cipri_mury Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Sa fiu in trand: http://www.mediafax.ro/social/un-medic-se-lasa-de-meserie-ca-sa-devina-brancardier-vreau-sa-atrag-atentia-asupra-situatiei-aberante-17367783 Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Un nene suna la 112: -Alo, Dumnezeu imi uda geamurile, nu mai suport! Ce geamuri aveti? -Termapon... Acelea nu ruginesc, nu este un caz de urgenta. Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 De cate ori isi face o femeie probleme in viata. De cinci ori. Cand? -Cand "o face" prima data, -Cand se marita prima data, si “o face oficial” -Cand "o face" prima data cu altul, -Cand "o face" prima data pe bani, -Cand da prima data bani sa "o faca". Bine, bine, dar un barbat? De doua ori. Cand? - Cand nu mai poate a doua oara. - Cand nu mai poate nici prima oara… ?!?!? 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Vecinul meu mi-a bătut la uşă disperat: - Vecine, pot să folosesc telefonul tău? Un deputat a fost călcat de o maşină pe trecerea de pietoni şi sângerează abundent! - Păi de ce nu foloseşti, mă, telefonul tău? l-am întrebat. - Al meu n-are cameră foto! Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Un medic ginecolog aude că mecanicii auto sunt plătiți mult mai bine ca medicii și spăgile sunt chiar mai frumoase așa că se apucă de căutat și găsește un anunț că un autoservice tocmai organizează un concurs pentru un post de mecanic. Ajuns acolo așteaptă frumos la rând deoarece erau cam 15 mecanici veniți pentru post și când îi vine rândul intră în service îpreună cu maistrul pentru testare. La sfârșit maistrul îi anunță pe toți că a doua zi se vor publica rezultatele. Vine a doua zi la service și găsește acolo mare scandal, toți ceilalți mecanici făceau scandal fiindcă el câștigase postul. Maistrul strigă să se facă liniște și spune. - A dat test la fel ca voi, ei bine voi ați schimbat un alternator în 20 minute iar el la schimbat în 10, la fel a schimbat jigloarele la carburator în jumătate din timpul în care le schimbați voi și în plus a făcut toate astea prin țeava de eșapament. 3 Link spre comentariu
RJK Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Un englez, un francez, un român şi un ungur se aflau într-o barcă pe cale să se scufunde. Cei 4 decid să tragă la sorţi care să se arunce în apă şi să-i scape pe ceilalţi. Ghinionul căzu asupra englezului. Acesta zise "Long live the Kingdom" şi se aruncă în apă. Cei rămaşi observară că barca tot se scufunda. Veni rîndul francezului să se arunce. Acesta zise "Vive la France" şi se aruncă. Barca se tot scufunda! Ghinionul căzu si pe român. Acesta zise "Traiască România mare" şi îi făcu brînci ungurului! 4 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Blonda la magazin: - Va rog trei becuri stricate. - Nu avem, dar scuzati-ma, la ce ati vrea sa le folositi? - Vreau sa imi amenajez o camera obscura. Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 Foarte tare...mi-a placut mult! Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 28, 2018 Partajează Postat Iulie 28, 2018 Trei barbati discuta: -Ce i-am cumparat eu sotiei mele, ajunge la suta in 8 secunde!...i-am luat un Porsche! -Ce i-am cumparat eu sotiei mele,ajunge la suta in 5 secunde!...i-am luat un Ferrari! -Ce i-am cumparat eu sotiei mele , ajunge la suta intr-o secunda! ....primii doi scandalizati:-Da' ce i-ai cumparat ,frate!? -Un cantar! 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 28, 2018 Partajează Postat Iulie 28, 2018 15 hours ago, eugenius said: Si o varianta apropiata,romaneasca. 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Comandantul unei sectii de politie isi aduna subordonatii si le spune: - Maine seara va imbracati frumos, mergem la "Nunta lui Figaro". Ne intalnim aici la sectie la ora 19. Mergem organizat cu autobuzele din dotare. A doua zi, la ora stabilita, se prezinta toti la sectie. Erau insotiti de consoarte, toata lumea imbracata frumos, cu multe cadouri si buchete de flori in maini. - Mai tampitilor, de ce ati adus flori si cadouri? - Pai....Sefu...N-ati spus ca mergem la nunta? - Sunteti o adunatura de tampiti. Mai boilor, "Nunta lui Figaro" este un spectacol, o opereta! La care unul mai indraznet: - Sefu...daca-mi permiteti Cand am fost la "Lacul lebedelor", Dvs. de ce ati venit cu barca si cu tot echipamentul de pescuit? 2 Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Un polițist oprește în trafic o mașină care mergea în zig-zag. - Ce ați băut? îl întreabă pe șofer, pregătindu-se să scrie procesul verbal. - Trece acolo 6-7 beri, că sigur nu știi cum se scrie Jägermeister! 2 Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Oprește agentul rutier o mașină gândindu-se că acuș face niște bănuți, văzând că șoferul stă cu două cărți subrațe și niște fire atârnate pe piept, mirat întreabă: - Ce ai Domnule nu te poți despărți de cărți? ce ai acolo? - Regulamentul rutier și Codul de procedură penală - Dar cu firele alea ce faci? - Sunt firele de la microfonul, cu care înregistrez discuția noastră. Se uită agentul că e cam riscant să ia ceva bănuți de la ăsta și zice: - Dar cameră de filmat întâmplător nu ai? - Din păcate nu. În acel moment agentul arătându-i degetul din mijloc spune: - Drum bun , Domnule 3 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 (editat) Dimineata devreme, un tip isi facea exercitiile fizice intr-un parc, capitolul flotari. Trece un politist si intreaba: - Bai, ce faci tu aici? - Flotari, spune tipul. - Flotari? Se confisca. Editat Iulie 29, 2018 de cipri_mury 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate