Vizitator Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 S-a decis condamnarea lui Ceausescu. – Hai sa-l spanzuram! zise un jurat. – Nu, mai bine sa-l impuscam! spuse altul. – Cred ca mai bine ar fi sa-l condamnam la scaunul electric! raspunse un altul. – Corect! cazusera de acord toti. Incepe executia…220v…Ceausescu nimic, tot continua “Dragi tovarasi si prieteni”… 380 V…, Ceasescu, nimic. 12OO V…2000…20.000V… – Mai tovarasi, se auzi voce electricianului, e in zadar, n-o sa moara, asta e un prost conducator… Link spre comentariu
tecuceanu21 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 La un semafor, opreste la culoarea galbena un Maybach. În spatele lui, nereusind sa mai frâneze la timp, intra un Tico. Pe bordul Maybach-ului apare: "New hardware detected. Install?" Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Din sfera calculatoarelor. Programatorul Bogdan ii scrie unei tipe pe care a cunoscut-o pe chat, 2 mail-uri de 4 Kb fiecare. Userul Gigel – 5 mail-uri a cate 2 KB. Care va fi traficul insumat in momentul in care cei doi vor descoperi ca isi scriu unul altuia? Userul Gigel a decis sa-si ia calculator. Un computer nou costa in magazine 1000 E. Dar, deoarece Gigel avea deja sursa de alimentare si carcasa, el a hotarat sa si-l ia pe componente si sa-l asambleze acasa. A cumparat placa de baza cu 150 E., procesorul cu 200 E., hardul cu 150 E. si monitorul cu 300 E. Cati euro a economisit Gigel daca, dupa 3 secunde de functionare, sursa de alimentare a ars celelalte componente? Un tip merge la un prieten informatician, sa-i ceara bani imprumut. – Cat sa-ti dau? – 500 de dolari. – Stii ce ? Iti dau 512, ca sa fie suma rotunda… 4 Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 I.T. - isti , vecini de scara , discutau pe Facebook : - Uite , zice unul , a inceput sa ninga afara ! - Unde ... raspunde celalalt , da link ! 2 Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 (editat) Militzieni in fostul regim ... sotia comandantului , i - a picat cu tronc sa poarte sandale de crocodil . Zis si facut ... a doua zi , comandantul cheama pe Ionescu si Popescu : - Uitati ordinul de misiune , foile de drum , diurna etc . ... va duceti in Egipt ... sa nu va intoarceti fara sandale de crocodil pentru nevasta - mea , ca - i jale ! Trec cateva luni ... nici o veste . Comandantul , ingrijorat , se deplaseaza in Egipt , gaseste pe cei doi subordonati intr - o barca pe Nil , Ionescu cu o undita cu o bila colorata la capul firului , Popescu cu un mincioc enorm . In cateva minute Ionescu prinde un crocodil , Popescu il scoate cu plasa din apa ... Ionescu : - Ia vezi , are sandale ? ... Popescu : - Nu , nici asta ... Ionescu : - Bine , arunca - l la loc ... gasim noi unul cu sandale pana la urma ! ... Editat Octombrie 11, 2018 de gauss 6 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Vecinii lui Bula au un nou nascut. Din nefericire acesta s a nascut fara urechi. Cand familia lui Bula este invitata la vecini pentru a vedea copilul, tatal lui Bula il ia de o parte si-i explica: – Copilul asta este marea lor bucurie, il doresc de mult! Daca spui ceva despre urechile lui te bat de te rup! – Am inteles, zice Bula. Cand ajung in casa vecinilor si dau cu ochii de copil, Bula zice entuziasmat mamei copilului: – Vai ce copil frumos! Mama copilasului rasufla usurata. Bula continua: – Ce manute dragalase, ce picioruse frumoase si ce ochi frumosi! Ce-a zis doctoru`, vede bine? Mama: – Da, vede bine, de ce intrebi? – Pentru ca daca va trebui sa poarte ochelari, a imbulinat-o! 5 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Bula si Bubulina erau casatoriti de 25 de ani.Intr-o zi Bula gaseste o valiza ascunsa sub pat si o intreaba pe Bubulina: - Ce este cu aceasta valiza? - O sa-ti explic imediat dar mai intai deschide-o. Deschide Bula valiza in care se aflau 3 cartofi si 50.000 de euro. - Ce este cu acesti 3 cartofi? - Pai sa vezi,de cand ne-am casatorit am pus de o parte cate un cartof de fiecare data cand te-am inselat. - Nu-i chiar asa de rau.Dar ce este cu acesti 50.000 de euro? - Pai de fiecare data cand s-a adunat cate un kg de cartofi l-am vandut. 4 Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 La o pălincă, Ion și Gheo discută în liniște : Gheo zice : - Măi Ioane, dacă eu merg le nevastă-ta, înseamnă că am fi cumnați, cuscri, rude sau ce ? Ion se gîndește un pic apoi spune : - Măi Gheo, eu cred că am fi chit ! - - - - - - - - - - - - - - Dacă cineva spune că s-a îmbogățit din muncă cinstită, îmtreabă-l repede : - Din munca cui ? - - - - - - - - - - - - - - Dacă la o petrecere două femei îți spun că ești beat, trebuie să te duci la culcare. Mai trebuie doar să vezi .... la care din ele. 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Bulă și Ștrul se întorc de la Revelion pe la 3 dimineața. Neavând nici un mijloc de transport și nici bani de taxi, hotărăsc să fure un autobuz dintr-un garaj aflat în drumul lor. Bulă intră în garaj, iar Ștrul rămâne afară. Așteaptă Ștrul ce așteaptă, îngheață de frig, și la un moment dat hotărăște să intre să vadă ce face amicul. Intră și îl vede pe Bulă învârtindu-se ca nebunul și înjurând de mama focului. Ștrul îl intreabă: – Ce faci mă? – Uite ma, caut de am înnebunit un 331 și nu găsesc în tot garajul ăsta! – Băi, dar tu chiar ești prost, nu glumă! Nu poți să iei 135-ul ăsta? Mergem pana la Piata Matache, dupa care mergem două stații pe jos?! 5 Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 (editat) Discutie intre doua femei casatorite: -Sotul meu imi da mie tot salariul.Nu ca al tau ... care isi cheltuie toti banii pe bautura, tutun si droguri! -Draga mea, sotul meu are multe defecte dar ... spre deosebire de sotul tau nu da toti banii pe curve. Editat Octombrie 14, 2018 de valangjed 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 De-ale referendumului.... Un maniac intră într-un magazin şi strigă: - Imediat voi viola pe cineva. Priveşte spre vânzătoare şi întreabă: - Cum te cheamă, femeie? - Rozalia. - Şi pe maică-mea o cheama Rozalia. Deci, pe tine nu te violez. Pe tine, frumosule, cum te cheamă? - Fane... dar prietenii îmi spun Rozalia! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) In regimul trecut ... Ceausescu cheama pe cel mai mare si vestit artist plastic : - Tovarasu' ... , plec in concediu la Soci ... unde tov . Gorbaciov ne - a chemat pe toti sefii democrati sa ne mai sfatuim etc . , si m - a rugat personal sa - i duc o amintire , ceva ... sa - i aminteasca permanent de mine , fiindca ma apreciaza in mod sincer si special etc . , si m - am gandit la un bust , ceva deosebit , care sa ma reprezinte fidel . Asadar , la treaba ! ... Zis si facut ... dupa cateva saptamani , Ceausescu vine la " vernisaj " ... bustul , acoperit cu o panza rosie , pe care artistul o trage brusc , cu o miscare teatrala studiata . Ceausescu ... sa faca infarct ... bustul era o aratare spanchie si ciudata , cu doua tatze enorme ... - Tovarasu ' artist , va tineti de glume proaste ... ce - i aratarea asta ? Cum sa ma prezint cu asa ceva la tov . Gorbaciov , o sa zica cum ca - l iau in deradere etc . Artistul : - Tov . secretar general , nu e asa ... lucrarea e foarte reusita , o abordare modernista , arta nu trebuie sa reflecte ad - literam realitatea , ci sa incite , sa provoace privitorul sa faca asociatii subtile , tov . Gorbaciov , iubitor de nou si modern , va fi incantat etc . Ceausescu : - Ma rog , daca asa spui ... , da' cu tatzele alea enorme ce e ? ... - Pai... tovarasu' , e de notorietate mondiala ca santeti ca o mama si tata pentru poporul roman ... La una din tatze suge muncitorimea , la cealalta taranimea ! Ceausescu , vizibil remontat : - Bine - bine , ... dar intelectualitatea ... ce suge ?! Artistul , cu un zambet larg si complice : - Pai , tovarasu' , ... n - ati comandat decat bust ! ... Editat Octombrie 15, 2018 de gauss 5 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Vine un calculator dimineata la stapan: – Stapane am visat urat. – Cum ma, calculatoarele nu viseaza! – Ba da – Nu se poate ma. – Ba da. – Pai ce ai visat? – Visam eu linistit acolo 1001010101011010 si dintr-o data.. 101010100001102. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate