Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

Mă bucur că un infractor ''de dreapta'' a dat ortul în puşcărie, după ce a sponsorizat din greu pe tătucul securiştilor, cel căruia îi datorăm actuala stare. Să fie un început şi un exemplu, că mai sînt destui responsabili. Mă bucur că fuhrerul a trebui să dea explicaţii la înalta poartă şi în general, mă bucură orice face să pleznească fierea-n comuniştii ''de dreapta'', indiferent cum se autointitulează ei sau se vopsesc. Ce speranţe se puneau în el şi ce popor mărunt mai are în prezent. Probabil că suferă de ceva angoase de minoritar şi nu se simţea bine şi ferice peste atît de mulţi, trebuia să-i îndepărteze şi a reuşit cu o încăpăţînare demnă de un teuton.

Există o singură soluţie ptr liniştea acestei ţări, din păcate n-o pot descrie aici. Dar poporul ăsta nu e unul riguros, care să se apuce serios de o treabă şi s-o ducă la capăt, indiferent de greutăţi, cum au făcut alţii pe care-i admirăm şi ne facem că uităm cum şi-au curăţat genele de influenţele nesănătoase. De aia periodic e sufocat de elementele retrograde, închinate intereselor lor şi stăpînilor din afară. Mai grav e cînd subversivii se unesc într-un sistem ce parazitează totul. Asta e boala noastră de la răsturnarea lui Cuza în prezent.

Sper să apuc în viaţa asta o nimicire a sistemului securisto-mafiot, fără negocieri, fără milă, fără să mai scape seminţe care să încolţească vreodată.

....................

Hellvig se lăuda azi că SRI e al doilea furnizor de informaţii în NATO, primul fiind USAilaltă, deci securiştii noştrii sînt primii din Europa vestică, cea mai mare parte din UiE, întrecuţi probabil în întreaga Europă doar de fostul KGB. Asta da performanţă ptr o ţară tot mai depopulată. Cînd s-o dărîma şandramaua sper doar să nu fim ultimii acolo, ăia care sînt îngropaţi de vii. Bravo englezilor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vrajeli de 2 lei pentru credulii antenei 3, CEDO nu da nici o amenda.

Si te asigur ca din miliardele alea de euro care trebuiesc sa fie recuperate de la penalii care ar beneficia de gratiere se platesc zeci de amenzi CEDO, multi ani de acum inainte, si ne mai si raman. Oare trebuie sa mai amintesc ca odata ce poti sa furi si sa scapi o sa continui asa pentru ca exista un precedent ? Sa adaugam si banii viitori furati pe care o sa ii suportam tot la amenzile CEDO ?

Dezinformari de doi lei raspandite de mass-media platita cu bani la sacosa si oengeurile cu surse de finantare obscure. Alea care scot fraierii pe strazi.

1). CEDO a dat amenda Italiei pentru o situatie similara si nu va ezita sa taxeze Romania daca problemele nu se vor rezolva la termenul stabilit;

2). Nu are nicio legatura gratierea pedepsei privative de libertate cu recuperarea prejudiciilor. Eliberarea nu presupune scutirea de la plata prejudiciului sau ridicarea masurilor asiguratorii. Vrajeli de Buftea;

In plus, nu s-a stabilit nicio forma finala proiectului de lege si nu s-a dat nicio ordonanta ca sa vedem ce si cum, se vehiculeaza doar speculatii sperietori si minciuni.

3). Toate tarile din lume (inclusiv SUA) au dat astfel de "ordonante" periodic, doar la noi e catastrofa nucleara si se creeaza precedent.

Mă bucur că fuhrerul a trebui să dea explicaţii la înalta poartă şi în general, mă bucură orice face să pleznească fierea-n comuniştii ''de dreapta'', indiferent cum se autointitulează ei sau se vopsesc.

Frustrarea e mare dupa votul popular, implicit problemele cu fierea.

Unii au inceput sa-si arate adevarata fata, de la discursul pro-european/pro-occidental/pro- civilizatie si decenta s-a trecut la mineriade, puscariade, injuraturi spurcate, urlete si zbateri precum fac demonii cand sunt fripti cu crucea. Cam asta era imaginea mitingului ilegal la care a participat fericit al nostru presh, "arbitru si mediator" conform Constitutiei :rade: .

Link spre comentariu

"Corect! Fa ce ti-am zis si revii dupa." Iaca revin cu voia dv. nico_2010!

"Când interjecția are în același timp sens exclamativ și interogativ, semnul exclamării este însoțit de semnul întrebării:"

E foarte logic, dar e vorba de-o interjectie; la tine este o interogare la..misto, adica semnul intrebarii mai intai si pe urma semnul exclamarii, ca sa fie in aceeasi logica domnule staff." Totusi, de ce nu ramai la "cestiune"?

Link spre comentariu

Citat din DEX...asa o fi,ca prea seamana cu ce e la noi acum :rade:

GRAȚIÁ, grațiez, vb. I. Tranz. A acorda unui condamnat grațierea, a-l ierta de pedeapsă. Funcționarii prinși cu abuzuri și dați în judecată de un minister erau grațiați și reintegrați de ministrul ce venea în urmă și reîncepeau să abuzeze. BOLINTINEANU, O. 433.

Dezinformari de doi lei raspandite de mass-media platita cu bani la sacosa si oengeurile cu surse de finantare obscure. Alea care scot fraierii pe strazi.

2). Nu are nicio legatura gratierea pedepsei privative de libertate cu recuperarea prejudiciilor. Eliberarea nu presupune scutirea de la plata prejudiciului sau ridicarea masurilor asiguratorii. Vrajeli de Buftea;

Oare?Eliberare e una,gratiere e alta.Iertarea faptelor prin gratiere,inseamna spalarea de pacate.Cum poti sa mai recuperezi ceva de la un tip imaculat?

Si apoi,hai ca as fi fost de acord si cu asta,dar ma intreb,o chestiune asa importanta de ce nu a fost pomenita in programul din timpul campaniei electorale,pt ca din cate vad,are prioritatea nr 1.Si mai cu seama,de ce nu este facuta transparent,si nu prin ordonanta bagata pe sub masa...oare graba asta nu ascunde chiar nimic?Vrajeala,da, de acord,dar sa stim si noi...ori poate exista teama ca odata abordat subiectul,unii alegatori aveau sa se mai gandeasca.

Link spre comentariu

"Si apoi,hai ca as fi fost de acord si cu asta,dar ma intreb,o chestiune asa importanta de ce nu a fost pomenita in programul din timpul campaniei electorale,pt ca din cate vad,are prioritate..."

Am observat in ultima vreme ca se reproseaza faptul ca gratierea nu a fost trecuta in program si vezi Doamne, de asta a castigat PSD-ul alegerile! Ce sa mai zicem de cei care au promis marea cu sarea si ne-am ales cu ceva de pe toba! Eu cred ca asta e praf in ochi pentru ca "batalia" este pe acele coduri care au fost validate de CCR ca fiind neconstitutionale. Chestiunea nu este asa de simpla pentru ca implementarea cere corelare cu celelalte elemente din coduri pentru a nu apare iar si iar alte probleme.

Link spre comentariu

Sau invers :) !

repet : totul poate fi interpretat invers :) .

De fapt asta inseama adevarata democratie , sa ai sansa sa iti exprimi parerea .

Adevarul ... oare chiar nu mai intereseaza pe nimeni ?

Doar ceea ce este considerat de tinerii frumosi si liberi , drogati si feisbucisti , reptileni , useristi si sorosisti ca fiind " politically correct " https://en.wikipedia.org/wiki/Political_correctness ?

Pai ... meltenii , manelistii , chilotarii , popon--i si cocalarii unde trebuie sa-i incadram ?

Langa analfabetii functionali dar utili binomului , adica cei care fac lobby pe net din convingere ( nonprofit ) in urma manipularii TV si facebook ?

Va mira ca tara asta nu e guvernabila ?

Hei , nu uitati : sunt mai multi prosti decat destepti , asa ca lasati orice speranta ... aici aveti continuarea : http://www.pruteanu.ro/Dante/cint03+.htm

LIKE

Link spre comentariu

Am observat in ultima vreme ca se reproseaza faptul ca gratierea nu a fost trecuta in program si vezi Doamne, de asta a castigat PSD-ul alegerile! Ce sa mai zicem de cei care au promis marea cu sarea si ne-am ales cu ceva de pe toba!

Logica asta te cam lasa fara replica...adica,daca toti au promis si nu s-au tinut de cuvant,de ce nu si astia de acum?Daca toti au furat pana acum,noi de ce sa ne oprim?

Ma intreb,lasand la o parte tampenia asta cu gratierea,care nu rezolva nici pe departe situatia din penitenciare(asa cum se pretinde),cu exceptia catorva egali,mai egali decat restul,cu modificarea legii privind abuzul in serviciu ce-au avut frate?Au stabilit un prag de pana in 200.000 lei sub care furatul e la liber.Deci cum spunea cineva,daca un primar cumpara un creion de 199.000 lei,nu e considerat abuz in serviciu,si sa vezi dracie,nici organele abilitate nu se mai pot autosesiza,pt ca nu le mai permite legea.E valabila doar plangerea partii vatamate(si aia in termen de doar 3 luni,ca dupa aia nu se mai pune),adica plangerea primariei,reprezentata de primar,care taman a bagat in buzunar 199.000 lei...oare chiar asa de prosti ne cred?Acum ca ei ne considera asa,nu e de mirare,insa nu pot intelege cum un om cu gandire normala,poate inghiti asa ceva ca fiind firescul situatiei...incep sa ma intreb daca nu cumva noi gresim ca nu suntem de acord cu furtul pe fata dupa atatia ani in care ne-au demonstrat ca de fapt asta e telul suprem in politica.

Link spre comentariu

Deocamdata este un proiect, vom vedea ce se va intampla pana la urma. Dar asa va fi, fara nici-o logica; de-acum vor fi in mai toate legile limite in cuantificare de bani, ani de puscarie, ani de gratiere, ani de prescriere s.c.l. si asta pentru ca nesimtirea nu are limite!

"..incep sa ma intreb daca nu cumva noi gresim ca nu suntem de acord cu furtul pe fata dupa atatia ani in care ne-au demonstrat ca de fapt asta e telul suprem in politica."

Acum te intrebi?! Singur zici: "cu furtul pe fata dupa atatia ani in care ne-au demonstrat ca de fapt asta e telul suprem in politica."

Link spre comentariu

Care proiect?era pe teava pt ordonanta cu efecte imediate si ireversibile,ce ne tot ascundem dupa corcodus?Si apoi,cand sa ma intreb?vedeam cum timid sunt bagati unde se cuvine toti care au furat(chiar daca pedepsele nu sunt pe masura faptelor),si acum cu o ordonanta data la vreme de seara,se vrea gratierea pedepselor,si legiferarea furtului,adica sa nu ne mai facem probleme ca vor putea fi prinsi si condamnati,chiar daca prin absurd cineva ar vedea asta.Deci daca era doar un proiect,ar trebui sa stam linistiti ca indivizi ajunsi la conducere se gandesc si la asa ceva...Daca se plateste bine,sa-mi spuneti si mie unde sa ma inscriu,pt ca vad ca sunt destui adepti,macar daca tot e sa se intample,sa facem si din asta un business.

Link spre comentariu

Tu sustii ca este un proiect. Iti garanteez eu ca daca nu iesea lumea in strada deja nu mai era proiect ci realitate!

Logica asta te cam lasa fara replica...adica,daca toti au promis si nu s-au tinut de cuvant,de ce nu si astia de acum?Daca toti au furat pana acum,noi de ce sa ne oprim?

Ma intreb,lasand la o parte tampenia asta cu gratierea,care nu rezolva nici pe departe situatia din penitenciare(asa cum se pretinde),cu exceptia catorva egali,mai egali decat restul,cu modificarea legii privind abuzul in serviciu ce-au avut frate?Au stabilit un prag de pana in 200.000 lei sub care furatul e la liber.Deci cum spunea cineva,daca un primar cumpara un creion de 199.000 lei,nu e considerat abuz in serviciu,si sa vezi dracie,nici organele abilitate nu se mai pot autosesiza,pt ca nu le mai permite legea.E valabila doar plangerea partii vatamate(si aia in termen de doar 3 luni,ca dupa aia nu se mai pune),adica plangerea primariei,reprezentata de primar,care taman a bagat in buzunar 199.000 lei...oare chiar asa de prosti ne cred?Acum ca ei ne considera asa,nu e de mirare,insa nu pot intelege cum un om cu gandire normala,poate inghiti asa ceva ca fiind firescul situatiei...incep sa ma intreb daca nu cumva noi gresim ca nu suntem de acord cu furtul pe fata dupa atatia ani in care ne-au demonstrat ca de fapt asta e telul suprem in politica.

Pai e logic ca nu o rezolva. Cati dintre puscariasi sunt recidivisti? Deci daca deja nu este la prima condamnare cat de naivi putem fi sa credem ca se va indrepta treaba de la mama natura? In plus, pentru a indrepta pe calea cea buna un detinut nu ajunge numai sa il eliberezi din inchisoare. Iese din inchisoare si ce face? Ii angajeaza cineva? Ce sanse reale ii ofera societatea sa o ia de la zero pe drumul bun? Deci penitenciarele vor fi in scurt timp la fel de pline cum sunt acum! Aaaa, singura diferenta este ca in unitatea de timp T ei vor comite de doua ori mai multe delicte sau omoruri.

doru3160, ei nu te cred pe tine prost, ei au prostii lor care voteaza pentru o galeata, un litru de ulei, o punga de orez! Cat reprezinta cei ca tine raportat la numarul celor care pun stampila pe buletinul de vot in necunostinta de cauza? Deci vrei nu vrei faci parte dintr-o minoritate care INCEARCA SA DESCHIDA OCHII majoritatii care nu este interesata absolut de loc de punctul tau (CORECT) de vedere. Ei stiu alta chestie: daca noi suntem saraci, nu de la noi va lua ci de la cei care au si esti constient ca simt o bucurie enorma cand moare capra vecinului.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

incep sa ma intreb daca nu cumva noi gresim ca nu suntem de acord cu furtul pe fata dupa atatia ani in care ne-au demonstrat ca de fapt asta e telul suprem in politica.

Pai se pare ca avem destule specimene printre noi care, punand botul la tot felul de posibile penalitati sau crezand ca fac un bine unor jeguri de oameni care nu au ajuns in inchisori de corecti ce au fost, vor sa legalizeze furtul.

Din punctul meu de vedere bagam pedeapsa capitala, inaspream pedepsele pentru orice, sa putrezeasca in puscarii inghesuiti ca sobolanii, nu avem nevoie de infractori liber pe strazi ca ce sa zic, noua ne e mila de ei, oare lor le-a fost mila de noi cand ne-au spart un geam de masina pentru un casetofon de 30 lei ? Oare le-a fost mila de noi cand ne-au dat in cap pe strada pentru un portofel gol care a insemnat doar alergatura dupa refacerea actelor ? Cand ni l-au furat la inghesuiala ??

Cat de limitat mintal poti sa fi sa vrei ca astfel de persoane sa fie gratiate ? legea nu este lege pentru toti ? Ala are 3 oua de nu executa pedeapsa primita ?

Adica noi ne plangem ca suntem plini de corupti si totusi gasim scuze sa bagam legi pentru ei in loc sa ii ardem pe rug ???

Link spre comentariu

Daca vor sa rezolve problema aglomeratiei din inchisaori sa-i puna pe puscariasi sa construiasca alte inchisori.

Ar lucra pt "binele lor".

Oare nu ne mai trebuie inca un canal? Poate nu dar sigur ne mai trebuie ceva autostrazi.......

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu intelegeti ca acesti oameni nu au fost condamnati la moarte? Trebuie repectate "drepturile vietii", acesti infractori trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa de privare de libertate nu sa-i omoram acolo, nu mai spun de reeducare! Pentru asta vom fi penalizati si vom plati cu totii dorinta asta de a nenoroci pe altii. Si asa platim o groaza de bani pe imprumuturi aiurea, pe procesele castigate la CEDO, pe referendumuri fara rost si multe altele. Eu doresc sa nu fiu partas la asemenea grozavii. Chiar nu inteleg de ce atata incrancenare; s-au facut atatea gratieri pana acum si nu numai noi..Numai Obama a facut peste o mie, asa, dintr-o semnatura! Se pare ca ce conteaza e sub ce regim se petrec asemenea clemente.

Link spre comentariu
Nu intelegeti ca acesti oameni nu au fost condamnati la moarte? Trebuie repectate "drepturile vietii"

Explica-le si lor ca detinutii si mai ales coruptii din inchisori nu au conditii decente de detentie.De astia cui ii e mila?Drepturile lor de oameni cinstiti,cine il respecta?Alocatia unui copil e infima fata de suma alocata unui penal inchis.A facut si Obama gratiere,dar ce nu spune nimeni,e ca n-a fost cu dedicatie,si a facut peste o mie de gratieri raportat la ce populatie?Ce va mai place sa va comparati cu altii cand va convine...

http://monitorulvn.ro/images/2012/aprilie/6aprilie/faraoanele%2010/1IRENA.jpg

http://monitorulvn.ro/images/2012/februarie/15februarie/laura/copii-necajiti-IRENA.gif

http://publicatia.voxdeibaptist.org/mai06_mart_miculs4.jpg

http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2014/12/10-actiune-caritabila-Pieces-of-Heaven-2013.jpg

http://image.stirileprotv.ro/media/images/600x375/May2016/61800154.jpg

Link spre comentariu

Dacă nu era asta, se găseau o mie de alte motive, văruirea pomilor la primăvară, de ce bate vîntul, de ce ninge sau plouă, etc. Observ că nici un revoltat de pe net nu citeşte proiectele, probabil ca să nu se contamineze cu ceva. Preferă să-i spună postacii cu ochi albaştri tot ce trebuie să ştie sau să facă. Unii români sînt mai dornici de dictatură decît în 1940. Păcat, urmează dispariţia ţării, dar nu contează, după ei potopul. Să fie adevărată teoria că pînă în 2018, unii au hotărît să dezmembreze România? Mai exact fostele puteri centrale de acum un secol, actuali ''investitori''? De aia se pregătesc unii vecini împrejur, iar alţii la Chişinău vor să se unească cu jumatea astalaltă de Moldovă în timp ce noi luptăm contra ''corupţiei'', rupţi de realitate.

.............

Am să cred în justiţia reformată cînd voi vedea la bulău anumite personaje şi ptr subiecte reale, cunoscute de zeci de ani, nu invenţii hotărîte la Cotroceni. După aia pot să salte pe oricine face umbră, nu mă deranjează.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări