Vizitator Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Se intalnesc doi oameni Primul il intreaba pa al doilea - Unde te duci? - Nu stiu. - Dar tu ? - Nici eu nu stiu dar vino cu mine ca e mai aproape. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Tot " concis " ... , si cam sec : - Santeti casatorit ? ... - NU ... , asa e fatza mea ! ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Mutu ii spune lui Surdu ca Chiorul a vazut un Schiop alergand dupa un Chel sa il traga de par.. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Intelepciunea populara : " Sa te fereasca Dumnezeu de bataia ciungului si f...taiul schiopului ! " . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 In autobuz, se revolta negrii: vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandalul: tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul: - Ba, ia gata cu galagia ! La mine in autobuz v-ati gasit! Ba, pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti albastri. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate Link spre comentariu
gauss Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Era si cel cu negrii in sala de cinema ( la parter ) , in Africa de Sud . Mi - e lene sa - l scriu , poate se invredniceste cineva ! Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Acum 2 ore, gauss a spus: Era si cel cu negrii in sala de cinema ( la parter ) , in Africa de Sud . Mi - e lene sa - l scriu , poate se invredniceste cineva ! Acela cand un oarece "obiect" , din loja, mai trebuia plimbat. 1 Link spre comentariu
gauss Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 7 minutes ago, PINTI said: Acela cand un oarece "obiect" , din loja, mai trebuia plimbat. Exact ... , " organu' " ! 1 Link spre comentariu
okean Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 rezumat : Un negru de la parter striga... - Mata nu esti de pe aici ! - De ce ? - Mai plimb-o !!! 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 - Nevasta-mea a lovit masina ! - Sper ca nu e ranita. - Inca nu, ca s-a incuiat in baie. 5 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Trei broaste pe marginea lacului, stateau de vorba. Zice prima: ‘Oac.’ A doua: ‘Oac, oac.’ A treia: ‘Oac, oac, oac.’ La care prima scoate pistolul din buzunar si pac, o impusca pe-a treia. A doua, mirata: ‘?!? Ce-ai avut dom’le cu ea?’ A treia: ‘Stia prea multe.’ Link spre comentariu
gauss Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Cowboy , calatorea cu iubita prin desert , amandoi pe acelasi cal . La un moment dat , calul ( extenuat ) se impiedica ... cad amandoi etc . Cowboy - ul rosteste " unu ! " ... mai merg , calul iar cade ... cowboy - ul ... " doi ! " . A treia cazatura ... cowboy - ul scoate pistolul si - l impusca pe cal in cap . Iubita incepe sa tipe , si - l face albie de porci ... " idiotule , ai omorat calul , cum o sa mergem pe jos atata amar de drum , murim de sete si de foame etc . " Cowboy - ul , sec ... , " unu ! " ... 3 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Acum 26 minute, gauss a spus: Cowboy , calatorea cu iubita prin desert , amandoi pe acelasi cal . La un moment dat , calul ( extenuat ) se impiedica ... cad amandoi etc . Cowboy - ul rosteste " unu ! " ... mai merg , calul iar cade ... cowboy - ul ... " doi ! " . A treia cazatura ... cowboy - ul scoate pistolul si - l impusca pe cal in cap . Iubita incepe sa tipe , si - l face albie de porci ... " idiotule , ai omorat calul , cum o sa mergem pe jos atata amar de drum , murim de sete si de foame etc . " Cowboy - ul , sec ... , " unu ! " ... Buna Sec,da' bun. Tocmai i-am zis sotiei "unu". Sper totusi ca nu mi-a zis ea mie....... Altul,la fel de sec. Un cowboy avea un cal si calul nu avea nimic impotriva. Spor Alex Link spre comentariu
gauss Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 (editat) Nu e inventia mea ... Se pare ca a fost " spus " de presedintele Roosevelt la Yalta ... , auditoriu Churchill si marele nostru prieten , Iosif Stalin . Editat Martie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Nu te pune cu femeia ! O femeie este oprita din trafic de un politist: Politistul: – Buna ziua ! Femeia: – Buna ziua ! Ce s-a intamplat ? Politistul: – Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog. Femeia: – Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva. L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate. Politistul: – Aha… Imi aratati, va rog, actele masinii ? Femeia: – Nu pot. Am furat aceasta masina. Politistul: – Ce-ati facut ?! Femeia: – Am furat masina si am ucis proprietarul. Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj… Vreti sa il vedeti ? In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit. Politistul 2: – Doamna, va rog sa iesiti din masina ! Femeia iese din automobil. Femeia: – S-a intamplat ceva, domnule ? Politistul 2: – Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul. Femeia: – Am ucis proprietarul ? Politistul 2: – Da. Va rog sa deschideti portbagajul. Femeia deschide portbagajul, care este gol… Politistul 2: – Masina este a dvs., doamna ? Femeia: – Da. Poftiti actele ei. Primul politist ramane perplex. Politistul 2: – Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis. Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Acesta il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada. Politistul 2: – Multumesc, doamna… Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul ! Femeia: – Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza ! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate