact genul "si desteptul de grija altuia". Ii tot plang pe aia de i-au furat/saracit. Aia nu dau 2 bani pe fraierii care se bat ca chiorii pentru conditiile lor la bulau... (co)rupti de realitate - ca sa te completez.Ceva constructiv nu s-ar face, se iroseste o natie.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări