Florian Ciobanu Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Patru amici, toti patroni de firme, se intalneau saptamanal la o partida de golf. Trei dintre ei erau deja pe teren si-l asteptau pe cel de-al patrulea. Intre timp fiecare isi lauda fiul.Primul zise :- Fiul meu o duce foarte bine ! A inceput-o ca tamplar si acum e directorul unei firme producatoare de mobila. Are bani garla si chiar luna trecuta i-a luat iubitei o casa noua !Al doilea :- Fiul meu si-a inceput cariera ca vanzator si acum a ajuns patronul unui mare concern. Afacerile ii merg asa de bine incat in ultimele doua luni i-a facut iubitei cadou un Ferrari !Al treilea :- Fiul meu a fost curier si acum e director de banca ! Are o avere imensa ! De sarbatori i-a facut cadou iubitei un pachet de actiuni Rompetrol !Cand a ajuns cel de-al patrulea amic pe teren l-au intrebat de fiul sau.- Nu sunt foarte multumit de el ! De ani de zile lucreaza la un coafor si, nu de mult am aflat ca e homosexual ! Dar, trebuie sa recunosc ca se descurca destul de bine… De la ultimii trei iubiti a primit o casa noua, un Ferrari si un pachet de actiuni Rompetrol... Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Dupa un chef monstruos discuta doi tipi: -Hai ma, ca n-am fost chiar asa beat! -Omule!L-ai luat in brate pe bunicul si ai inceput sa strigi: Ura!Dumbledore traieste! Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 https://www.google.ro/#q=Dumbledore Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Sotia : - Ar trebui sa punem o draperie la geam, ca, de cate ori se dezbraca fiica noastra, vecinul o pandeste cu ochii bulbucati ! Sotul : - Stii ce ? Dezbraca-te tu in fata geamului si sigur isi va pune el draperie ! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Fidel Castro: "Nu o sa mor pana nu este America distrusa".America il alege presedinte pe Trump.Fidel Castro: "In sfarsit. Adio!" Link spre comentariu
itube Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Ce nationalitate aveau Adam si Eva ? Un englez, un francez, un chinez şi un român au o dispută în legătură cu naţionalitatea lui Adam şi Eva. Englezul: - Au fost cu siguranţă englezi. Numai un gentlemen adevărat poate oferi jumătate din singurul măr doamnei sale! Francezul: - Nu, ei au fost cu siguranţă francezi. Numai o franţuzoaică poate să se ofere pentru numai jumătate de măr! Chinezul: - Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranţă chinezi deoarece numai unei perechi de chinezi le stă în putere să populeze în aşa timp scurt tot Pământul! Românul: - Nu, domnilor, greşiţi cu toţii, ei erau români. Stăteau în fundul gol pe pietre, nu aveau decât un măr pe care şi pe acela trebuiau să-l împartă între ei, dar cu toate acestea credeau că sunt în rai. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 După ce mor, George Bush, Barack Obama și Donald Trump se prezintă la un interviu cu Dumnezeu pentru ocuparea unui post. Dumnezeu îl întreabă pe Bush: - Tu în ce crezi? Bush răspunde: - Cred într-o economie liberă, o Americă puternică, o națiune americană unită și așa mai departe….. Dumnezeu este impresionat de răspunsul lui Bush și îi spune: - Bravo, vino și așază-te pe scaunul din dreapta mea! Dumnezeu se adresează lui Obama și-l întreabă: - Tu în ce crezi? Obama răspunde: - Cred în democrație, în ajutorarea celor săraci, în pacea mondială și așa mai departe….. Dumnezeu este realmente impresionat de răspunsul lui Obama și îi spune: - Bravo, vino și așază-te pe scaunul din stânga mea! În sfârșit, Dumnezeu îl întreabă și pe Trump: - Tu în ce crezi? Iar Trump îi răspunde: - Cred că stai pe scaunul meu! Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Asta chiar a fost..."tare" !! Daca nu ar fi SF,pe Trump il cred in stare de asa ceva...!! Link spre comentariu
stefan ursan Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Cristiano Ronaldo este trimisul lui Dumnezeu pe pamant sa-i invete pe oameni fotbal ce parere are Messi despre acest lucru? nu-i adevarat,n-am trimis pe nimeni! Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Ce frumos e când se apropie Crăciunul. Aseară, venind spre casă, am văzut un om dăruind un mobil, un ceas si un portofel unui alt om care avea doar un cuțit... Minunat e spiritul Crăciunului!... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Si nici macar nu era din metal cutitul meu, basca nu taia nici macar un mar... Link spre comentariu
mila Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Si a mai trecut un an! Si din cei 9 ani pana la finalizarea autostrazii Sibiu - Pitesti au ramas doar 10!!! Link spre comentariu
itube Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Pe vremuri, într-un sat săsesc a ajuns primar un moldovean. În timpul inundațiior catastrofale din anul 1970, dinspre acel sat au venit zeci de cereri de emigrare în Germania. Contrariată, Securitatea a trimis un agent constatator să vadă ce-i cu cererile astea intempestive ale sașilor. Securiștii au intrat în vorbă cu un sas bătrân, întrebându-l ce i-a determinat pe sași să ceară emigrarea în Germania. Sasul i-a răspuns că din cauza primarului. - Cum adică din cauza primarului? - Păi, acum câteva zile, a spus că la construirea digurilor de apărare, o să pună un rând di chietri, un rând di sași, un rând di chietri, un rând di sași... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Un profesor distrat a întârziat la seminarul pe care trebuia să-l ţină. Dându-şi seama de întârziere, el a sărit într-un taxi şi i-a strigat - Grăbeşte-te, grăbeşte-te! Cu viteză maximă! În timp ce taxiul rula cu o viteză nebună pe şosea, el şi-a dat seama că nu i-a spus şoferului în ce direcţie să o ia. De aceea, i-a strigat acestuia: - žtii în ce direcţie te îndrepţi? - Nu domnule, dar merg cu viteză maximă!… -Dumneavoastră l-aţi accidentat? îl întreabă agentul de circulaţie pe automobilistul care, ieşit din maşină, priveşte buimac la omul întins pe trecerea de pietoni. - Nu l-am accidentat, ferească sfântul, nici nu l-am atins! Voia să treacă, i-am cedat trecerea şi el, de uimire, a leşinat!... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 https://www.wattpad.com/13078554-poezii-perverse-pentru-%C8%99uc%C4%83rime%E2%88%9A-luceafarul Link spre comentariu
Postări Recomandate