deneinvins Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Un test internațional : care bărbat rezistă mai mult, izolat pe o insulă pustie. Fiecare candidat are voie să-și ia un singur lucru/obiect. Englezul își ia o carte. Francezul își ia o canistră cu vin. Rusul își ia o canistră cu vodcă. Japonezul își ia un radiocasetofon cu CD. Italianul își ia o mașină de făcut pizza. Chinezul își ia un covor. Germanul își ia o trusă cu chei. Americanul își ia automobilul. Din România pleacă Bulă, care grăbindu-se și neștiind ce să ia, își ia o păpușă gonflabilă. După doar 3 (trei) zile Bulă avea și carte și radiocasetofon cu CD și trusă de chei și covor și mașină și pizza și vin și vodcă și ........ 5 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Un poliţist se întoarce mai devreme ca de obicei de la serviciul de noapte. Soţiei nu-i mai rămâne timp să-şi ascundă amantul. Cu o voce plângătoare se adresează soţului: - Te rog, drăguţule, nu aprinde lumina. Mă doare cumplit capul. Soţul, grijuliu, se dezbracă pe întuneric. Când vrea să intre în pat, soţia îl roagă: - Te rog, scumpule, du-te până la farmacie şi adu-mi nişte antinevralgice! Omul se îmbracă din nou pe întuneric şi aleargă să aducă ce i s-a cerut. - De ce mă priveşti aşa ciudat?, îl întreabă el pe farmacist, observând privirile acestuia. Nu mă mai cunoşti? - Cum să nu te cunosc? Eşti poliţistul John Malvin, dar mă întreb, de ce un poliţist alearga noaptea prin oraş, în uniformă de poştaş... 6 Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingand un cos plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cand sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului. - Dar ce faci, domnule, acolo? - Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic. - Cum asa?! Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa! - E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta... - Si mai bine! Veniti cu toata familia! - Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... - N-are-a face, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati !!! 6 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 CĂPITANUL: - Pluton de fii de curve, alinierea. 1. Cine îndrăzneşte să fure cumva, drept pedeapsă, cinci kilometri cu tot echipamentul în marş forţat. Noii soldaţi înghit în sec. 2. Cine îndrăzneşte să aducă injurii organelor superioare, zece kilometri marş. Soldaţii încep să tremure. 3. Cine însă este prins masturbându-se în unitate, va alerga douăzeci de kilometri cu echipament complet! Soldaţii sunt disperaţi, unul însă radiază de bucurie. - Soldat, treci în faţă! Ce te amuză în halul ăsta? Nu ţi-e bine? - Ba da, să trăiţi. Mă gândeam doar, ... ca eu,... din doua labe ajung deja acasă. 3 Link spre comentariu
mihai1979 Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Nu i banc da ... Merge că i de sezon ! ,,Dupa o lunga asteptare in statie,azi-dimineata pe o ploaie marunta,iata ca apare si mult asteptatul autobuz cu nr.40 plin ochi de calatori.Stateau saracii,unii pe scara,altii cu fetele turtite de geamuri.Langa mine mai asteptau 3 colindatori mai tuciurii si-o capra. Cum a oprit autobuzul,tiganii buluc sa urce,impingeau capra de cur sa o vâre in autobuz si strigau:primiti cu capra? - Primim pe dracu sa te ia,zice un nene care statea atarnat pe scara. -Nu vezi ca nu mai e loc,unde vrei sa urci cu dihania aia pe tine? O doamna cu haina de blana care prinsese loc la geam,striga isteric peste umar,da fa-le domne loc sa urce ca uite asa ne pierdem traditiile. -Ce traditii cucoana,sa ma calc cu capra in picioare? -Hai unchiule da din coate,zice unul dintre tigani,ca daca nu ne urcam in asta,mai vine altu la anu! Si uite asa ne impingem si ne opintim,hâț,pârț,si iata-ne intr-un final in autobuz cu tot cu capra si alaiul ei. Insa mai am de rezolvat o problema,compostorul era destul de departe,bag mana in buzunar si cu greu scot biletul. -Ma poate ajuta cineva sa-l compostez? Un mos cu doi dinti in gura care statea in fata mea,imi zice:da-l incoa ca ti-l clantan eu,si incepe sa rada isteric.Ma bufneste si pe mine rasul si-o las balta. De-abia ce se inchid usile autobuzului si tiganii incep sa bata din tobe si sa cante "ța ța ța caprita ța,te-am adus din Africa" s.a.m.d. Tineau tobele de-asupra capului ca asa ii prinsese inghesuiala.Capra incepu si ea sa sara,si cum sarea ea,asa saream si noi ca eram lipiti unii de altii ca sardele-n borcan.Uite-asa am sarit vreo 3 statii la rand. Il vedeam pe sofer in oglinda retrovizoare facandu-si cruce. O baba zice gafaind: -Maica,n-am mai sarit atat de la 20 de ani! Alteia ii cazuse broboada pe ochi si proteza ii iesise din gura pe jumatate,mai mai sa-i cada. Un domn bine c-o umbrela in mana zice: -Matusa,stai ca ti-o bag eu! Si peste umarul meu tot incerca sa ii impinga proteza babei cu varful umbrelei.Cand nimerea prea sus,cand prea jos,cand in sfarsit nimereste,nu stiu din ce cauza umbrela se deschide brusc si zboara molarii babei pana la mijlocul autobuzului si se aude "poc,clanț,aoleo,care dai ba cu dinti?pupate-ai in gat". In sfarsit ajung la destinatie si ma strecor cu greu afara. Ghici ce:in timp ce coboram din autobuz,la cealalta usa,5 colindatori se impingeau de mama focului si strigau "primiti cu ursul?" -Dute dracu!! 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Acum 45 minute, Untold a spus: Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingand un cos plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cand sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului. - Dar ce faci, domnule, acolo? - Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic. - Cum asa?! Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa! - E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta... - Si mai bine! Veniti cu toata familia! - Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... - N-are-a face, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati !!! Fantastic...am ras cu lacrimi! Bun bancul! 3 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 (editat) Un proaspat absolvent al scolii de subofiteri,infoiat ca un ginsac, intra intr-o alimentara. Vinzatoarea ,amabila il intreaba! - Cu ce va pot servi? El intreaba! -Bomboane este? Vinzatoarea-i spune -Da sint! El intreaba din nou! -Biscuiti este? Ea vizibil deranjata! -Da, sint! El intreaba din nou! -Rahat sint? Vinzatoarea gata sa explodeze, ii raspunde! -Da ,esti! Editat Decembrie 24, 2018 de GEO 53 BN 2 Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Un barbat urat intra in barul local, cu un zambet-ranjet mare pe fata. - De ce esti atat de fericit? il intreaba barmanul. - Ei bine, o sa-ti povestesc, raspunde uratul. Stii, eu locuiesc in apropierea caii ferate. Cand m-am intors acasa, noaptea trecuta, am observat ca o femeie tanara este legata de sine, ca in filme. Desigur, am mers acolo si am eliberat-o din legaturi si am dus-o la mine acasa. Si ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit- am facut dragoste toata noaptea, peste tot in casa, in toate pozitiile imaginabile! - Fantastic! exclama barmanul. Esti un norocos. Si era frumoasa? - Nu stiu, ca nu i-am gasit capul. 3 Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Ce liber e orasul la ora asta, imi vine sa ma claxonez singur ! 3 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Buna Un coleg are o vorba: -Daca mergi acasa,iti bati nevasta si nu stii de ce,fii sigur de un lucru. Ea stie. Spor Alex 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Cum arată ziua unui român obişnuit? Se trezeşte de dimineaţă din cauza unor bubuituri: se crapă de ziua! O caută pe nevastă-sa prin pat şi n-o găseşte: o furase somnul! Se duce la baie şi se uită în oglindă, dar oglinda se face ţăndări: aruncase o privire! Se uită într-un ciob de oglindă şi se vede tot tăiat pe faţă: îl tăia o pişare! Pleacă la serviciu şi pe drum vede două tipuri de oameni: unii care scădeau în înălţime (pe ăia îi rodeau pantofii!) şi alţii care dispăreau pur şi simplu (pe ăia îi fura peisajul!). Ajunge la servici şi îşi vede toţi colegii lipiţi de tavan: purtau discuţii la nivel înalt! La un moment dat, se dezlipesc şi cad toţi deodată: căzuseră de comun acord! Se enervează şi pleacă de la servici. Pe drum, îl vede pe unul lipit de asfalt şi vreo doi care trăgeau de el să-l dezlipească: era sărac lipit pământului! Mai încolo, îl vede pe unul căruia îi cădeau urechile, nasul, ochii: era putred de bogat! Se hotărăşte să se sinucidă şi se aruncă de pe un pod în apă; apele se dau la o parte şi cade pe uscat: nu era în apele lui! După aceea, se hotărăşte să se îmbete; merge într-un bar, dar intră cu capul tăiat în două: făcuse cum îl tăiase capul! Mai apoi se auzi o bubuitură: căzuse seara! Craciun Fericit va doresc tuturor!! 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) La masa de Craciun , fiica de 10 ani , cu lacrimi in ochi : – Nu mai sunt fecioara ! Tatal , catre mama , disperat : – Tu esti de vina ! Nu gatesti , nu speli , toata ziua nu faci nimic altceva decat sa te aranjezi , te inbraci cu fuste scurte , te uiti la telenovelele alea … Crezi ca esti un exemplu bun pentru fata noastra? O sa ajunga o mare curva! – Eu ? Tu – care bei nopti intregi , injuri ca la usa cortului , te uiti la filme deocheate … Din cauza ta a ajuns asa copilul ! – Ba e vina sora-sii , care umbla cu badaranul ala care o inghesuie pe unde-o prinde . Bunica, mai calma, o intreaba pe fetita cum s-a intamplat. – Pai, Doamna invatatoare a ales alta fetita pentru rolul Fecioarei la serbarea de la scoala. Editat Decembrie 25, 2018 de PINTI 5 Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Gheorghe il suna pe Ion: - Ioane, e normal sa am sotie si sa gatesc eu ?? - Nu-i normal ma Gheorghe... Da' ea ce face ? - Taie lemne... 7 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 O şatră formată din o mie de ţigani merge la pescuit. Unul dintre ei prinde un peştişor de aur. PEŞTIŞORUL: Te rog să îmi dai drumul şi o să vă împlinesc la toţi o mie câte o dorinţă! Ţiganul e de acord. Primul vrea să fie alb, la fel, al doilea, şi, tot aşa, până la ultimul, care, întrebat de peştişor ce vrea, spune: ŢIGANUL: Fă-i pe toţi înapoi tigani, dai in gatu' ma-sii! 6 Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Un polițist (sau milițian), fiind la pescuit prinde un peștișor năzdrăvan. Văzînd cît e de mic, îl aruncă în apă, iar peștișorul îi spune : - Eu încă sînt foarte mic și nu pot îndeplini dorințe mari, dar îți pot aduce 3 lucruri. Polițistul stă puțin pe gînduri, apoi hotărît îi spune : ia dă repede permisul, certificatul și talonul ! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate