NICA Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Just now, gauss said: Nici cea mai mica problema . Am apreciat ! Discutam ... oricum va fi sters . Altfel , ar fi mai comod sa fim alesi . Macar in nume propriu ... Din pacate , a cam trecut timpul . Si ma simt bine asa ... mai exact , m - am obisnuit ( starea cea mai favorabila , in general ) . Si ca o completare a ideii mi-a zis de multe ori: -De ce mi-a dat Dumnezeu unul ca tine ? Asa rau,nesuferit,etc.... Iar eu in nețărmurita mea înțelepciune: -Treaba ca doar atata ai meritat.... 4 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Purul adevar . Nu ma menajez deloc cu sotia ... ma rog , amandoi scorpioni . Cine nu ne cunoaste , si ne aude ... , crede ca mergem ( macar ) la consiliere ! N - am trait ( niciodata ) " comod " , pe toate planurile ... , cred ca as muri de plictiseala ! Defect sau calitate ... , nu stiu daca voi afla vreodata ! Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 A mea e numai scorpie... Ma apuc sa ma laud acuma.....nu-i frumos. 1 Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Ieri, 14.02.2019, o femeie tânără, (între 22 și 25 de ani) era pe punctul de a sări de pe podul de la Cernavodă. Poliția era deja acolo împreună cu ambulanța, pompierii și un psiholog, dar nimeni nu s-a apropiat de teamă că va sări. La un moment dat, şoferul unei mașini ce oprise acolo, a coborât şi, cerându-i permisiunea tinerei să se apropie, i-a spus: - Domnișoară, sunteți foarte frumoasă. Pot să mă apropii? Era un tip pe la vreo 30 de ani. Ea i-a spus că da iar el a ajuns în fața ei, scena aratând exact ca în filme. Dar în viața reală e altfel. Când tipul a ajuns în fața ei, fata a izbucnit în plâns și s-a dat un pas în spate, spre balustrada podului. Tipul ii spune: - Pot să te sărut înainte de a te arunca? Luată prin surprindere de îndrăzneața întrebare, fata aprobă ușor cu o mișcare a capului. El o sărută lung și romantic de parcă se cunoșteau de multa vreme. După care, în timp ce o îmbrățișa pentru a o împiedica să sară, o întreabă de ce vrea sa se sinucidă. Ea ii răspunse: - Pentru că părinții mei nu mă lasă să mă îmbrac în femeie. Nici măcar nu mă lasă sa-mi operez ouțele ca să scap de ele... Pană la această oră încă nu se știe dacă persoana a sărit sau a fost împinsă de către șofer. Vă mulţumesc pentru atenţie! Hai să exersăm treaba asta cu lectura zilnic. Cititul e bun ! 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 În noaptea nunții, soțul mângâie burta soției și apoi zice duios: – Acesta este domeniul meu, aici am să sădesc cartofi. Și a adormit. A doua noapte la fel, o mângâie și îi spune mieros: – Aici voi pune varză. Și iar adoarme. În a treia noapte, înainte ca soțul să spună orice, soția zice: – Auzi, mă, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un „morcov”, să știi că eu dau „câmpul” în arendă. Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 Intră unu' la farmacie: - Bună ziua... ştiţi... eu sînt homosexual... - Da? Mă rog, treaba dv. Noi nu facem discriminări... - Nu, nu, nu, staţi... Ştiţi, nevasta... nevastul meu a murit... - Da? Condoleanţele noastre, dar cu ce vă putem ajuta noi? - Păi, vedeţi dv., alaltăieri l-am incinerat la crematoriu... - Da? Foarte bine... Adică, foarte trist... Dar noi cum... - Ei, şi am aici urna cu cenuşa lui. Nu mi-aţi putea prepara din ea nişte supozitoare? 3 Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 Un muncitor, tanar, sanatos, de 3 ani casatorit, are 4 copii si sta la etajul 1. La parter sta un politist, casatorit de 11 ani jumate dar fara copii. La un moment dat il intreaba pe muncitor: – Ma, ce faci, esti casatorit de 3 ani si ai deja 4 copii? Noi suntem casatoriti de atata timp dar nu reusim sa facem copii. Nu ai un sfat pentru mine? – Simplu. Iti trebuie doar un sapun si o matura. – Da, bine, un sapun si o matura. Mai departe? – Diseara, cand te intorci de la serviciu, o bagi pe nevasta-ta sub dus, si o speli cu sapunul de sus pana jos… – Dadadada! De sus pana jos. Si apoi? – Apoi dai cu matura de tavan si cobor imediat. 2 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 (editat) Tov. Ceausescu nu mai dadea randament cu " pompitza " . Deprimat , trist , crize conjugale etc . Pretenu' si confidentu ' Maurer , jovial , inconjurat permanent de o droaie de fete tinere etc . Ceausescu , intr - o dimineata ... Mau , cum stai cu batrana ciocanitoare? ... Tovarasu' ... , nu fac fata , lucrez toata noaptea , am programari in avans pe cateva luni , dau bisuri fara numar etc . Ceausescu , extaziat ... Da' cum se intampla magia asta tov . Maurer ? ... Pai , sa vedeti ... la Viena e o clinica ... , discreti , eficienti , garantati etc . Intr - un week - end te " fac " mai bine ca nou ! Ceausescu : Si scoru ' ? ... Pai , un milion USD ! ... Aoleu , asa scump etc . Maurer : Tovarasu' , dati de la protocol , ca e spre binele tarii etc . Sambata urmatoare , Ceausescu pe masa de operatie ... , totul pregatit ... intrebarea finala : De care doriti , de tovaras ... , sau de domn ? Ceausescu sare de pe masa , ia pozitia de drepti , intoneaza Internationala si tricolorul , apoi rastit : De tovaras , bineinteles , nu risipim banii tarii pe prostii etc . Se savarseste totul etc . , Ceausescu se intoarce la Bucuresti ... stupoare , mergea mai prost ca inainte , aproape deloc . Telefoane la Viena ... Tovarasu' , v - am livrat - o cu certificat de calitate etc . Ceausescu convoaca comisia cu cei mai buni ginecologi ... studiu , filme erotice etc . Concluzia ... Tovarasu ' , sa mai asteptam , o fi in rodaj , pana se obisnuieste etc . Maurer , intr - un colt , susotea si se chitzaia cu alaiul de pustoaice ... Solicitat , se apropie , arunca o privire ... si raspunde malitzios : Ai dracu' capitalisti , nu te - au intrebat de care vrei ? ... Ba da , de tovaras , evident ! ... Hehe , ... cred ca ti - au pus - o pe aia care a ramas de la mine ! Editat Februarie 19, 2019 de gauss 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Un englez, un american si un german stateau la bar, beau o bere si discutau cat de proaste sunt nevestele lor. Englezul spune: – Va spun, nevasta-mea este atat de proasta… Saptamana trecuta a fost la supermarket si a cumparat carne de 300$ pentru ca era la promotie si noi nici macar n-avem firgider s-o pastram. Americanul incuvinteaza ca faza-i destul de groasa dar spune ca nevasta-sa e si mai si. – Doar in ultima saptamana, a fost la cumparaturi si a cheltuit 17000$ pe o masina noua si nici macar n-are permis! Germanul rade infundat si incuvinteaza ca aceste 2 femei ar trebui sa merga prin padure si sa se dea cu capul de fiecare copac. Totusi crede ca nevasta-sa este si mai proasta. – Ma ucide cand ma gandesc la asta. Nevasta-mea tocmai dorea sa plece in Grecia. M-am uitat prin bagajul ei si avea vreo 100 de prezervative acolo. Si ea nici macar n-are p*la. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 (editat) Eu il stiam cu trei militzieni ... . Sotia unuia , extrem de proasta , inchiriase un set de casete cu continut erotic , pentru week - end . Sotul ... , comenta in hohotele de ras ale celorlalti , motivele "prostiei ". Adica nici n - aveau video , si el ( surpriza ! ) urma sa fie de serviciu ... Editat Februarie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
validae Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Compozitorii moderni se inspiră din melodii mai vechi, așa și ,,culegătorii de bancuri,, se inspiră din bancuri vechi și le ,,actualizează,,.Istoria se repetă... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 (editat) Aveti ( mare ) dreptate . Acum , cred ca e cu DVD - uri , stick - uri de memorie etc . P.S. - eu ( inca ) am videorecorder . Si casete ... Editat Februarie 25, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate