Vizitator Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 de plictiseala va sfarsi lumea.. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 E, ash ... de plictiseala. Nu cred. Mai un razboi de agresiune invelit in poleiala democratica, mai o lovitura de stat in Orient, mai o baba accidentata pe trecerea de pietoni (sau mai multi pietoni spulberati cu tirul prin vest) ... n-ai timp sa te plictisesti ... Link spre comentariu
morarul Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Se va sfarsi lumea unora! Lumea va exista, cu parere de rau pentru omenire. Exista multe alte fiinte, care merita sa traiasca in continuare pe planeta Tera! Link spre comentariu
morocanosul Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 Cand ne vom inmulti peste masura si vom termina TOATE resursele de hrana,ne vom ...canibaliza ! Cand mai raman doar 2 persoane,(presupunem)Adam si Eva(de data asta fara sarpe si mere),se va pune problema supravietuirii unuia...Adam sau Eva ? Link spre comentariu
morarul Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Nu se va ajunge la aceasta varianta apocaliptica! Este suficient ca maxim 50% din populatie sa dispara, sau sa traiasca ororile unui razboi global. Restul vine de la sine, ne vom reanaliza atitudinea si asteptarile de la viata. Dramele umane de amplitudine uriasa, schimba perceptia omenirii. A se vedea istoria veche si adevarata. Cine a putut intelege, a supravietuit, cine nu a disparut. Intotdeauna exista si perdanti, in razboiul supravietuirii! Editat August 6, 2016 de morarul Link spre comentariu
cristi_74 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Prea mult Discovery strica! PAREREA MEA!Mai bine Link spre comentariu
zal Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Şi Discovery e condus de cineva, şi NG, şi... altele. Cînd ni se prezintă topuri de arme şi mari relizări inginereşti militare, au un scop propagandistic. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Pe unele forumuri de la ziare se zice ca in maxim doi ani incepe razboi (inevitabil termonuclear) intre SUA si Rusia (Romania fiind intre ciocan si nicovala). Americanii sunt in criza si daca nu actioneaza rapid, Rusia si China se vor inarma atat de puternic (avioane hipersonice, sisteme defensive, armament nuclear de generatie noua) incat SUA vor pierde definitiv dominatia mondiala. Sa vedem cum va fi cu Trump, ca daca castiga Hillary alegerile razboiul era inevitabil. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Nu o sa inceapa nimic, e doar propaganda ieftina. Ba dimpotriva, lucrurile se vor aseza pe un fagas normal. America si-a revenit din visare, a devenit ceea ce trebuie. Dovada vie ca democratia chiar functioneaza peste Ocean iar poporul este implicat, responsabil si matur politic. Yankeii au sesizat calea gresita, au rejectat politica paguboasa pentru ei si in acelasi timp periculoasa pentru intreg mapamondul. SUA nu va pierde nimic, vor pierde altii care-i manipulau si acum sunt in sevraj. Editat Noiembrie 12, 2016 de +_Florin_+ Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Dati-mi un pm cand incepe razboiul. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Da ...un AG nu-ţi trebuie!? Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Depinde de situatie Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 PM...adica un MesajPrivat iti trimit eu un sms daca vrei cand se-ncepe Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Păi ce să facă cu un ”mesaj privat” când începe războiul!? Eu i-am oferit ceva util... Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 nu-i puneti si luneta? (la pm ) Link spre comentariu
Postări Recomandate