Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Ytzhak  , Pacala , Tandala .

Pacala este un complex universal in cultura europeana ( alba :), vezi https://en.m.wikipedia.org/wiki/Till_Eulenspiegel

Tandala e lenesul , puturosul ,  Dorel etc .

Till Buhoglinda era un personaj de poveste , raspandit in povestile sasilor .

De acolo a evoluat in Pacala , Nastratin Hogea si in final in Bula .

Toate popoarele au un asemenea personaj ...

Link spre comentariu

Emotii mari la circ. Un numar de dresura extraordinar: Crocodilul imens deschide gura, dresorul  isi desface slitul, isi scoate ‘scula’ si o baga in gura fiarei, dupa care ii trage una in cap cu o bata. Animalul isi inchide puternicele falci cu rapiditate. Toata lumea ramane inmarmurita.

Intr-un tarziu, animalul isi deschide din nou gura, iar ‘scula’ dresorului apare intacta dintre dintii ascutiti ai fiarei.

Ovatiile si aplauzele nu contenesc.  Dresorul zice:

- Stimati spectatori, daca cineva dintre dumneavoastra are curajul sa repete numarul pe care eu tocmai l-am facut, primeste zece milioane de lei.

Nu se anunta nimeni, decat o femeie din ultimul rand :

- As incerca, spune ea. Dar am o singura rugaminte.  Sa nu ma loviti prea tare cu bata in cap!

Link spre comentariu

Merge ministrul apararii la Radio Erevan .

Reporterul radio intreaba :

- Domnule ministru , este adevarat ca se vor construi , nu un submarin ci trei , nou noute , in Romania ?

- Da , cu doua mici precizari : Nu vor fi trei ci va fi unul , si nu vor fi construite , ci acel unu deja existent va fi trimis la casat .

Link spre comentariu

De ce nu a participat aviatia albaneza la al doilea razboi mondial ? ...

Raspuns : s - a imbolnavit pilotul ...

Tanc albanez : 11 persoane ... conducatorul , si 10 la pedale !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Radio Erevan , posta ascultatorilor , raspunsuri la scrisori 

- Putem sa facem baie , daca avem diaree ? ...

- Desigur , chiar este recomandat ! ... numai sa aveti destula ! ...

Link spre comentariu

Radio Erevan , posta ascultatorilor , raspunsuri la scrisori:

- Putem face sex cu fereastra deschisa ?

- Desigur , chiar e recomandat ! ... dar ar fi de preferat cu o femeie ...

Link spre comentariu

Apropo de albanezi: nu e banc  dar e de ras - o imagine cu Tartan Prancer, top-ul industriei automobilistice albaneze.

24590243645_aba3e31522_b.jpg

Reclama albaneza (presupun):

Comparatie intre honda si Tartan (atentie la minutele 1:22 si 4:20).

Editat de ALVIN
Link spre comentariu

Adevaraciune ( se fac inscrieri ? ) ... cred ca in foto ruleaza ( totusi ) incet , se vede doar soferul ! ... Inteleg ca este o chestie dintr - un film ( comedie ) ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Concurs la Radio Erevan:

- Un om sta la masa intr-un restaurant si mananca tot felul de mancaruri: supe, fripturi, desert, bea vin, toate intr-un ritm alert, timp de mai multe ore.

Dupa aceea iese pe usa din restaurant si moare.

- De ce?

Raspuns:

- Era vagon-restaurant.

Intrebare:- Cum le spun canibalii la femeile gravide?

Raspuns:- Kinder cu surprize.

Q:- Se poate sta cu fundul gol pe un arici?

A:- Da, in doua situatii:

- Daca este sarcina de partid sau daca ariciul este proaspat barbierit.

Link spre comentariu

Militzieni in regimul trecut ...

Un colonel mergea pe strada , gandindu - se la probleme de servici ... Trece pe langa o librarie , de unde se auzea scandal , tipete etc . Intra inauntru ... un subofiter se paruia cu o duduie frumusica ( vanzatoarea ) . La aparitia personajului , se opresc . Intrebari ... ce s - a intamplat etc . Vanzatoarea : acest tovaras subofiter vine zilnic  pe - aici , si cere un caiet rotund cu linii de DICTANDRO verticale , sub pretextul ca - i trebuie la servici , pentru avansare etc . Eu spun de fiecare data ca nu avem ... nu exista asa ceva , lucrurile escaladeaza , dansul ma agreseaza fizic si verbal , rostind cuvinte si propozitii cu aluzii si conotatii sexuale , eu sant domnisoara si pudica etc . Subofiterul , ingrozit ... nimic , tacere ! Colonelul il ia la suturi , palme peste ceafa ... sa nu mai vii pe aici , analfabetule , ne faci de ras etc . ... , si - l scoate afara din librarie . Se intoarce , sorbindu - se din ochi cu vanzatoarea ... aceasta : Cu ce va putem servi , si - i face cu ochiul ... Colonelul : Cu nimic , domnita , eram in trecere etc . Dar , daca va vad asa amabila si draguta , as dori niste fleacuri ... Vanzatoarea : Si anume ? ... Colonelul : Pai ... betzisoare pentru algebra , o calimara de clasa a IV - a , si Globul Romaniei ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Moare Dragnea si ajunge la poarta iadului. Vine Diavolu si ii zice: “ Bah Liviule, e plin la noi, dar pentru tine facem loc. Te duc in trei locuri si iti alegi tu pe cine inlocuiesti.” il duce in prima incapere, era Ceausescu scotea apa cu lingurita toata ziua dintr-o piscina imensa. “Nu imi place aici”. il duce in urmatoarea, Iliescu taia lemne toata ziua. “Nu imi place nici aici”. In a treia incapere, Basescu dezbracat statea pe spate si Nuți ii facea mu#*e toata ziua. “Da frate, aici stau”. Diavolu: “hai Nuțico ca ai scapat !”

Editat de maxente
Link spre comentariu

Un arbitru de rugby,suferind de mania persecutiei,ii spune unui amic in timp ce asistau la un meci:
- Stii de ce fac baietii aia atat de des gramezi?Se aduna ca sa ma barfeasca.

Link spre comentariu

Sfintul Petre a vrut sa puna un gard in rai si a chemat trei constructori pentru a estima costul.

Primul, un francez, a zis ca aceasta constructie face 5 000$. Sf. Petre intreba:

-  De ce atat?

-  Pai 2 000 pentru materiale si 3 000 manopera.

Al doilea un italian a spus ca totul costa 10 000$.

- 2 000 pentru materiale si 8 000 manopera deoarece sunt cel mai bun constructor din lume.

Al treilea un evreu a spus ca totul costa 25 000$ la care Sf. Petre a intrebat de ce asa mult?

Evreul a raspuns:

- 10 000 pentru tine, 10 000 pentru mine si 5 000 pentru francez sa faca el gardul.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări