Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se va sfarsi ...lumea?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 436
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator dimmache

Microbi modificati genetic.

"Desteptii" vor folosi impotriva "prostilor" microbii modificati. Pentru ca modificarile gentice au in ele un mare grad de aleator sunt mau usor de facut decat de inteles.

"Prostii" nu vor intelege armele sofisticate ale "desteptilor".

La randul lor "prostii" se vor crede "destepti" si vor crea astfel de arme pe care le vor folosi impotriva fostilor "destepti" numiti acum "prosti".

La armele nuclere s-ar vedea clar ca suntem in razboi si ne-am opri. Am cere oprirea.

Dar la microbii modificati genetic, am considerat ca sunt boli venite de la Dumnezeu din prostie si incultura. Ca de, la biologie am vrut doar sa luam 10 sa aveam si noi o diploma si sa scapam.

Profesorul la fel, sa considere si el lectia facuta sa-si ia banul si gata.

Si ce am cere? Pai am cere sa investim si mai multi bani exact in acele laboratoare care i-au produs.

Sperand ca ele vor gasi solutia.

Si cercul se inchide.

Devine din nefericire mult mai profitabil pentru firme sa avem bolnavi la statul plateste bani grei pe tratametul lor pe viata, decat sa muncesca si sa castige un salariu mic.

Link spre comentariu

Vad ca luati in gluma posibilitatea declansarii razboiului termonuclear (care va fi total). Concentrarea de armament, de baze de rachete, zanganitul armelor, deplasarile de trupe, razboiaiele regionale (niste mizerii extraordinare), toate astea duc undeva.

Lumea se pregateste de ce este mai rau.

http://tagseeworld.blogspot.ro/2010/12/china-power-dong-feng-missiles-series.html

http://timesofindia.indiatimes.com/world/china/Worried-China-says-Agni-V-can-reach-Russian-border/articleshow/5132024.cms

Lumea este in fierbere. Nu este vorba numai de conflictul mocnit dintre SUA si Rusia.

Link spre comentariu
Vizitator dimmache

Nu fierbe nimeni. Si daca chiar sunt cativa in fierbere, e doar atitudinea fraierului care pierde si se oftica.

Sunt doar jocuri politice sa justifice alegerea lui X sau Y ?

De ce l-am ales pe X ? Asa, dar ne-a salvat de la o mare neneorocire.

Nenorocirea e ipotetica.

Si cum sa il salveze de la nenorocirea razboiului nuclear chiar pe poporul cel mai bine dotat nuclear si cu cele mai bune sisteme antinucleare ?

Lumea se pregateste de ce este mai rau.

Sunt curios cum se pregateste ?

Cum ne pregatim noi ?

Preotul care salveaza pe credinciosi de la presupusa Apocalipsa.

In fapt au dominat si controlat masele mii de ani cu Apocalipsa care "este aproape".

Nu fost un lucru rau ca religia a controlat masele.

La fel nu este un lucru rau ca ne temen de un razboi nuclear.

Dar hai sa fim seriosi cine sa il incepa ? Si mai ales de ce ?

Terenul obtinut in urma unui razboi nuclear nu poate fi folosit multi, multi ani!

Cand ei ne pot elimina prin saracie si prin microbi modificati genetic?

Priveste hartile une apar ca prin miracol microbi noi si mortali. Sunt in zonele de interes politic ?

Cand au inceput sa piarda o lupa cinstita a aparut imediat:

http://www.mediafax.ro/externe/atentionare-mae-epidemie-de-gripa-cauzata-de-virusul-a-h1n1-in-ucraina-14990004

Ma al naiba microb. Cum alege el excat zonele de interes politic. Parca ar fi dotat cu inteligenta.

PS: nu ma consider un om foarte inteligent. Am scris si eu ceva care poate fi corect sau poate fi aiurea.

Nu am scris cu mare atentie. E o dicutie de cafenea.

Nu le luati ce fiind adevarate decat dupa ce treceti prin filtrul ratiunii voastre.

Editat de dimmache
Link spre comentariu
Vizitator dimmache

Microbul ataca. :rzb

Buna replica iti meriti banii !

Am sa votez pe cei care i-au platit pe sefii tai !

Subtile, rafinata, ....

Daca va incepe un ultim razboi,apuci prima pensie direct in...Rai

:ras:

Cei care vorbesc despre iminenta unui razboi biologic sunt niste nebuni diagnosticati de zvonaci fara pregatire?

De ce se bate atat de mult pentru a nu lua masuri pentru cazul unui razboi biologic ?

Avem cu ce ne apara ?

Oare e doar o nebunie, nu poate aprinde asa ceva?

Oare are vreo tara cu ce apara ?

Ne va prinde cu garda jos disperati dupa scuturile nostre anti-racheta!

Link spre comentariu
Vizitator dimmache

Oamenii mureau pe rug pentru ideile lor, la noi erau trasi pe roata si nu simteau durerea

Acum ne doare ca ne-a jignit unul pe forum. Sau ca a facut misto de noi.

Probail si in armata la fel - nu ne pregatim aparare de atacuri biologice ca sa nu rada de noi ca suntem paranoici !

Daca vezi razboi nuclear nu esti paranoic, dar daca vezi razboi cu arme biologice esti paranoic !

De ce ?

Pentru ca revistele de popularizare a stiintei au disparuit dupa '89.

Inainte de '89 era teama atacului nuclear si se populariza stiinta de atunci. De asta a aparut si Platforma Magurele. Fizica atomica.

Dupa '89 genetica a evoluat imens. Prioritatile sunt altele. dar am ramas la vechea mentalitate.

Editat de dimmache
Link spre comentariu

Un război termonuclear e foarte puțin probabil, armele nucleare sunt doar de intimidare.,,Dacă mă invadezi, trimit bomba atomică la tine, tu o trimiți pe a ta la mine, murim amândoi și nu câștigă nimeni,,. Asta e ideologia. Chestia cu atacul microbiologic e însă o realitate cruntă, se studiază de mult arme care să distrugă doar selectiv....

Suprapopularea planetei e nocivă, gândiți-vă la analogia că în aceeeași casă (curte) cu voi ați fi obligați în fiecare an să mai găzduiți niște străini, sau chiar rude.Inevitabil se va ajunge la mari neînțelegeri și probabil va degenera în bătăi și foarte probabil crime. Dar nu trebuie să ne facem probleme, din când în când vine și o ,,Apocalipsă,, care face curățenie. Eu aș paria pe un meteorit.....

Link spre comentariu
Vizitator dimmache

Pai normal ca distrug selectiv cat tu pe ai tai ii vaccinezi si devin imuni la atac.

Iar la noi se promoveaza din rasputeri chesti ca vaccinurile sunt nocive:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-o-apara-andi-moisescu-pe-olivia-steer-sotia-mea-fost-linsata-mediatic

Posted Image

Pai e clar..... profesionistii adevarati sunt ignorati!

Cine e asta sa ma iau dupa ea ? Daca e vedetea poate sa ma sfatuiasa pe mine?

Clar - lupta contra vaccinari ..........ce ascunde ?

Link spre comentariu

Microbi modificati genetic.

"Desteptii" vor folosi impotriva "prostilor" microbii modificati. Pentru ca modificarile gentice au in ele un mare grad de aleator sunt mau usor de facut decat de inteles.

Desteptii au mare nevoie de prosti .............daca intelegi ce vreau sa spun

Editat de florinellll
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări