Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

A nins în California
Ce a scris prietenul nostru din California

Ce dimineață ... Formidabil! A nins!
8:00 Am făcut un om de zăpadă.
8:10 O feministă a trecut și m-a întrebat de ce nu am făcut o femeie de zăpadă.
8:15 Am făcut și o femeie de zăpadă.
8:17 Doica vecinilor zice că sânii  femeii de zăpadă  sunt prea voluptuoși 
8:20 Tânărul gay din apropiere a murmurat că ar fi putut fi doi oameni de zăpadă,  în loc de o pereche.
8:25 Veganii de la numărul 12 s-au plâns de nas. "Morcovii sunt pentru hrană, nu pentru decorarea figurilor de zăpadă."
8:28 Sunt numit rasist, deoarece perechea de zăpadă este albă.
8:33 Musulmanul de la colțul străzii dorește ca femeia de zăpadă să poarte un voal.
8:40 Cineva cheamă poliția. Un echipaj vine pentru a vedea ce se întâmplă.
8:42 Imi spun că coada măturii din mâna omului de zăpadă trebuie îndepărtată deoarece ar putea fi folosită ca armă albă.
8:47 Lucrurile se înrăutățesc după ce mormăi: "Da, dacă e în fundul tău."
8:52 Telefonul meu și mătura sunt apoi confiscate și sunt luat într-o mașină de poliție.
8:53 Vecinii mei  aplaudă.
9:00 La știri sunt prezentat ca presupus terorist care crează probleme în timpul acestor condiții dificile de iarnă.
9:10 Sunt interogat dacă am vreun complice.
9:29 Un grup jihadist mai puțin cunoscut susține că a fost complotul lor.

Link spre comentariu

O tanără arăboaică se mărită. Mă-sa o povăţuieşte :

- Ai grijă, fata mea, după ce te măriţi, bărbatu-tău o să-ţi ceară sa faci tot felul de lucruri in pat. Tu să nu accepţi cu nici un chip, ai înţeles?

Trece un timp şi tanărul soţ începe să-şi roage nevasta:

- Draga mea, nu vrei să încercăm şi altă poziţie?. Tanăra îşi aduce aminte de sfatul mă-sii:

- Cu nici un chip, nu!. Nu şi nu şi nu pînă cînd bărbatu-său se enervează :

- Păi bine, tîmpito, cum dracu vrei să avem şi noi copii...

Link spre comentariu

Povestea literei „P”

– Cum te numești, domnule?
– Petru Popescu, poreclit Parpanghel…
– Și ce lucrezi?
– Prepar pește prăjit pentru pescari.
– Bine, și ce anume faci?
– Pun peștele pe plăci, pisez piper, presar piper peste pești, potrivesc plăcile pe plită; pentru peștele prăjit pregătesc piure; pun peștele pe platouri; pentru placul pescarilor pun pahare pentru palincă.
– Dar de ce vorbești numai cu „P”?
– Poftim?
– De ce vorbești numai cu „P”?
– Pot pronunța pe P perfect perceptibil.
– Ei, asta e acum! Pun rămășag că la întrebările mele vei greși.
– Primesc provocarea.
– Pe cât?
– Pun pariu pe patru poli!
– S-a făcut!
– Spune-mi, ce-ți place să mănânci?
– Pastramă, papricaș, pârjoale, pui pane, porumbei, piftie piperată, pește, plachie, prefer păstrăvi, potârnichi, papanaș, papară.
– Și ce îți place să bei?
– Palincă, pinot, pelin, porto.
– Și la desert?
– Plăcinte, prăjituri, pișcoturi, pepene, prune, pere, portocale, piersici, papanași.
– Dar înghețată obișnuiești?
– Puțin; profiterol, parfait.
– Spune-mi, cum îți petreci timpul liber?
– Primăvara prefer plimbări prin parcuri, pe poteci, prin pădure, prin poienițe.
– Dar vara?
– Plajă, pescuiesc.
– Și iarna?
– Prefer patinajul.
– Te pomenești că poți să-mi spui și o poezie numai cu litera „P”?
– Pot.
– Asta nu o mai cred. Spune-o!
Poezia poetului Petru Popescu, poreclit Parpanghel
„Prin păduri, peste poiene,
Prin pustiuri, peste pietre
Păsări, pâlcuri pribegesc
Părăsindu-și puii proprii
Pe pământul părintesc
Prima pasăre, pilotul,
Plescăind puternic pliscul,
Plutea privind pământul
Pajiștea, pădurea, piscul.”

– Bine, bine! Auzi, dar nevestei, când ai plecat de acasă, ce i-ai spus?
– Paraschivo, plec pripit! Pentru prânz presară puțin pătrunjel proaspăt peste peștele prăjit. Pa, păpușo!
– Văd că am pierdut.
– Pardon, pentru pariul pierdut platești patru poli!!!
– Plătesc.
– Pune paralele pe portofel.
– Încă o întrebare.
– Poftim!
– Ce adresă ai matale?
– Prelungirea Popa Petrescu, 4, parter, plecând prin Pangrati, peste pod

Link spre comentariu

La terminarea unei aplicatii de 1 luna , pe undeva prin creierii muntilor, se intalnesc intr-o poiana un locotenent si-un maior.
Locotenentul culegea flori , maiorul cioplea o bata.
-Sa traiti tov. maior! Salut locotenente, ce faci pe-aici?
-Tov. maior , stiti, am lipsit o luna de langa sotie si ma gandeam sa-i duc niste flori.
-Dar dumneavoastra, ce faceti cu bata aia?
-Eu, locotenente, cand ma duc acasa , sun la usa.... si fug repede la fereastra ...
in 20 de ani niciunul nu mi-a scapat!

Link spre comentariu

Același banc în altă formă :

3 militari termină aplicația de lungă durată și se pregătesc să meargă acasă.

În gară unul din ei se scuză și zice : - Băi, mă duc să dau un telefon acasă, să-mi anunț soția că ajung acasă.

Ceilalți : - Păi așa faci în totdeauna ?

Primul : - Da, așa fac și niciodată nu am observat nimic deosebit.

Se urcă în tren, după cîteva ore ajung în gara de destinație, iar al doilea spune :

- Mă duc să dau telefon soției, să știe că ajung și să pregătească prînzul. Așa fac mereu și niciodată nu am observat nimic deosebit.

Apoi îl întreabă pe-al trei-lea : - Băi, dar tu nu-ți anunți soția că ajungi acasă ?

Al trei-lea : - Băi, eu nu o anunț. Ajung la ușă, sun, apoi fug la fereastră cu un băț și nu-mi scapă nici unul !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Și alt banc cu militari :

Mama își povățuiește fiica, despre ce fel de soț să-și caute :

Mama : - Draga mea, să-ți iei un militar. Acesta știe să facă patul, să-și spele hainele, să facă mîncare, să supraviețuiască

și mai ales, știe să asculte de superior !

Link spre comentariu

Moare un mare om de știință, care în timpul vieții, fiind ocupat cu studiile științifice, a fost ateu.

Cînd ajunge la Poarta Judecății, Sfîntul Petru îl trimite direct la iad.

Omul face contestație, face scandal, se enervează, apoi zice : - Tu știi cine sînt eu, știi ce am făcut în viața mea ? Să vină Dumnezeu aici, să facă dreptate !

Sfîntul Petru se duce la Dumnezeu și îi spune toată povestea. La care Dumnezeu zice : - Petre, omul este ateu. Spune-i că Eu nu exist ! 

Link spre comentariu

Doi soti se cearta deoarece el o inseala . Sotia,  suparta,  pleaca si se hotaraste sa isi insele sotul cu primul barbat intalnit. Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa  il intreaba pe betiv:

- Ce ai vrea sa faci?

- Sa beau!

- Du-te la frigider! Cind se intoarce, ea in sutien si bikini,  il intreaba:

- Ce ai vrea sa faci?

- Sa beau!

- Du-te la frigider! La intoarcere ea numai in bikini,  il intreba:

- Ce ai vrea sa faci?

- Sa beau! Ea (enervata):

- Du-te la frigider! La intoarcere  o gaseste goala.

- Acum ce ai vrea sa faci, dragul meu?

- Pun-te capra! Ea bucuroasa ca pana la urma o sa se razbune pe sot, se pune capra. Cu greu betivul se urca pe spinarea ei si ii zice

- Du-ma la frigider!!!

Link spre comentariu

Bula , copil , facea baie cu taica - su . Fascinat , privea organul sexual ... si intreaba cu candoare : Tata , ce - i aia ? ... Taica - su ... vadit incurcat , raspunde la inspiratie : Pompa ! ... Bula , satisfacut , continua : Si a mea ? Raspunsul ... : Pai , pompita !  Trece ceva timp , si taica - su pleaca la munca in Italia , lasandu - l pe Bula sa spioneze ce se intampla in absenta sa . La intoarcere , il chestioneaza ce si cum ... Fara mare  succes ... Bula , circumspect si taciturn , era foarte laconic . Dupa un tratament cu dulciuri , tableta si iPhone  , Bula devine mai cooperant  : Ia zi , Bula , a venit cineva pe la ma - ta cat am fost plecat ? Bula : Da , tata , vecinu' de la etaj , de sus ... Des ? ... Da , tata , aproape zilnic ... si de cateva ori pe zi , si noaptea ! Tac - su : Si , se intampla ceva ? Bula : stateau mai mult in dormitor ... Tac -su : Si ? ... Bula : tata , nenea de la etaj are o pompa ... , care a ta pe langa ea e pompita mica ... Tac' su , sa faca infarct ... Bula , surazator : Lasa , tata ... nu fi suparat , degeaba era asa mare ... cred ca era defecta ... , sufla mama si tragea din ea cu orele ,  s - o desfunde ! ...

Link spre comentariu

Ieri am mers cu bicicleta să-mi cumpăr o sticlă de whisky. Am cumpărat sticla și am pus-o în coșul de la bicicletă. M-am gândit: ,,dacă pic cu bicicleta!? Se sparge sticla. Mai bine o beau aici, pe loc." Bine că am băut-o pentru că nu am apucat să fac 10 metri cu bicicleta, că am căzut! Ce inspirat am fost!

Link spre comentariu

Doctorul : - Înainte de sărbători, să pregătești, că vreau să-mi văd toți pacienții.

Asistenta : - Mergeți și la cimitir ?

- - - - - - - - - - - - - - -

Pacienta : - Domnule doctor, nici nu știu cum să vă mulțumesc.

Doctorul : - Ei nu știi ... Ba știi !

- - - - - - - - - - - - - - -

Badea Ion merge la doctor cu traista plină cu bunătăți : - Serviți domnu doctor că-s de la țară, sînt bio, sînt bune, ecologice, etc.

Și pune pe masa doctorului cîrnați, jumări, tochitură, ouă, brînză, etc.

Doctorul : - Bine bade Ioane, dar cum pot eu să iau așa, fără bani ?

Badea Ion : - Nici o problemă domnu doctor, am adus și bani, iacă aici !

- - - - - - - - - - - - - -

Doctorul : - Dumneata mi-ai pus aici în buzunar 100 de euro ?

Pacientul : - Nu domnu doctor.

Doctorul : - Păi, de ce ?

Link spre comentariu

Ginecologul:
- Ce-i asta?
- Vaginul.
- Eu înţeleg că este vaginul, dar de ce nu e ras? Aici este la par de poti sa faci o caciula ruseasca!
- Soţul nu-mi permite.
- Unde-i soţul?
- Pe coridor. Se duce doctorul si  il aduce.
- Ce-i asta?
- Vagin, Don' doctor, spune tipul.

- Pai bine, ma. Hal de sot esti tu? Sa nu ii dai voie sotiei sa se ingrijeasca in zonele intime? Poate contacta o boala...o mancarime..o inflamatie....o...

Vino aici si uite-te si tu cum arata in exterior, cat de inflamat este. Acum cu aceasta camera video iti voi arata si interiorul. este ceva de neconceput. O imfectie foarte grava. Si toate astea din cauza dumitale. Consultatia dureaza o ora, ora in care doctorul il cearta pe barbat. In final acesta vrea sa zica si el ceva:

- Don' Doctor.....eu...nu..

- Gura !!!  Lasa sotia  sa vorbeasca .  Spuneti Doamna!
Femeia:
- Don' Doctor,...stiti...asta nu este soţul meu!!!

Link spre comentariu

Buna

Un preot catre un enorias:

-Ce hartie ai pus in buzunar fiule?

-O hartie de 50 lei parinte.

-Da' tu de ce crezi ca-i zice sutana?

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări