PINTI Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Discutie intre animale: Boul - Ti-aduci aminte la pascut ? Cand eu am vrut si tu n-ai vrut ? Si te-am rugat, te-am implorat? In fine , Mi-ai cedat! Vaco!!! Vaca - Ti-aduci aminte la pascut? Cand tu ai vrut si eu n-am vrut? Si m-ai rugat, m-ai implorat? Si ti-am cedat? Si-asi mai fi vrut. Dar tu n-ai mai putut!!!! Boule!!! 2 Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Cînd Dumnezeu a creat bărbatul, printre altele, i-a dăruit creierul și p__a. Dar i-a luat darul de a le putea folosi simultan. 2 Link spre comentariu
cristronic Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 De ce vii asa tarziu acasa? Se simte de la o posta parfum ieftin de curva,in urma ta. Am fost la ma-ta sa-i repar televizorul. 4 Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 O familie de scoţieni, tată şi fiu, se hotărăsc să îngrădească grădina. La un moment dat, tata zice către fiu: - Măi, du-te până la vecinul John şi cere-i ciocanul să batem leţurile astea! Fiul merge şi i-l cere: - Vecine, v-a rugat tata să ne împrumutaţi o jumătate de oră ciocanul, ca să batem leţurile la gard. - Îmi pare rău, acum repar şi eu acoperişul şi am nevoie de el! Fiul merge la tata şi îi spune rezultatul. - Nu face nimic, du-te si cere-l vecinului Smith! Fiul merge, dar şi acesta, sub un pretext oarecare, refuză să i-l dea. Fază se repetă cu toţi cunoscuţii familiei. Fiul vine cu mâna goală şi de la cel care era ultima speranţă. Tatăl îl consolează: - Dă-i dracului de zgârciţi, du-te şi adu ciocanul nostru! 5 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) Militzieni , adunati in careu , la raport . Plotoneru' : - Maine , .... aaaa , maine ! Asa ... , va veni un dom' doctor GENICOLOG , sa va controleze . Cand oi da io comanda ... ( maine ) , scoateti aia , stiti voi ... si cand trece dom' doctor ... , dati pielea inapoi ... , dupa ce se uita si trece , o dati la loc . Sa va arat ( ezemplific ) cum se face ... Asa , acu' egzersati ... sa nu fie maine fro' problema ! ... - ... - Bun , asa ... acu' , aveti vreo intrebare ? - Da ! - ... , cum adica ? Santeti idioti ? ... - Tovarasu' , cine a finalizat ... , poa' sa plece ? ... Editat Ianuarie 31, 2019 de gauss 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Un tip se întoarce acasă după o seară lungă. Intră tiptil în casă, ca să nu fie auzit, şi se îndreaptă spre scara dinspre dormitor. Din nefericire, greşeşte prima treaptă şi, încercând să se agaţe de balustradă, se răsuceşte şi cade în fund. Cele două sticle de whiskey din buzunarele de la spate se fac ţăndări. Strângând puternic din dinţi ca să nu urle de durere, se ridică, îşi dă pantalonii jos şi se uită în oglinda din hol. Fundul lui tăiat în zeci de locuri sângera puternic. Cu greu, reuşeşte să găsească o cutie mare de plasturi şi, cu ajutorul oglinzii, începe să pună câte un plasture unde vede sângele curgând. Cu chiu, cu vai, reuşeşte, apoi, să ajungă în pat. Dimineaţa, soţia se uită chiorâş la el şi îi zice: - Iar ai venit beat mort azi noapte... - De ce spui asta?, întrebă el cu o privire ingenuă. - Poate nu din cauza uşii de la intrare lăsată larg deschisă, poate nu din cauza cioburilor de pe trepte, poate nu din cauza dârelor de sânge de prin casă, poate nu din cauza ochilor tăi injectaţi, dar cu siguranţă din cauza plasturilor lipiţi pe oglindă! 8 Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 - Care floare înflorește cînd e bătută ? - Care ? - Floarea de cui. - Păi, cuiul are floare ? - Da. Poftim un buchet de cuie ! 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Buna Un scotian avea sticla de wisky in buzunarul de la spate. Cade pe scari si simte ceva ud. -Sper sa fie sange. Spor tuturor Alex 2 Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) Un ascultător intreaba, Radio Erevan răspunde: - Îmi funcționează rețeaua ethernet daca am tras cablul pe langa rețeaua de 230V? - (răspuns) Editat Februarie 1, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) Raspunsul : Da ... , numai daca o conectati ! ... Editat Februarie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Client : - Mîine mă căsătoresc, îmi puteți da niște sfaturi ? Radio Erev... : - Da, dar deja este prea tîrziu ! - - - - - - - - - - - - - - Client : - Azi m-am căsătorit. Pot să fac sex cu fereastra deschisă ? Radio Erev... : - Da, dar de preferat cu soția ! - - - - - - - - - - - - - - Client : - Fiica mea vrea să meargă într-o pădure împreună cu niște băieți, i se poate întîmpla ceva rău ? Radio Erev... : - Cît timp merge, nu ! 4 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 - Putem sa facem baie , daca avem diaree ? ... - Da ... , doar sa aveti destula ! .... 1 Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 On 1/21/2019 at 9:57 PM, gelu_b said: Un tip care lucra la o fabrica de conserve se plange psihiatrului: - De trei saptamani eram obsedat sa mi-o bag in taietoarea de castraveti. Am visat asta noapte de noapte, ma trezeam si nu mai puteam dormi. La fabrica nu ma mai puteam concentra la nimic altceva. Ma gandeam mereu la acelasi lucru. Ieri nu am mai rezistat si am facut-o! - Dumnezeule! ... gafaie ingrozit psihiatrul, ... si ce s-a intamplat? - Am fost concediat. - Si taietoarea de castraveti? - A fost concediata si ea ... 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 (editat) Ion traia intr-un sat de munte cu Maria lui. Intr-o zi vine ordinul de recrutare. Ii zice Mariei: -Marie,vino cu mine la gara ca eu n-am mai vazut lumea. A doua zi merg ei la gara. Dimineata, dar noapte inca, apare lumina locomotivei. .(trenul:UUUUUU!UUU!). Ion ia un par dintr-un gard si asteapta pe linie. Incearca sa loveasca trenul dar dupa o ora era deja la spital in ghips. Au trecut doua zile si Maria il ia acasa. Il aseaza ca la spital, agatat cu picioarele in sus, cu carja langa el. Dupa multe treburi, Maria pune sa fiarba un ceai. In cateva minute ceainicul a inceput sa clocoteasca ( uuuuuuuu!uuuuuu!). Bula se rasuceste…. incet pe pat….. ia carja…..tot incet….. si dintr-o lovitura distruge ceainicul. Maria vine speriata si-l intreaba: - De ce l-ai distrus???La care Bula: - Astia trebuiesc starpiti de mici ! N-ai vazut ce-ti fac cand cresc mari? Editat Februarie 2, 2019 de PINTI 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate