Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Patru amici, toti patroni de firme, se intalneau saptamanal la o partida de golf. Trei dintre ei erau deja pe teren si-l asteptau pe cel de-al patrulea. Intre timp fiecare isi lauda fiul.Primul zise :- Fiul meu o duce foarte bine ! A inceput-o ca tamplar si acum e directorul unei firme producatoare de mobila. Are bani garla si chiar luna trecuta i-a luat iubitei o casa noua !Al doilea :- Fiul meu si-a inceput cariera ca vanzator si acum a ajuns patronul unui mare concern. Afacerile ii merg asa de bine incat in ultimele doua luni i-a facut iubitei cadou un Ferrari !Al treilea :- Fiul meu a fost curier si acum e director de banca ! Are o avere imensa ! De sarbatori i-a facut cadou iubitei un pachet de actiuni Rompetrol !Cand a ajuns cel de-al patrulea amic pe teren l-au intrebat de fiul sau.- Nu sunt foarte multumit de el ! De ani de zile lucreaza la un coafor si, nu de mult am aflat ca e homosexual ! Dar, trebuie sa recunosc ca se descurca destul de bine… De la ultimii trei iubiti a primit o casa noua, un Ferrari si un pachet de actiuni Rompetrol...

Link spre comentariu

Dupa un chef monstruos discuta doi tipi:

-Hai ma, ca n-am fost chiar asa beat!

-Omule!L-ai luat in brate pe bunicul si ai inceput sa strigi: Ura!Dumbledore traieste!

Link spre comentariu

Sotia :

- Ar trebui sa punem o draperie la geam, ca, de cate ori se dezbraca fiica noastra, vecinul o pandeste cu ochii bulbucati !

Sotul :

- Stii ce ? Dezbraca-te tu in fata geamului si sigur isi va pune el draperie !

Link spre comentariu

Ce nationalitate aveau Adam si Eva ?

Un englez, un francez, un chinez şi un român au o dispută în legătură cu naţionalitatea lui Adam şi Eva.

Englezul:

- Au fost cu siguranţă englezi. Numai un gentlemen adevărat poate oferi jumătate din singurul măr doamnei sale!

Francezul:

- Nu, ei au fost cu siguranţă francezi. Numai o franţuzoaică poate să se ofere pentru numai jumătate de măr!

Chinezul:

- Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranţă chinezi deoarece numai unei perechi de chinezi le stă în putere să populeze în aşa timp scurt tot Pământul!

Românul:

- Nu, domnilor, greşiţi cu toţii, ei erau români. Stăteau în fundul gol pe pietre, nu aveau decât un măr pe care şi pe acela trebuiau să-l împartă între ei, dar cu toate acestea credeau că sunt în rai.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

După ce mor, George Bush, Barack Obama și Donald Trump se prezintă la un interviu cu Dumnezeu pentru ocuparea unui post.

Dumnezeu îl întreabă pe Bush:

- Tu în ce crezi?

Bush răspunde:

- Cred într-o economie liberă, o Americă puternică, o națiune americană unită și așa mai departe…..

Dumnezeu este impresionat de răspunsul lui Bush și îi spune:

- Bravo, vino și așază-te pe scaunul din dreapta mea!

Dumnezeu se adresează lui Obama și-l întreabă:

- Tu în ce crezi?

Obama răspunde:

- Cred în democrație, în ajutorarea celor săraci, în pacea mondială și așa mai departe…..

Dumnezeu este realmente impresionat de răspunsul lui Obama și îi spune:

- Bravo, vino și așază-te pe scaunul din stânga mea!

În sfârșit, Dumnezeu îl întreabă și pe Trump:

- Tu în ce crezi?

Iar Trump îi răspunde:

- Cred că stai pe scaunul meu!

Link spre comentariu

Ce frumos e când se apropie Crăciunul. Aseară, venind spre casă, am văzut un om dăruind un mobil, un ceas si un portofel unui alt om care avea doar un cuțit... Minunat e spiritul Crăciunului!...

Link spre comentariu

Pe vremuri, într-un sat săsesc a ajuns primar un moldovean. În timpul inundațiior catastrofale din anul 1970, dinspre acel sat au venit zeci de cereri de emigrare în Germania. Contrariată, Securitatea a trimis un agent constatator să vadă ce-i cu cererile astea intempestive ale sașilor. Securiștii au intrat în vorbă cu un sas bătrân, întrebându-l ce i-a determinat pe sași să ceară emigrarea în Germania. Sasul i-a răspuns că din cauza primarului.

- Cum adică din cauza primarului?

- Păi, acum câteva zile, a spus că la construirea digurilor de apărare, o să pună un rând di chietri, un rând di sași, un rând di chietri, un rând di sași...

Link spre comentariu

Un profesor distrat a întârziat la seminarul pe care trebuia să-l ţină.

Dându-şi seama de întârziere, el a sărit într-un taxi şi i-a strigat

- Grăbeşte-te, grăbeşte-te! Cu viteză maximă!

În timp ce taxiul rula cu o viteză nebună pe şosea, el şi-a dat seama că nu

i-a spus şoferului în ce direcţie să o ia. De aceea, i-a strigat acestuia:

- žtii în ce direcţie te îndrepţi?

- Nu domnule, dar merg cu viteză maximă!…

-Dumneavoastră l-aţi accidentat? îl întreabă agentul de circulaţie pe automobilistul care, ieşit din maşină, priveşte buimac la omul întins pe trecerea de pietoni.

- Nu l-am accidentat, ferească sfântul, nici nu l-am atins! Voia să treacă, i-am cedat trecerea şi el, de uimire, a leşinat!...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări