Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Ar fi o chestie, s-ar mai acoperi banii cheltuiţi cu curvele, cînd le vizitează Salvarea şi le chestionează de sănătate, le dă cîte o pungă de prezervative, unguente (nu MRU) şi altele. Cînd am văzut cu ce-şi pierd vremea medicii am rămas mirat, parcă erau la intervenţie în caz de catastrofă. Iar alea parcă erau şeptelul CAP-ului Virtutea Muncii. Nişte feţe bovine, obosite şi ciufulite după atîta muncă în folosul societăţii. Şi nu era pe centură ci în cartier, unde e circulaţia mai grea.

Link spre comentariu

Lumea se va sfarsi prntr-un mare incendiu (termonuclear) pus de servicii, cum se pare ca s-a produs la Colectiv si Bamboo. Si turnurile din New York, tot printr-o diversiune au fost date jos.

E o metodă antică de a găsi pretexte, sacrifici cîţiva de ai tăi ca să ai material de atac contra duşmanilor. Lusitania sau Pearl Harbour şi alte exemple din istorie. La noi tot repetă un piroman incendierea Reichstag-ului, ca şi idolul său mai brunet cu mustăcioară.

Editat de zal
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări