hpavictor Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Nero von Hermanstadt . Editat Ianuarie 24, 2017 de Victor Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) In timp ce unele lucruri se pot doar banui, gen daca incendiile au fost provocate sau nu, in schimb faptul ca prostia incepe sa domine Romania, nu mai are nici un dubiu. Tot mai multi inculti, prost scolarizati si ingusti la minte merg la vot. (nu se vrea un atac la vreun membru al forumului ) Aceleasi minciuni din 89 pana acum, acelasi zaharel si promisiuni, acelasi sistem iar noi populatia in acelasi rahat si culmea e ca unora pare sa le placa aceasta situatie. Din punctul meu de vedere, singura solutie e emigrarea. Vb aia, "n-ai cu cine dom'le niste tarani " Proverbul ala cu "sa moara capra vecinului" inca mai caracterizeaza foarte bine si acum tara asta. "O viata avem,romani,si-o cinste!Desteptati-va c-am dormit destul! " autorul il stiti. Cat despre sfarsitul lumii, sper doar sa nu fie din cauza unui gest negandit al vreunui lider mondial. Daca vine asteroidul, asta e, pana atunci traim viata care pe unde putem. Si apropo: La multi ani Romania ! Editat Ianuarie 24, 2017 de Rx-Tx Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Incendiile au fost provocate , dar motivația din spatele acestui act criminal este politică .Unii , care nu au fost la votare ( ! ) au ieșit în stradă împotriva unor viitoare măsuri legislative , care pot afecta emoțional o mare parte e populației de buna credință : http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/520-de-detinuti-trag-deja-de-usi-la-penitenciar-criminali-i-violatori-viseaza-la-gratiere--150269.htmlĂsta este sfârșitul lumii unora , și începutul lumii altora . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/520-de-detinuti-trag-deja-de-usi-la-penitenciar-criminali-i-violatori-viseaza-la-gratiere--150269.html Ăsta este sfârșitul lumii unora , și începutul lumii altora . Intradevar, sunt de acord cu ce am subliniat mai sus. In link-ul pus de tine este si argumentul: „Graţierea se va aplica şi celor condamnaţi cu suspendare sau aflaţi în arest la domiciliu, iar prin modificarea reglementărilor privind abuzul în serviciu, vor fi închise 2.200 de dosare penale aflate în lucru. Sunt mai mulţi beneficiari din afara penitenciarelor decât dintre deţinuţi, deci aglomerarea închisorilor este doar un pretext. Se graţiază cu jumătate din pedeapsă infracţiuni precum violul, pedofilia, crima sau tâlhăria, ceea ce duce la punerea în pericol a integrităţii fizice şi patrimoniale a cetăţenilor“ Mi-as dori din tot sufletul cat mai multe victime (pentru care lumea se va sfarsi) din randul initiatorilor si simpatizantilor aceste gratieri idioate. La cat este de vamuit acest popor o taxa pentru modernizarea si construirea de noi inchisori ar fi fost par la ceas! Basca ca si romanii plecati la munca peste hotare ar fi cotizat fara cracnire si cu sume generoase! (multi au avut proprietatile din tara calcate de talhari) Daca in trecut a avut (oarecare ce) succes : 1 leu pentru Ateneu, cred ca va merge si: 1 leu pentru detinutul (dusmanul) meu. Cuvantul PARNAIE inca reprezinta o spaima printre interlopii din urbea mea. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Ar trebui ca staff-ul sa-si faca treaba, nu numai pentru un "PIC"! Nu ne mai "otraviti" si aici! "Mi-as dori din tot sufletul cat mai multe victime (pentru care lumea se va sfarsi) din randul initiatorilor si simpatizantilor aceste gratieri idioate." Daca ai grija cu groapa altuia... Editat Ianuarie 24, 2017 de gica70 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Mi-as dori din tot sufletul cat mai multe victime (pentru care lumea se va sfarsi) din randul initiatorilor si simpatizantilor aceste gratieri idioate. La cat este de vamuit acest popor ... Eu le doresc dreptacilor iubitori ai zanganitului de catuse si admiratorilor rasturnarilor de guverne alese democratic, sa aiba parte de un regim militar in care sa fie luati din case, arestati, torturati ca-n Argentina anilor '79, cinci minute la curent, cinci minute pauza. Ca sa se sature si sa le iasa pe nas admiratia pentru derapajele democratice si manipularile ordinare, practicate astazi in Ro. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 La multi ani România !Ar trebui ca fiecare cetățean să cinstească permanent memoria adevăraților oameni de stat care au fondat România :- Mihai Viteazul - Alexandru Ioan Cuza- Ferdinand I Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Ce-am spus eu, se inflameaza la greu.. Victore, Mihai Vitezul se scrie fara "l" la urma. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Gica70 , unii au scris Mihai Bravu și nu i-a corectat gica70 pe forumuri ...Eu am ales varianta actualizată . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) gica70 ai copiii? Ai mai spune la fel daca copiii tai ar fi maltratati sau violati de niste scursuri din astea din penitenciar? Dar parinti ai? Daca ar fi talhariti cand ies din scara blocului ai avea tot aceeasi parere? Eu am grija cui sap groapa! La maica-mea in cartier s-a aciuat un speciment iesit recent din penitenciar si te las sa ghicesti cam ce preocupari are. Eu le doresc dreptacilor iubitori ai zanganitului de catuse si admiratorilor rasturnarilor de guverne alese democratic, sa aiba parte de un regim militar in care sa fie luati din case, arestati, torturati ca-n Argentina anilor '79, cinci minute la curent, cinci minute pauza. Ca sa se sature si sa le iasa pe nas admiratia pentru derapajele democratice si manipularile ordinare, practicate astazi in Ro. Mare fan al dictaturilor (datorita faptului ca nu ai facut parte din cei oprimati pe nedrept) militare cred ca uiti faptul ca inainte de 89 in Romania a fost o dictatura. Multi oameni si-au pierdut viata sau au fost torturati pentru ca nu erau cu sistemul. Eu sper ca dictaturile sa dispara cat mai repede si pentru totdeauna!!! Editat Ianuarie 24, 2017 de adrian_pic Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 N-ai inteles nici-un pic! Sunt sigur ca Florin nu este un mare fan al dictaturilor, a vrut sa arate ca nu poti veni asa, hodoronc-tronc, sa-ti arati cruzimea, indiferent de cat de cruda este lumea (si pe duca!) din jurul tau; nu faci alceva decat sa instigi la ura. Ma asteptam sa vii cu informatia direct de la sursa nu dintr-un ziar. Spune-mi si mie o publicatie care este independenta! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 N-ai inteles nici-un pic! Vad ca suntem concitadini, deci te intreb de exemplu: clanul corduneanu iti spune ceva? Crezi ca macar unul din ei este curat? Ii preferi in libertate? Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Tu nu pricepi? Nu poti veni cu exemple dintre acestea; eu am sa-ti dau totusi un raspuns; societatea este bolnava daca nu te poate apara de relele create de oameni sau, mai bine zis, cei care conduc. Crezi ca acei de care vorbesti puteau face ceva daca nu aveau conditii create de sistem? Eu mai astept sa vii cu informatia direct de la sursa, sa incadrezi tu persoanele in acel proiect de gratiere cu exemple din fauna asta urata. Editat Ianuarie 24, 2017 de gica70 Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Adevarul e ca pe langa politrucii pesedisti ce se doresc eliberati ( marea miza ) , majoritatea puscariasilor si familiile lor , ghiciti cu cine voteaza ... Se poate considera ca un "program de fidelizare" Numai faptul ca s-au vrut adoptate ca ordonante de urgenta ( care urgenta?) , si pe ascuns ( evident ) , demonstreaza ticalosia demersului . Doar au majoritate lejera in parlament , dar evident ca acolo sunt dezbateri , afla si poporul la ce-i duce mintea , plus ca legea poate fi atacata la curtea constitutionala ... ordonanta are efecte imediate si nereversibile in cazul asta . Editat Ianuarie 24, 2017 de Depanatoru Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Atata timp cat avem un guvern (rezultat confirmat in urma unor alegeri libere) sa-si faca treaba iar daca nu o face bine sunt institutii care il pot trage de maneca. E simplu, de ce complicati asa de mult lucrurile?! Link spre comentariu
Postări Recomandate