Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Just now, gauss said:

Nici cea mai mica problema . Am apreciat ! Discutam ... oricum va fi sters . Altfel , ar fi mai comod sa fim alesi . Macar in nume propriu ... Din pacate , a cam trecut timpul . Si ma simt bine asa ... mai exact , m - am  obisnuit ( starea cea mai favorabila , in general ) . 

Si ca o completare a ideii mi-a zis de multe ori:

-De ce mi-a dat Dumnezeu unul ca tine ?

Asa rau,nesuferit,etc....

Iar eu in nețărmurita mea înțelepciune:

-Treaba ca doar atata ai meritat....

Link spre comentariu

Purul adevar . Nu ma menajez deloc cu sotia ... ma rog , amandoi scorpioni . Cine nu ne cunoaste , si ne aude ... , crede ca mergem ( macar ) la consiliere !

N - am trait ( niciodata ) " comod " , pe toate planurile ... , cred ca as muri de plictiseala ! Defect sau calitate ... , nu stiu daca voi afla vreodata !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ieri, 14.02.2019, o femeie tânără, (între 22 și 25 de ani) era pe punctul de a sări de pe podul de la Cernavodă. Poliția era deja acolo împreună cu ambulanța, pompierii și un psiholog, dar nimeni nu s-a apropiat de teamă că va sări. La un moment dat, şoferul unei mașini ce oprise acolo, a coborât şi, cerându-i permisiunea tinerei să se apropie, i-a spus:

- Domnișoară, sunteți foarte frumoasă. Pot să mă apropii?

Era un tip pe la vreo 30 de ani. Ea i-a spus că da iar el a ajuns în fața ei, scena aratând exact ca în filme. Dar în viața reală e altfel. Când tipul a ajuns în fața ei, fata a izbucnit în plâns și s-a dat un pas în spate, spre balustrada podului. Tipul ii spune:

- Pot să te sărut înainte de a te arunca?

Luată prin surprindere de îndrăzneața întrebare, fata aprobă ușor cu o mișcare a capului. El o sărută lung și romantic de parcă se cunoșteau de multa vreme. După care, în timp ce o îmbrățișa pentru a o împiedica să sară, o întreabă de ce vrea sa se sinucidă. Ea ii răspunse:

- Pentru că părinții mei nu mă lasă să mă îmbrac în femeie. Nici măcar nu mă lasă sa-mi operez ouțele ca să scap de ele...

Pană la această oră încă nu se știe dacă persoana a sărit sau a fost împinsă de către șofer.

Vă mulţumesc pentru atenţie! Hai să exersăm treaba asta cu lectura zilnic. Cititul e bun !

Link spre comentariu

În noaptea nunții, soțul mângâie burta soției și apoi zice duios:
– Acesta este domeniul meu, aici am să sădesc cartofi. Și a adormit.
A doua noapte la fel, o mângâie și îi spune mieros:
– Aici voi pune varză. Și iar adoarme.
În a treia noapte, înainte ca soțul să spună orice, soția zice:
– Auzi, mă, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un „morcov”, să știi că eu dau „câmpul” în arendă.

Link spre comentariu

Intră unu' la farmacie:
- Bună ziua... ştiţi... eu sînt homosexual...
- Da? Mă rog, treaba dv. Noi nu facem discriminări...
- Nu, nu, nu, staţi... Ştiţi, nevasta... nevastul meu a murit...
- Da? Condoleanţele noastre, dar cu ce vă putem ajuta noi?
- Păi, vedeţi dv., alaltăieri l-am incinerat la crematoriu...
- Da? Foarte bine... Adică, foarte trist... Dar noi cum...
- Ei, şi am aici urna cu cenuşa lui. Nu mi-aţi putea prepara din ea nişte supozitoare?

Link spre comentariu

Un muncitor, tanar, sanatos, de 3 ani casatorit, are 4 copii si sta la etajul 1.
La parter sta un politist, casatorit de 11 ani jumate dar fara copii.
La un moment dat il intreaba pe muncitor:
– Ma, ce faci, esti casatorit de 3 ani si ai deja 4 copii? Noi suntem casatoriti de atata timp dar nu reusim sa facem copii. Nu ai un sfat pentru mine?
– Simplu. Iti trebuie doar un sapun si o matura.
– Da, bine, un sapun si o matura. Mai departe?
– Diseara, cand te intorci de la serviciu, o bagi pe nevasta-ta sub dus, si o speli cu sapunul de sus pana jos…
– Dadadada! De sus pana jos. Si apoi?
– Apoi dai cu matura de tavan si cobor imediat.

Link spre comentariu

Tov. Ceausescu nu mai dadea randament cu " pompitza " . Deprimat , trist , crize conjugale etc . Pretenu' si confidentu ' Maurer , jovial , inconjurat permanent de o droaie de fete tinere etc . Ceausescu , intr - o dimineata ... Mau , cum stai cu batrana ciocanitoare? ... Tovarasu' ... , nu fac fata , lucrez toata noaptea , am programari in avans pe cateva luni , dau bisuri fara numar etc . Ceausescu , extaziat ... Da' cum se intampla magia asta tov . Maurer ? ... Pai , sa vedeti ... la Viena e o clinica ... , discreti , eficienti , garantati etc . Intr - un week - end te " fac " mai bine ca nou ! Ceausescu : Si scoru ' ? ... Pai , un milion USD ! ... Aoleu , asa scump etc . Maurer : Tovarasu' , dati de la protocol , ca e spre binele tarii etc . Sambata urmatoare , Ceausescu pe masa de operatie ... , totul pregatit ... intrebarea finala : De care doriti , de tovaras ... , sau de domn ? Ceausescu sare de pe masa , ia pozitia de drepti , intoneaza Internationala si tricolorul , apoi rastit : De tovaras , bineinteles ,  nu risipim banii tarii pe prostii etc . Se savarseste totul etc . , Ceausescu se intoarce la Bucuresti ... stupoare , mergea mai prost ca inainte , aproape deloc . Telefoane la Viena ... Tovarasu' , v - am livrat - o cu certificat de calitate etc . Ceausescu convoaca comisia cu cei mai buni ginecologi ... studiu , filme erotice etc . Concluzia ... Tovarasu ' , sa mai asteptam , o fi in rodaj , pana se obisnuieste etc . Maurer , intr - un colt , susotea si se chitzaia cu alaiul de pustoaice ... Solicitat , se apropie , arunca o privire ... si raspunde malitzios : Ai dracu' capitalisti , nu te - au intrebat de care vrei ? ... Ba da , de tovaras , evident ! ... Hehe , ... cred ca ti - au pus - o pe aia care a ramas de la mine ! 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Un englez, un american si un german stateau la bar, beau o bere si discutau cat de proaste sunt nevestele lor. Englezul spune:
– Va spun, nevasta-mea este atat de proasta… Saptamana trecuta a fost la supermarket si a cumparat carne de 300$ pentru ca era la promotie si noi nici macar n-avem firgider s-o pastram.
Americanul incuvinteaza ca faza-i destul de groasa dar spune ca nevasta-sa e si mai si.
– Doar in ultima saptamana, a fost la cumparaturi si a cheltuit 17000$ pe o masina noua si nici macar n-are permis!
Germanul rade infundat si incuvinteaza ca aceste 2 femei ar trebui sa merga prin padure si sa se dea cu capul de fiecare copac. Totusi crede ca nevasta-sa este si mai proasta.
– Ma ucide cand ma gandesc la asta. Nevasta-mea tocmai dorea sa plece in Grecia. M-am uitat prin bagajul ei si avea vreo 100 de prezervative acolo. Si ea nici macar n-are p*la.

Link spre comentariu

Eu il stiam cu trei militzieni  ... . Sotia unuia  , extrem de proasta , inchiriase un set de casete cu continut erotic , pentru week - end . Sotul ... , comenta in hohotele de ras ale celorlalti , motivele "prostiei ". Adica nici n - aveau video , si el ( surpriza ! ) urma sa fie de serviciu ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Aveti ( mare ) dreptate . Acum , cred ca e cu DVD - uri , stick - uri de memorie etc .  

P.S. - eu ( inca ) am videorecorder . Si casete ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări