dany_cta Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Pai hai fratilor sa dam si noi in cap, sa violam, sa jefuim, sa talharim si sa furam inainte de alegeri ca dupa alegeri ne gratiaza ca asa este normal intr-o civilizatie, daca legea spune ca trebuie sa stai 5 ani in puscarie sa vina niste parlamentari sa te elibereze si sa te ierte de pacate. Oare nu victima trebuia sa fie cea care iarta sau nu ? Deci victima ramane victima, hotul/violatorul iese pentru ca nu este omeneste sa stea in parnaie. Logic pentru toti psd-istii ! Aici pe forum de ce nu ne iarna nimeni de pacate ? Eu cand am luat doua zile pe bara, a trebuit sa stau toate alea doua zile incuiat, de ce nu am fost iertat dupa 10 ore ?? Editat Ianuarie 25, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Nu! ... nu trebuie sa-l credem pe Dragnea, doar mutulica si frustratii care au pierdut alegerile detin adevarul absolut . Televiziunile platite cu bani la sacosa de asemenea detin adevarul, pe cand alea capabile de autosubventie, ce functioneaza pe pricipii autentic capitaliste mint si dezinformeaza poporul, nu-i asa ? Daca nu crezi justitia ai o problema caracteristica tarilor bananiere ... asa e cand hotii au televiziuni si ajung la putere . Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Pai hai fratilor sa dam si noi in cap, sa violam, sa jefuim, sa talharim si sa furam inainte de alegeri ca dupa alegeri ne gratiaza ca asa este normal intr-o civilizatie, daca legea spune ca trebuie sa stai 5 ani in puscarie sa vina niste parlamentari sa te elibereze si sa te ierte de pacate. Oare nu victima trebuia sa fie cea care iarta sau nu ? Deci victima ramane victima, hotul/violatorul iese pentru ca nu este omeneste sa stea in parnaie. Logic pentru toti psd-istii ! Aici pe forum de ce nu ne iarna nimeni de pacate ? Eu cand am luat doua zile pe bara, a trebuit sa stau toate alea doua zile incuiat, de ce nu am fost iertat dupa 10 ore ??Dacă nu ai pile în sala tronului , la împărăție ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Dacă nu ai pile în sala tronului , la împărăție ... Corect,ca nici gratierea asta nu e data pt ca ii doare-n bara de cei multi si inghesuiti din puscarii...are el(cum care el?) clientii lui care il trag de maneca,plus ca exista si oarecare interes personal in toata treaba asta.Si apoi eu mai cred ca vociferarile astea care se aud din parnaie,vin de la prea mult bine,au prea mult timp liber...In orice clipa pot demonstra unui retard din asta care n-a fost fortat sa comita fapte antisociale(a fost alegerea lui strict personala),ca afara sunt oameni care traiesc mult mai oropsiti de soarta decat ei in detentie.Deci daca e ceva de rezolvat,eu zic sa rezolvam afara tot ce trebuie rezolvat si pe urma vom vedea si cu detentia ce e de facut...sa nu inversam prioritatile.Cui nu-i place in detentie,sa evite faptele care il pot baga acolo(asa cum le evita majoritatea),si treaba e rezolvata.Chestiunea cu amenda e praf in ochi,inca nu s-a pus problema,dar suna bine cand e vorba de argumente pro gratiere. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Daca nu crezi justitia ai o problema caracteristica tarilor bananiere ... asa e cand hotii au televiziuni si ajung la putere . A nu se confunda justitia in ansamblul ei cu anumite personaje care au luat-o pe aratura spre beneficiul unora. Padurea sanatoasa nu trebuie condamnata pentru uscaturile care exista in ea, asa ca nu mai generaliza. Apoi nu e normal ca Romania sa plateasca suta de milioane din buget (precum Italia) pentru ca unii au mania puscariadei. Mii de dosare la CEDO, inchisorile sunt arhipline, conditiile sunt catastrofale, nici vorba de normele europene/occidentale in domeniu. CEDO iti da un termen pentru a reglementa aceste probleme, daca nu o faci, platesti. Punct. Guvernul tocmai a incercat sa rezolve problemele, dar ce sa vezi, s-a trezit cu dita-mai mineriada : aoleu, ies penalii ! ... violatorii ! ... pesedistii ! ... PENIBIL ! Cel mai penibil era mutulica, in mijlocul unei multimi manipulate care striga ineptiile de mai sus. Chiar ca ne mai trebuie mult timp pana vom reusi sa ne civilizam ! L.E. Nu neg faptul ca anumite personaje politice ar fi avantajate de situatie, dar nu sacrificam alinierea la normele lumii civilizate de frica ca iese Felix si-l deranjeaza pe x sau y. E o mare prostie ! Editat Ianuarie 25, 2017 de +_Florin_+ Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Sper că m-am făcut înțeles : sala tronului este în Washington , împărăția este cea licuricească .Cine are pile acolo , va fi iertat de toate păcatele săvârșite cu gândul , cu vorba , cu fapta .Ulterior nu mai trebuie mântuit , nefiind păcătos .Și nici nu emana halenă usturoiată .Evident , este vorba de ... da , iar ați ghicit .Cel fără de păcate este Băsexu . Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) A nu se confunda justitia in ansamblul ei cu anumite personaje care au luat-o pe aratura spre beneficiul unora. Padurea sanatoasa nu trebuie condamnata pentru uscaturile care exista in ea, asa ca nu mai generaliza. Apoi nu e normal ca Romania sa plateasca suta de milioane din buget (precum Italia) pentru ca unii au mania puscariadei. Mii de dosare la CEDO, inchisorile sunt arhipline, conditiile sunt catastrofale, nici vorba de normele europene/occidentale in domeniu. CEDO iti da un termen pentru a reglementa aceste probleme, daca nu o faci, platesti. Punct. Guvernul tocmai a incercat sa rezolve problemele, dar ce sa vezi, s-a trezit cu dita-mai mineriada : aoleu, ies penalii ! ... violatorii ! ... pesedistii ! ... PENIBIL ! Cel mai penibil era mutulica, in mijlocul unei multimi manipulate care striga ineptiile de mai sus. Chiar ca ne mai trebuie mult timp pana vom reusi sa ne civilizam ! Ansamblul justitiei a bagat hotii la puscarie , nu "anumite personaje" , deci te intereseaza doar anumite cazuri sau problema aglomerarii ? Romania e o tara jefuita incontinuu , sper ca "civilizarea" nu inseamna sa revenim la vremurile bune a lui bombonel cand nici un corupt nu intra la parnaie . De aici sensibilitatea oamenilor normali pentru asemenea initiative . Pesedeul nu a facut nimic in sensul imbunatatirii conditiilor , care se stiau cel putin din vremea lui Monta... doar mai bine ne folosim de imprejurari ca sa ne eliberam penalii . Asta e manipulare stimabile ! Nici macar nu sunt eliberati aia ce au furat o gaina ... Daca exista mania furatului e absolut normal sa fie si mania punerii la un loc racoros pentru cat mai mult timp ... numai asa se educa poporul , prin puterea exemplului . Nu conteaza banii la CEDO , e "priceless" . Editat Ianuarie 25, 2017 de Depanatoru Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Apoi nu e normal ca Romania sa plateasca suta de milioane din buget (precum Italia) pentru ca unii au mania puscariadei. Mii de dosare la CEDO, inchisorile sunt arhipline, conditiile sunt catastrofale, nici vorba de normele europene/occidentale in domeniu. L.E. Nu neg faptul ca anumite personaje politice ar fi avantajate de situatie, dar nu sacrificam alinierea la normele lumii civilizate de frica ca iese Felix si-l deranjeaza pe x sau y. E o mare prostie ! Deci in loc sa ii tinem acolo unde le este locul ii eliberam ca sa poata sa dea inca odata in cap la lume, sa cheltuim bani cu anchetele, cu investigatiile, cu cheltuilelile medicale sa reparam capul celui lovit daca mai este posibil, daca nu - sa le oferim scuze membrilor familiei ca au pierdut pe cineva, cu paguba care nu se recupereaza niciodata si in final tot acolo sa ii bagam. Poate nu stiai dar in randul populatiei cei care au ajuns acolo au obiceiul sa ajunga din nou. Si daca alinierea in randul lumii civilizate inseamna sa ierti infractorii si sa ii eliberezi pe strazi, din punctul meu de vedere prefer sa raman in tarile necivilizate in care infractorii isi termina pedeapsa. De ce este infractorul asta mai cu mot decat ala de acum 2ani cand nu s-a dat nici o gratiere si si-a terminat pedeapsa ? Vorbiti de parca saracii infractori au ajuns acolo nevinovati. Asa ca du-te invartindu-te cu lumea ta civilizata, eu prefer lumea in care infractorii isi primesc si isi termina pedepsele. Editat Ianuarie 25, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Tarile civilizate creeaza conditii decente in puscarii , nici nu trebuie mari investitii , necivilizatii se gandesc de-a-ndoaselea , rezolva problema lasand hotii afara sau nebagandu-i deloc . Buna gandire In Brazilia se rascoala si isi taie capetele detinutii din cauza supraaglomerarii , dar nu i-am auzit ca "rezolvarea" e sa-i lase afara . Editat Ianuarie 25, 2017 de Depanatoru Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 L.E. Nu neg faptul ca anumite personaje politice ar fi avantajate de situatie, dar nu sacrificam alinierea la normele lumii civilizate de frica ca iese Felix si-l deranjeaza pe x sau y. E o mare prostie ! Daca la toate celelalte capitole,inclusiv salarii si nivel de trai vom fi aliniati cu normele din lumea civilizata,atunci zau ca parca m-as mai gandi si la altele.Dar cum exista oameni care traiesc mai rau ca in lumea a III-a,nu vad de ce as incepe alinierea asta taman cu detinutii.Mie sincer,asta mi se pare o mare prostie,sa pun detinutii inaintea oamenilor cinstiti. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Parca doream sa ne aliniem la legislatia UE, (desi niciodata nu m-am dat in vant dupa uniunea mai sus amintita). CEDO va propune un program-pilot si va da un termen. Duceti-va acolo si explicati ca nu sunteti de acord cu normele lor, in Romania e la moda puscariada. A incercat si mutulica dar nu i-a iesit. De fapt nu "pericolul infractorilor de drept comun" este miza, ci frica ca ar putea iesi anumite personaje incomode politic. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Parca voi erati cu sloganul sa nu ne spuna strainii ce sa facem , interesant cum se inverseaza situatie daca convine hotilor din politica ... parca e din Caragiale CEDO nu impune nimic , depinde de noi cum rezolvam ... Editat Ianuarie 25, 2017 de Depanatoru Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Padurea sanatoasa nu trebuie condamnata pentru uscaturile care exista in ea, Nu, dar o padure sanatoasa suporta si în unele cazuri chiar cere un incendiu purificator. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 De fapt nu "pericolul infractorilor de drept comun" este miza, ci frica ca ar putea iesi anumite personaje incomode politic. Cui nu-i place in detentie,sa evite faptele care il pot baga acolo(asa cum le evita majoritatea),si treaba e rezolvata. Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Parca doream sa ne aliniem la legislatia UE, (desi niciodata nu m-am dat in vant dupa uniunea mai sus amintita). CEDO va propune un program-pilot si va da un termen. Duceti-va acolo si explicati ca nu sunteti de acord cu normele lor, in Romania e la moda puscariada. A incercat si mutulica dar nu i-a iesit. De fapt nu "pericolul infractorilor de drept comun" este miza, ci frica ca ar putea iesi anumite personaje incomode politic. Vrajeli de 2 lei pentru credulii antenei 3, CEDO nu da nici o amenda. Si te asigur ca din miliardele alea de euro care trebuiesc sa fie recuperate de la penalii care ar beneficia de gratiere se platesc zeci de amenzi CEDO, multi ani de acum inainte, si ne mai si raman. Oare trebuie sa mai amintesc ca odata ce poti sa furi si sa scapi o sa continui asa pentru ca exista un precedent ? Sa adaugam si banii viitori furati pe care o sa ii suportam tot la amenzile CEDO ? Link spre comentariu
Postări Recomandate