Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

Cum nici aia normali la minte n-ar fi daca nu mai rasare cate un dilimache la colt de strada.

Un prieten de al meu,cand era mic,credea ca curentul electric e format din microbi care merg prin cablu.

Editat de FET
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Ii zice adanc aici, mai ceva ca tanarul jurnalist din Noaptea Furtunoasa."Darum ist es kein Zufall, daß Platon zugleich der Prophet der geistigen Aristokratie und der sozialistischen Wirtschaft war; und zugleich der Vater der idealistischen Weltanschauung. Denn beide, Aristokratie und Sozialismus, sind: praktischer Idealismus."
Link spre comentariu

E , nenea ăla ( !!! ) s-a nimerit să scrie vorbe pe foaie pentru viitor , dar noi îl percepem că fiind pura realitate .Oricum nu e pentru toți oamenii de rând , ăștia nu se pricep la străineză și că urmare nu pot citi printre rânduri , de obicei alea sunt rânduri albe , fără vorbe scrise :) .

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Lumea se va sfirsi cu un razboi,ca oameni se cearta intre ei si nu mai e armonia de altadata.Inainte era pace,acuma fereasca Dumnezeu sa se supere rusi ca ne-a distruge de tot.

Link spre comentariu

Stratul de ozon cica da semne de revigorare(cel putin asa au anuntat cei care se ocupa de supraveghere),iar mancarea,daca socotim la acest capitol toate kkt-urile care se scot pe cale chimica,slaba nadejde sa murim de foame.Poate indirect din cauza mancarii.La cat de mult s-a inmultit populatia,pt o diminuare drastica a numarului de locuitori ai planetei,cred ca trebuie ceva la scara mai mare,pt un sfarsit mai putin agonizant.Daca analizam participantii la septicul mondial,cred ca rusia si sua vor fi taiate de septarul chinezesc,iar tarile mici se vor bucura de consecinte...putem incepe,jocurile sunt facute,sau cum spune manjitul ala de la ruleta,rien ne va plus.

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Pentru aia care a murit lumea s-a sfirsit,pentru aia care traieste o sa se sfirseasca cind o sa moara.Eu stau si ma intreb ce se intimpla cu sufletul dupa moarte?

Link spre comentariu

Chestia cu chimicalele consumate si cu urmarile sale, aceea cu imbalsamarea e o mare problema pentru ca pamantul nu-i poate "inghite", adica recicla. Ne va costa o groaza de bani sa cumparam mai multe locuri pentru ca nu poti ingropa mortii unul peste altul, mumumificati!

Aa ca, daca doriti o afacere..

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări