-Atlas- Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Acum 4 ore, deneinvins a spus: ”Carul Mic și Carul Mare, Le-ai pus Doamne în loc sfînt Sus pe cer. Dar din eroare Ai pus boii pe pămînt !” Buna Pastorel.... Spor Alex 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Textul de mai sus nu-mi aparține, de aceea l-am pus în ghilimele, sub formă de citat. Nu știu cine este autorul, dar pe net am găsit că este : Efim Tarlapan din Pledoarie pentru epigramă Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 -Tata, ce face bunicul acolo in baie? intreba Bula pe taica-su, zarindu-i umbra bunicului prin geam. Nu cumva se masturbeaza?... - Nici vorba... raspunse taica-su. Sarmanul incearca doar sa se pise, dar are Parkinson. Doi chiloţei stau de vorbă: - Mamă, cât de mult mă bucur că a venit vara! - De ce, mă? - Pentru că atunci când stăpâna mea merge la film, se îmbracă în fustă mini și cu ocazia asta pot să văd și eu filmul. - Eee, ești un fericit! Stăpâna mea, când merge la film pe mine mă bagă în geantă… 7 Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 O companie de transport aerian lansează o promoție adresată oamenilor de afaceri : ”Dacă veți călători cu noi, biletul pentru soție va fi gratuit”. Promoția a fost un real succes, iar directorul le-a contactat pe soțiile beneficiarilor și le-a cerut părerea despre călătorie. Toate soțiile au întrebat : - Care călătorie ? - - - - - - preluată din Z.C. de PNt. - - - - - - - 7 Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Un turist se rătăcește într-o localitate de munte și întreabă un bătrîn, localnic : turistul : - Spuneți-mi, cum aș putea ajunge mai repede într-o stație de autobuz ? bătrînul : - Păi, ajungeți mai repede numai dacă grăbiți pasul, alergați sau o luați la fugă. 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Un turist se rătăcește într-o localitate de munte și întreabă un bătrîn, localnic : Turistul : - Spuneți-mi, cum aș putea ajunge mai repede într-o stație de autobuz ? Bătrînul : - Păi, ajungeți mai repede numai dacă grăbiți pasul, alergați sau o luați la fugă. Turistul: - Trebuie sa o iau la fuga ? Ajung la autobuz? Batainul: -Da,..... ca asa te alearga taurul comunal,... si o sa prinzi si autobuzul care a plecat deja! Scuze de completare. 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 In iad Dragnea primeşte ca însoţitoare o frumoasă actriţă suedeză, blondă şi cu picioare lungi. Tăriceanu protestează: – Dar nu e corect. A fost cel puţin la fel de păcătos ca şi mine. Diavolul îl linişteşte : – N-ai înţeles! Ceea ce vezi este pedeapsa ei. 3 Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Care e diferența dintre bărbat necăsătorit și cel căsătorit ? Necăsătoritul aleargă după ea, iar căsătoritul aleargă pentru ea. 4 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 1. Scrisoarea unui adolescent către Moş Nicolae. Moş Nicolae, aş vrea să nu renunţi aşa uşor când vei constata că nu-ţi încape cutia de la Iphone6 în ghetele mele. Împinge bine. Trezeşte-mă dacă nu te descurci! 2. Cadouri de la moşul Trei prietene discutau: – Mie mi-a adus Moş Nicolae un telefon! – Mie mi-a adus un colier frumos! – Mie nu mi-a adus nimic dar a rămas până dimineaţă… 3. Scrisoare către Mos Nicolae “Dragă Moşule, îmi doresc o casă, o masină, un iaht şi un soţ”. Raspunsul moşului: “Draga fata, astea nu încap la mine în sac. Găseste-ti singura soţul şi restul le rezolva el”. 4. Cadoul soţului de Mos Nicolae - I-am facut o surpriza soţiei mele de Mos Nicolae! - Ei da! Ce i-ai cumparat frumos? - O ciocolata cu alune! - Pai asta numeşti tu surpriză?! - Pai da, ca ea se astepta la o rochie! 5. Anunt important! Fiind criza financiară, Moş Nicolae scuză pe cei care nu mai au ghetuţe şi va lăsa cadourile în papuceii de casă! 6. În multe cazuri, fetele nu mai aşteaptă să vină Mosu’ la ele, ci se duc singure să îşi aleagă un moş generos care să le dea multe cadouri. 7. Moş Nicolae s-a uitat pe activitatea de pe facebook a multor români şi le va aduce tuturor în ghetuţe câte un dicţionar si o carte de gramatică. 8. Un copil îi scria lui Moş Nicolae. - Dragă Moşule, aş vrea să-mi aduci: un căluţ de lemn, o cutie cu bomboane de ciocolată, o trotinetă, un căţeluş… Tatăl copilului, din spatele uşii, şopteşte disperat: – Şi-atât!! Liniştit, piciul, auzindu-i glasul, încheie amărât: - ”Şi… atât” 9. În Ardeal, fiindcă timpul trece mai lent, cele mai căutate cadouri de Moş Nicolae sunt inimioarele de Sfântul Valentin şi iepuraşii de ciocolată de Paşti. 10. - Mamico, tu îţi doreşti ceva de la Moş Nicolae? -Da. Un băieţel cuminte! -Ura!! Voi avea un frăţior! 8 Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Adevarul despre munca 1.Muncesti in ture pana tarziu in noapte..... Ca o prostituata. 2. Esti platit sa faci clientul fericit...... Ca o prostituata. 3. Clientul iti plateste o multime de bani, dar angajatorul isi tine grosul ptr el... Ca unei prostituate. 4. Esti rasplatit pentru implinirea viselor clientului... Ca o prostituata. 5. Relatiile de prietenie se duc naibii si ajungi sa-ti petreci timpul cu oameni din aceeasi profesie ca si tine... Ca o prostituata. 6. Cand trebuie sa te intalnesti cu un client, trebuie sa fii intotdeauna bine dispus si frumos imbracat... Ca o prostituata. 7. Dar cand te intorci acasa te simti de parca te-ai intoarce din iad... Ca o prostituata. 8. Clientul intotdeauna vrea sa plateasca mai putin, dar asteapta lucruri incredibile de la tine... Ca de la o prostituata. 9. Cand oamenii te intreaba despre job-ul tau, ai dificultati in a le explica ceea ce faci de fapt... Ca o prostituata. 10. In fiecare zi cand te trezesti , iti spui: "N-am sa-mi petrec restul vietii facand asta." Ca o prostituata. 6 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Sfârsitul lumii. Sfântul Petru îl întreabă pă american: - 2 x 2? - 4, răspunde americanul. - Bravo, du-te-n rai! Pă francez: - 3 x 3? - 9, raspunde francezul. - Bravo, du-te-n rai! Pă moldovean: - 2363 x 4732,5? - Bre, dacă nu mai ai locuri, spune asa, nu ma lua cu d-astea! 6 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 O femeie se decide sa isi duca sotul intr-un club de striptease pt a sarbatori ziua lui de nastere. La intrare, paznicul il intampina: -Salut, Dane, ce mai faci? Sotia, uimita, il intreaba daca a mai fost acolo. -A, nu. E din echipa mea de bowling. Asezati la o masa, vine o chelnerita si-i aduce direct un Budweiser. Sotia devine din ce in ce mai agitata: -Cum de stia ce bere bei? -Tipa face parte din liga de bowling feminin. Ne intalnim adesea cu ele. O stripteuza se indreapta direct catre masa lor si spune: -Buna, Danut! Vrei dansul obisnuit? Sotia nervoasa isi smulge geanta si iese val-vartej afara. Dan fuge dupa ea si o prinde chiar cand se urca intr-un taxi. Chiar inainte de a tranti usa, se urca si el in taxi. Degeaba incerca sa ii explice cum probabil l-a confundat stripteuza, ca nevasta nu punea botul si continua sa vocifereze si sa il faca albie de porci. La care soferul taxiului intoarce capul si zice: -Doamne, Dane, se pare ca in seara asta ai agatat o adevarata scorpie! 4 Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Un preot zbura cu avionul. Cheama stewardesa. - Un whisky sec, te rog! După un moment de gândire, adaugă: - La ce înălţime zburăm acum? - La 11000 de metri altitudine. - Hmmm, prea aproape de şefu! Adu-mi mai bine un ceai. 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 El: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp! Ea: - Vrei sa plec? El: -Ai inebunit? Nici sa nu te gandesti la asta. Ea: - Ma iubesti? El: - Binenteles! Tot timpul! Ea: - M-ai inselat vreodata? El: - Doamne fereste! Binenteles ca nu. Ea: - O sa faci sex numai cu mine? El: - Sigur ca da. Cu orice ocazie. Ea: - O sa ma lovesti vreodata? El: - Ai inebunit? Ea: - Pot sa am incredere in tine? El: - Da! Ea: - Iubitule! acum citeste de jos in sus!!! 7 Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 (editat) O baba intra intr-o pescarie: - E proaspat pestele, maica? - Cum sa nu, bre, nu-l vezi ca misca??? - Ehh, maica, de miscat, si eu mai misc... Editat Decembrie 4, 2018 de Untold 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate