Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Toti au bombe, numai noi, marele stat industrializat, ne facem bomba fixa aici, la Cernavoda. Cand ne supara cineva sa vedem cum o aruncam peste ei.

Presupun ca ii punem roti si o mutam pana in tara care ne-a suparat la fel cum am mutat si blocul ala.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Stiu cat de sigura este, am un prieten care a lucrat acolo printr-un subcontractor ca asa se procedeaza, ca sa dea salariu minim si fara sporuri angajezi o firma cu proprii angajati sa rezolve problemele. Si imi povestea tipul cum masurau nivelul de radiatii si treceau in caiet alte valori ca sa fie in cotele admise. La ce imi povestea ca este acolo deja imi era si frica sa mai dau mana cu el.

Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei

Nu pe toti in acelasi timp, mestere!

Mai intai pe nostalgicii lu' Ceasca, sa reduca presiunea pe fondul de pensii (are si radiatiile alea simtu' economiei!)

Astia micii, corporatistii, primeau o amanare, ca au creditele la banca de terminat...

Popii treceau si peste asta, ca au pile la Particula lui Dumnezeu (https://en.wikipedia.org/wiki/The_God_Particle)

:wretre

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Daca era Ceausescu,nu se mai vindea curentul si gazele la straini.Adica cum,tara noastra produce curent,si vin niste hoti din afara care cumpara,si ne vinde noua .Pe factura aia de curent nici nu stiu ce platesc acolo,ca are atitea pe ea ca sa nu intalegi nimica.Lasa ca a venit astia,si a luat jos taxa de rafio si tv.Tvr alta hotie,plina de parasute si de hoti.Parasuta aia cu surprizele ei a facut jaf la televiziune.Hua hua,ca de traia Ceausescu impusca pe toti,mama lor de hoti ordinari.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări